.Labradore. Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Witam wszystkich ponownie (powracamy 18 grudnia, 09) nasz skład jest troszkę zmieniony ;) Przedstawiam Wam moją ekipę: Maksio. Jak widać Maksio jest psem :evil_lol:. Ma sześć lat. Uwielbia długie spacerki. Nie jest rasowy, ale mi to nie przeszkadza :). Pomimo swojego wieku zachowuje się jak szczenię (tzn. gryzie bieliznę, skacze przez płoty, otwiera sobie drzwi, ale za to kocha jak nikt inny.) Fote3ka: Dora Czarny Labrador Retriever. Wprawdzie nie mój, ale bardzo ją kocham. Szczegóły na str.25. Fisia Coś dla odmiany. Fisia to chomiczka syryjska, o dość ciekawym ubarwieniu. Straszna łobuziara. Uwielbia swoje kółeczko. Quote
.Labradore. Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 no i łocywiscie inne photos mojego psiaka :multi: bo widzę że tu nic niema:mad: to chyba pies się na necie zna lepiej niż ja :shake::razz: zupełnie jak by chciał powiedzieć "ja tu rządzę":cool3: Co do następnego zdjęcia to lepiej nie komentować :roll: to ja i Max (Max był u nas 3 dni, a ja miałam wtedy chyba 7 lat :evil_lol:) zdjęcie robione zdjęciu:diabloti: dla tego prawie nic nie widać :shake: Gofi w klatce i Max, który z chęcią by go zjadł! pff:shake: dzień jak co dzień :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 fajne te twoje zwierzaki - będę zaglądała :cool3: Quote
Basia i Barni Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 haha ha no przecież pies sie prosic nie będzie , baaa dobrze zrobił :evil_lol: zrób jeszcze fotki gryzoni ,bo są cudowne :loveu: Quote
.Labradore. Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='Basia i Barni']fajne te twoje zwierzaki - będę zaglądała :cool3: mam nadzieję ;) a fotki już. Wczorajszy spacerek i ćwiczenie "waruj & do mnie" no wypuść że mnie w końcu :angryy: a dobraa! łaski bez :eviltong: sam sie wyprowadze! komenda "do mnie" (ha! I to na chodniku bez smyczy :cool3::razz::evil_lol:;)) tu jeszcze fota przed domem ;P jutro postaram się dodać chomiki :razz: Quote
.Labradore. Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 tu troche zdjęć z komÓrki ... jutro postaram się o takie z aparatu... jak na razie nie mam baterii :angryy: a żeby nie było wątpliwości - fotki były robione na szafce a nie w klatce :evil_lol: mój młodszy brat często wpuszcza tam chomiki Quote
.Labradore. Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 dziś byliśmy z Maksiem na dłuuugim spacerku! Słońce mu dopiekło :evil_lol: Zaszliśmy do koleżanki. Maksio dostał 100 całusów (a rozdał chyba z 200 :cool3:). Pogonił kaczki i wyszczekał się z Lakim i Colem :razz: a jaki zmęczony wrócił!!! Fotki chyba niedługo :lol::evil_lol: Quote
.Labradore. Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Oto my ^^ jak sądzicie? Czy nadaje się do reklamy pasty do zębów jak ten pies z filmu "Chichuaua [czy jak to sie tam pisze xD] z Beverly Hills"? no błaaaaagam!! Wypuść że mnie!!!!!!!!! to gdzie jedziemy? eee... ona jakaś nie ten teges? :stupid::stupid::stupid: Quote
Basia i Barni Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ha ha ha niezle , powiem ci ,że się bardzo uśmiałaM :evil_lol: Quote
.Labradore. Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 a teraz mój chomiku$: na razie tyle chomika bo go flesz raził :oops: Quote
fuksowata Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Loooo matko, chomiki sa bombowe, a Maksiu mi na PONa wygada, rewelacyjne zwierzaki Quote
.Labradore. Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 dziękujemy, dziękujemy! Foty zaraz Maxiowe wstawię ale chce żebyście sie z naszymi przyjaciółmi zapoznali Quote
fuksowata Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Sliczne , kanarek rewelacja :) A ten maly, to nie jest to szczeniak yorka, zapraszamy do naszej galerii , poki co dosc biednej :D Quote
.Labradore. Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 nasz współlokator. Feet - zółto - pomarańczowy kanarek. Ma koło 3 lat (Jego imię to dla tego że wydaje takie odgłosy jak by mówił "FIIIIT" ) To 3 miesiączny Yorczek - Timi. Timi'ego poznaliśmy podczas spacerku. Słodki, prawda? to jest Gierom - pies państwa Zielińskich (rodzice Katarzyny Zielińskiej to nasi sąsiedzi :cool3:) Quote
.Labradore. Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 a tu mam radoche dla Basi! Nasza przyjaciółka z ulicy. Rodowodowa Labradorka z hodowli imieniem Kapri. Jutro dodam więcej jej fotek... ale starych bo dawno już jej nie widziałam :-( Quote
.Labradore. Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 fuksowata napisał(a):Sliczne , kanarek rewelacja :) A ten maly, to nie jest to szczeniak yorka, zapraszamy do naszej galerii , poki co dosc biednej :D hmm? Jeśli o Timi'ego chodzi to Yorkshire Terrier tylko mały xP Quote
fuksowata Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Asiqs napisał(a):hmm? Jeśli o Timi'ego chodzi to Yorkshire Terrier tylko mały xP Tak wlasnie myslalam :) Quote
.Labradore. Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 wczoraj był luźny trening, a Maksio doszlifował swoją "piątkę" :cool3: mój kochany brat - fotograf cykną nam od groma fotek :evil_lol: zaraz daję Quote
.Labradore. Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 myy... dwa gupole :evil_lol: na razie to bo jutro na 8 do szkoły ide więc "musze się wyspać" ;/ Quote
.Labradore. Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Nene ma 8 lat i z powodu wyjazdu właścicielki szuka pilnie nowego domu, inaczej trafi do schroniska. Sunia ma rodowód, jest zdrowa, zaszczepiona, wysterylizowana. Zna podstawowe komendy. Jest to sunia dominująca. Nie lubi zostawać sama w domu, szczeka tyle czasu ile zostaje sama, dlatego szukamy domu gdzie zawsze ktoś będzie lub domu z ogrodem. Nene nie zostanie wydana do budy ani na łańcuch. Kontakt w sprawie adopcji: 0 508 371 893 [email protected] Allegro psinki czy ktoś może pomóc?:-( Quote
fuksowata Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Ale fajne sztuczki razem robicie, trzymam kciuki za nowy dom dla lzlotowlosej :) Quote
Recommended Posts