Guest Kamcia_14 Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Witam wszystkich forumowiczów jeśli można to chciałabym dołączyć do grona :D Mieszkam na podkarpaciu mam suczkę rasy Gończy polski nazywa się Smuga. Quote
Poświata Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Witaj, witaj. Jest tu już parę gończych. Jeśli masz zdjęcia swojej suni to sie pochwal :P i napisz o Was coś więcej :D . Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 na imię mam Beata a moja sunia to SMUGA Cnotliwy Nos super suczka daje nam wiele radości . Jest dorosła i hodowlana,ma parę sukcesów wystawowych ale nieskończony championat.Może w tym roku nam się uda.To doskonała matka i wspaniały towarzysz dla nas.To najlepszy pies jaki do tej pory z nami przebywał. Quote
anabelka Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Witam wszystkich forumowiczów jeśli można to chciałabym dołączyć do grona :D Mieszkam na podkarpaciu mam suczkę rasy Gończy polski nazywa się Smuga. Witaj :fadein: Fajnie Ci, ze na podkarpaciu mieszkasz. W Bieszczady masz blisko :wink: i tego Ci zazdroszcze. A sunia tez sliczna i imie ma piekne. Co ja poradze, ze lubie takie polskie imiona, ktroe swietnie pasuja do polskich ras. Smuga brzmi extra. Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Witaj Anabelka a jak podobają Ci się imiona moich szczeniaczków: Borowy, Bard, Berdysz,Burzan,Branka :cry: one już wprawdzie nie są moje ale cóż taki los.Za to mają nowych i wspaniałych właścicieli, a ja o nich zawsze pamiętam.A co do Bieszczadów to masz rację blisko, jestem tam zawsze gdy sobie zamarzę, mamy z mężem wspólną pasję do wędrowania po tych górkach. Quote
anabelka Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Witaj Anabelka a jak podobają Ci się imiona moich szczeniaczków: Borowy, Bard, Berdysz,Burzan,Branka :cry: one już wprawdzie nie są moje ale cóż taki los. Super. Najbardziej podoba mi sie Bard, Burzan i Berdysz. Wiesz, kiedys pomagalam kolezance wybierac imiona dla ogarow polskich. Miot mial byc na "sz". Niestety okazalo sie, ze suka nie byla w ciazy :( Ale zabawa przy wymyslaniu polskich imion byla swietna. A co do Bieszczadów to masz rację blisko, jestem tam zawsze gdy sobie zamarzę, mamy z mężem wspólną pasję do wędrowania po tych górkach. To tak jak ja. :beerchug: Z Lublina co prawda jedzie sie kilka godzin, ale warto. Staram sie pobiegac po Bieszczadkach kilka razy do roku. Ale to i tak za malo. Tesknie za nimi bardzo :cry: Dla mnie nie ma piekniejszych gor na swiecie. Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Ostatnio byłam tam w grudniu niestety tylko samochodem ale i tak wycieczka była super.Nie mogliśmy połazić bo mieliśmy ze sobą naszą córunię jeszcze za małą na zimowe wycieczki ale ma obiecane wiosną. Quote
Poświata Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 No proszę następne pokolenie dogomaniaków nam rośnie. Poproszę zdjęcie obu pociech razem :D :P :D . Quote
anabelka Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Ostatnio byłam tam w grudniu niestety tylko samochodem ale i tak wycieczka była super.Nie mogliśmy połazić bo mieliśmy ze sobą naszą córunię jeszcze za małą na zimowe wycieczki ale ma obiecane wiosną. Cudna maleńka. Od razu widac, ze "bieszczadzki czlowiek" z niej rosnie :wink: Dolączam sie co Beaty&Poświaty - wiecej zdjęć prosze :D . Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Nie mam niestety zdjęć razem Domi i Smugi ale się postaram na razie konkurs ile ich jest i co to? Quote
Poświata Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 :angel: :angel: :angel: To są sceniaki gońcaki :P . A ile ich jest :hmmmm: ? 10 :question: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 To są na pewno sceniaki goncaki :wink: to zdjęcie mojej rozrabiającej 10tki z zeszłego roku,jejku ale mi się za nimi tęskni.Były super Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 A tu z mamusią[img]http://foto.onet.pl/upload/41/68/_398381_n.jpg[/img] Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Witaj Haniu,Smuga bardzo dziękuje za pozdrowienia.[img]http://foto.onet.pl/upload/41/39/_398382_n.jpg[/img]Na zdjęciu BOROWY Herbu Węszynos jak miał 2 tyg.około. Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Witaj Haniu,Smuga bardzo dziękuje za pozdrowienia.[img]http://foto.onet.pl/upload/41/39/_398382_n.jpg[/img]Na zdjęciu BOROWY Herbu Węszynos jak miał 2 tyg.około. Quote
malko Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 O rany, jakie śliczne maluszki. Trochę podobne do naszych (mamy beaglątka) więc mi się aż łza w oku zakręciła. Pozdrowienia. Quote
Recommended Posts