Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiqs napisał(a):
haha ja to bym mu nawet kosmyka sama nie obcieła:evil_lol:

ja tam moją Koki obcinam ale tylko pióro na brzuchu i nogach bo wygolić głowy i uszy bym się bała ;)

Asiqs napisał(a):

my do specjalisty jeździmy niestety 50 zł biorą :shake:

my też do psiego fryzjera jeździmy i od obcięcia uszu, głowy i gardełka wziął 30 zł troche drogo ale miał z nią roboty bo musiał najpierw rozplątać kołtuny na uszach i ładnie jej wygolić :) ale tak czy siak jestem zadowolona :multi::multi:

zapraszamy do nas :loveu::loveu::loveu:

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cockermaister napisał(a):
ja tam moją Koki obcinam ale tylko pióro na brzuchu i nogach bo wygolić głowy i uszy bym się bała ;)
mój sie tak wierci, że nie sposób go utrzymać:shake:

my też do psiego fryzjera jeździmy i od obcięcia uszu, głowy i gardełka wziął 30 zł troche drogo ale miał z nią roboty bo musiał najpierw rozplątać kołtuny na uszach i ładnie jej wygolić :) ale tak czy siak jestem zadowolona :multi::multi:
zapraszamy do nas :loveu::loveu::loveu:

głowa, to problem:crazyeye: Jak jeździmy do fryzjera to Maks wygląda jak jeden duży kłaczek:evil_lol: potrzebują 1,5 godziny na jego obcięcie:evil_lol::evil_lol:

Posted

Asiqs napisał(a):
głowa, to problem:crazyeye: Jak jeździmy do fryzjera to Maks wygląda jak jeden duży kłaczek:evil_lol: potrzebują 1,5 godziny na jego obcięcie:evil_lol::evil_lol:

nie napisałam, że to problem bo to problem nie jest bo ona stoi grzecznie przy takich zabiegach, ale ja się boje ją golić rzeby jej gdzieś nie przyciąć. ;)
To na uszy, głowę, gardełko zajeło fryzjerowi ponad 1 godzine :-o

Posted

A&S napisał(a):
Asiu, masz odlotowe zwierzaki. Nareszcie super, bo nie czuję się małoletnia (12l.) wśród dogomaniaków ;)

Nie szukasz możedomku z polaru albo norki? Pisz na priva ;-)

o bardzo fajnie :P Ja niedługo mam urodziny! Cieszę cię, że nie jestem osamotniona:evil_lol:

Nie.. fryzjerowi porzeba 1,5 godzinyna obcięcie całego Maksa (poza ogonem i tylnymi łapami jak widać:roll:)

Posted

Ania&Fibi napisał(a):
Będą jakieś nowe fotki? :p

już lece cykać! Cieszcie sie, póki jeszcze jestem, bo wyjeżdżam 11 do Świnoujścia.
Właśnie wróciłam z Karkowa:angryy: nienawidze tam jeździć:angryy::angryy: hehe jak na razie urlop, bo wizyta za 5 m-cy:p Biedny Maksiolek tak sie za nami stęsknił, że teraz nie odstępuje mnie na krok:evil_lol:

Posted

cockermaister napisał(a):
ja też mam 12 lat :multi::multi:

witamy w klubie niepełnoletnich :evil_lol:
to jeszcze mamy dziewczyne w wieku 11 lat... jak na razie to jest już nas 4 :crazyeye: widze, że jestem najmłodsza, bo w sierpniu będę mieć 12 :oops: Idzie któraś do gimnazjum, czy do 6 kl?

Posted

zaczne od starszych:

myy:p

a teraz seria "tak wygląda mokry pies" :shake:

sie nam na kanape jeszcze wkopał :angryy:

to moje ulubione:evil_lol:

a tu bokiem:

przepraszam za rozmiary, ale zmieniłam serwer i nie wiem jakie wziąć ;/

Posted

dzisiejsze "reszteczki"

cóż za blask padł na mnie:p

w Krakowie w miare sucho, a tu sie bagna zrobiły:shake:

nasze klimatyy:p

hau hau hau! Idziemy na spacerek!!

łiiiiiiiiiiii latający pies!!!!!!

Posted

proszę, oceńcie moje avki! To moje pierwsze i chcę wiedzieć czy jako tako wyglądają :lol:

na razie kosmos:eviltong:

i sygna, ale wiem że od kitu

lato:

av:

sygna

które lepsze? czy zostawić jak jest?