Jump to content
Dogomania

Witam jestem nowa

Recommended Posts

Guest Kamcia_14
Posted

Witam wszystkich forumowiczów jeśli można to chciałabym dołączyć do grona :D Mieszkam na podkarpaciu mam suczkę rasy Gończy polski nazywa się Smuga.

Guest Kamcia_14
Posted

na imię mam Beata a moja sunia to SMUGA Cnotliwy Nos super suczka daje nam wiele radości . Jest dorosła i hodowlana,ma parę sukcesów wystawowych ale nieskończony championat.Może w tym roku nam się uda.To doskonała matka i wspaniały towarzysz dla nas.To najlepszy pies jaki do tej pory z nami przebywał.

Posted
Witam wszystkich forumowiczów jeśli można to chciałabym dołączyć do grona :D Mieszkam na podkarpaciu mam suczkę rasy Gończy polski nazywa się Smuga.

Witaj :fadein:

Fajnie Ci, ze na podkarpaciu mieszkasz. W Bieszczady masz blisko :wink: i tego Ci zazdroszcze.

A sunia tez sliczna i imie ma piekne.

Co ja poradze, ze lubie takie polskie imiona, ktroe swietnie pasuja do polskich ras. Smuga brzmi extra.

Guest Kamcia_14
Posted

Witaj Anabelka a jak podobają Ci się imiona moich szczeniaczków: Borowy, Bard, Berdysz,Burzan,Branka :cry: one już wprawdzie nie są moje ale cóż taki los.Za to mają nowych i wspaniałych właścicieli, a ja o nich zawsze pamiętam.A co do Bieszczadów to masz rację blisko, jestem tam zawsze gdy sobie zamarzę, mamy z mężem wspólną pasję do wędrowania po tych górkach.

Posted
Witaj Anabelka a jak podobają Ci się imiona moich szczeniaczków: Borowy, Bard, Berdysz,Burzan,Branka :cry: one już wprawdzie nie są moje ale cóż taki los.

Super. Najbardziej podoba mi sie Bard, Burzan i Berdysz. Wiesz, kiedys pomagalam kolezance wybierac imiona dla ogarow polskich. Miot mial byc na "sz". Niestety okazalo sie, ze suka nie byla w ciazy :( Ale zabawa przy wymyslaniu polskich imion byla swietna.

A co do Bieszczadów to masz rację blisko, jestem tam zawsze gdy sobie zamarzę, mamy z mężem wspólną pasję do wędrowania po tych górkach.

To tak jak ja. :beerchug:

Z Lublina co prawda jedzie sie kilka godzin, ale warto. Staram sie pobiegac po Bieszczadkach kilka razy do roku. Ale to i tak za malo. Tesknie za nimi bardzo :cry: Dla mnie nie ma piekniejszych gor na swiecie.

Guest Kamcia_14
Posted

Ostatnio byłam tam w grudniu niestety tylko samochodem ale i tak wycieczka była super.Nie mogliśmy połazić bo mieliśmy ze sobą naszą córunię jeszcze za małą na zimowe wycieczki ale ma obiecane wiosną._396343_n.jpg

Posted
Ostatnio byłam tam w grudniu niestety tylko samochodem ale i tak wycieczka była super.Nie mogliśmy połazić bo mieliśmy ze sobą naszą córunię jeszcze za małą na zimowe wycieczki ale ma obiecane wiosną.

Cudna maleńka. Od razu widac, ze "bieszczadzki czlowiek" z niej rosnie :wink: Dolączam sie co Beaty&Poświaty - wiecej zdjęć prosze :D .

Guest Kamcia_14
Posted

Nie mam niestety zdjęć razem Domi i Smugi ale się postaram na razie konkurs ile ich jest i co to?_398376_n.jpg

Guest Kamcia_14
Posted

To są na pewno sceniaki goncaki :wink: to zdjęcie mojej rozrabiającej 10tki z zeszłego roku,jejku ale mi się za nimi tęskni.Były super

Guest Kamcia_14
Posted

A tu z mamusią[img]http://foto.onet.pl/upload/41/68/_398381_n.jpg[/img]

Guest Kamcia_14
Posted

Witaj Haniu,Smuga bardzo dziękuje za pozdrowienia.[img]http://foto.onet.pl/upload/41/39/_398382_n.jpg[/img]Na zdjęciu BOROWY Herbu Węszynos jak miał 2 tyg.około.

Guest Kamcia_14
Posted

Witaj Haniu,Smuga bardzo dziękuje za pozdrowienia.[img]http://foto.onet.pl/upload/41/39/_398382_n.jpg[/img]Na zdjęciu BOROWY Herbu Węszynos jak miał 2 tyg.około.

• 2 weeks later...