Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich ponownie (powracamy 18 grudnia, 09) nasz skład jest troszkę zmieniony ;)
Przedstawiam Wam moją ekipę:

Maksio.
Jak widać Maksio jest psem :evil_lol:. Ma sześć lat. Uwielbia długie spacerki. Nie jest rasowy, ale mi to nie przeszkadza :). Pomimo swojego wieku zachowuje się jak szczenię (tzn. gryzie bieliznę, skacze przez płoty, otwiera sobie drzwi, ale za to kocha jak nikt inny.) Fote3ka:

Dora
Czarny Labrador Retriever. Wprawdzie nie mój, ale bardzo ją kocham. Szczegóły na str.25.

Fisia
Coś dla odmiany. Fisia to chomiczka syryjska, o dość ciekawym ubarwieniu. Straszna łobuziara. Uwielbia swoje kółeczko.

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i łocywiscie inne photos mojego psiaka :multi: bo widzę że tu nic niema:mad:

to chyba pies się na necie zna lepiej niż ja :shake::razz:

zupełnie jak by chciał powiedzieć "ja tu rządzę":cool3:

Co do następnego zdjęcia to lepiej nie komentować :roll:

to ja i Max (Max był u nas 3 dni, a ja miałam wtedy chyba 7 lat :evil_lol:)
zdjęcie robione zdjęciu:diabloti: dla tego prawie nic nie widać :shake:

Gofi w klatce i Max, który z chęcią by go zjadł!
pff:shake: dzień jak co dzień :evil_lol:

Posted

[quote name='Basia i Barni']fajne te twoje zwierzaki - będę zaglądała :cool3:
mam nadzieję ;) a fotki już. Wczorajszy spacerek i ćwiczenie "waruj & do mnie"

no wypuść że mnie w końcu :angryy:

a dobraa! łaski bez :eviltong: sam sie wyprowadze!

komenda "do mnie" (ha! I to na chodniku bez smyczy :cool3::razz::evil_lol:;))

tu jeszcze fota przed domem ;P

jutro postaram się dodać chomiki :razz:

Posted

tu troche zdjęć z komÓrki ... jutro postaram się o takie z aparatu... jak na razie nie mam baterii :angryy:

a żeby nie było wątpliwości - fotki były robione na szafce a nie w klatce :evil_lol:
mój młodszy brat często wpuszcza tam chomiki

Posted

dziś byliśmy z Maksiem na dłuuugim spacerku! Słońce mu dopiekło :evil_lol: Zaszliśmy do koleżanki. Maksio dostał 100 całusów (a rozdał chyba z 200 :cool3:). Pogonił kaczki i wyszczekał się z Lakim i Colem :razz: a jaki zmęczony wrócił!!! Fotki chyba niedługo :lol::evil_lol:

Posted

Oto my ^^

jak sądzicie? Czy nadaje się do reklamy pasty do zębów jak ten pies z filmu "Chichuaua [czy jak to sie tam pisze xD] z Beverly Hills"?

no błaaaaagam!! Wypuść że mnie!!!!!!!!!

to gdzie jedziemy?

eee... ona jakaś nie ten teges? :stupid::stupid::stupid:

Posted

nasz współlokator. Feet - zółto - pomarańczowy kanarek. Ma koło 3 lat (Jego imię to dla tego że wydaje takie odgłosy jak by mówił "FIIIIT" )

To 3 miesiączny Yorczek - Timi. Timi'ego poznaliśmy podczas spacerku. Słodki, prawda?

to jest Gierom - pies państwa Zielińskich (rodzice Katarzyny Zielińskiej to nasi sąsiedzi :cool3:)

Posted

a tu mam radoche dla Basi! Nasza przyjaciółka z ulicy. Rodowodowa Labradorka z hodowli imieniem Kapri. Jutro dodam więcej jej fotek... ale starych bo dawno już jej nie widziałam :-(

Posted

fuksowata napisał(a):
Sliczne , kanarek rewelacja :) A ten maly, to nie jest to szczeniak yorka, zapraszamy do naszej galerii , poki co dosc biednej :D

hmm? Jeśli o Timi'ego chodzi to Yorkshire Terrier tylko mały xP

Posted

Nene ma 8 lat i z powodu wyjazdu właścicielki szuka pilnie nowego domu, inaczej trafi do schroniska.
Sunia ma rodowód, jest zdrowa, zaszczepiona, wysterylizowana. Zna podstawowe komendy. Jest to sunia dominująca. Nie lubi zostawać sama w domu, szczeka tyle czasu ile zostaje sama, dlatego szukamy domu gdzie zawsze ktoś będzie lub domu z ogrodem. Nene nie zostanie wydana do budy ani na łańcuch.

Kontakt w sprawie adopcji:

0 508 371 893
[email protected]

Allegro psinki

czy ktoś może pomóc?:-(