BIANKA1 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Oto Aksa . Została oddana przez właściciela do schroniska , bo ugryzła dziecko . Właściwie nie wiadomo jak to było . Aksa była w schronisku . Cicha , spokojna , grzeczna . . Sunia zupełnie nie radziła sobie w schronisku . Bała sie , trzęsła , nie chciała jeść . Miałam ją wziąć na tymczas po Zadziorze , ale życie potoczyło się inaczej :shake: Aksa została na tymczasie u p Lucynki . Jest grzeczną , cudowną sunią . Ma 5 lat , jest wielkości foksia , zgadza się ze wszystkim co żyje , wysterylizowana , nie brudzi w domu . Nie wiadomo dlaczego ugryzła dziecko , więc raczej na wszelki wypadek dom bez małych dzieci Bardzo proszę o ogłoszenia suni Pozwoliłam sobie wkleić tekst Koperka do ogłoszeń TEKST DO OGŁOSZEŃ: Oto Aksa. Została oddana przez właściciela do schroniska. Właściwie nie wiadomo dlaczego. Pracownicy określają ją, jako cichą, spokojną i bardzo grzeczną. Mimo wszystko sunia zupełnie nie radziła sobie w schronisku. Ciągle się bała, trzęsła, nie chciała nic jeść. Więc na pomoc suni ruszyła p. Lucynka dając jej dom tymczasowy, w którym długo zostać nie może. Ma około 5 latek. Jest średniej wielkości, wysterylizowaną dziewczynką. Zgadza się ze wszystkimi żyjącymi stworzeniami. W domu nie brudzi, ani nie niszczy. Z powodu duszy terrierka prosimy o dom bez małych dzieci. Poza tym jest cudowną, przemiłą, wierną i ujmującą sunią. Daj jej schronienie! Ona tak bardzo prosi! ogłoszenia dla Aksy; terierkowata spokojna sunia Aksa czeka na dom (609373557) - Aukcje internetowe Allegro alegratka gumtre kokosy interpress oferty ojej kupię psa adopcja psa aleokazja petsy dziękuję Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Ja nie wiem . Tak mi powiedziano . To napisz , co o niej wiesz , i pozmieniamy posty . Quote
GoskaGoska Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ale wogole nie ugryzla :angryy: jak juz ludzie mowiá takie rzeczy to powinni byc przepytani dokladnie - jak , gdzie ,kiedy, jakie dziecko w jakich okolicznosciach- a nie ze tak na slowo sié im wierzy i pozniej pies ma w karcie napisane. Rowniez dobrze po tygodniu wlasciciel mogl stwierdzic ze pies to za duzy obowiázek Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Bella1 napisał(a):To nie dokładnie tak jest z Aksą :shake: żyła sobie ona przez 5 lat w domku kochana i rozpieszczana , gdy pojawiło się w rodzinie dziecko prawdopodobnie sunia stała się zazdrosna , nie ma mowy o jakimś pogryzieniu dziecka gdyby tak się stało sunia musiała by być na obserwacji , ludzie często oddając swojego psa opowiadają wymyślone historie , także więc i w przypadku Aksy może być podobnie , jednakże Schronisko musi takę informację odnotować , to bardzo delikatna i wrażliwa psinka zupełnie nie radziła sobie w schronisku przerażenie i strach były tak wielkie że sunia prakrycznie nie ruszała się ze swojej skrzyneczki , nigdy jednak nie pokazała ząbków jest wręcz uległa wobec ludzi i zwierząt , niestety jak reaguje na dzieci nie wiemy No i tak napisałam . Pewnie capneła dzieciaka i tyle . Miałam pudla od szczeniaka , który zawsze capał moje dzieci :evil_lol: Ale jak tego nie powiemy i weżmie ją ktos np. z 2latkiem i ona capnie to co wtedy ? Przecież nie napisałam , że pogryzła dotkliwie . Quote
Bella1 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 To nie dokładnie tak jest z Aksą :shake: żyła sobie ona przez 5 lat w domku kochana i rozpieszczana , gdy pojawiło się w rodzinie dziecko prawdopodobnie sunia stała się zazdrosna , nie ma mowy o jakimś pogryzieniu dziecka gdyby tak się stało sunia musiała by być na obserwacji , ludzie często oddając swojego psa opowiadają wymyślone historie , także więc i w przypadku Aksy może być podobnie , jednakże Schronisko musi takę informację odnotować , to bardzo delikatna i wrażliwa psinka zupełnie nie radziła sobie w schronisku przerażenie i strach były tak wielkie że sunia prakrycznie nie ruszała się ze swojej skrzyneczki , nigdy jednak nie pokazała ząbków jest wręcz uległa wobec ludzi i zwierząt , niestety jak reaguje na dzieci nie wiemy Quote
Bella1 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Bianko bardzo dziękuję za wątek :Rose::Rose::Rose: oby Aksa miała szczęście Quote
GoskaGoska Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 aaa to po 5 latach oddana zostala - jeszcze bardziej biedna sunia :-( Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 GoskaGoska napisał(a):aaa to po 5 latach oddana zostala - jeszcze bardziej biedna sunia :-( Ale zdaje się , że ktoś ją adoptował i zwrócił . Ona jest bardzo fajna , wdzięczna i przymilna .I taka wstydliwa . Odwraca wzrok od obiektywu , Ciężko zrobic zdjęcie jej pysia , A ma taka delikatna mordkę . Widziałyście zdjęcia sznaucerki ? Quote
Koperek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ...a może po prostu dom bez rozpuszczonych dzieci i sutkniętych rodziców? I będzie wszystko w porządku? TEKST DO OGŁOSZEŃ: Oto Aksa. Została oddana przez właściciela do schroniska. Właściwie nie wiadomo dlaczego. Pracownicy określają ją, jako cichą, spokojną i bardzo grzeczną. Mimo wszystko sunia zupełnie nie radziła sobie w schronisku. Ciągle się bała, trzęsła, nie chciała nic jeść. Więc na pomoc suni ruszyła p. Lucynka dając jej dom tymczasowy, w którym długo zostać nie może. Ma około 5 latek. Jest średniej wielkości, wysterylizowaną dziewczynką. Zgadza się ze wszystkimi żyjącymi stworzeniami. W domu nie brudzi, ani nie niszczy. Z powodu duszy terrierka prosimy o dom bez małych dzieci. Poza tym jest cudowną, przemiłą, wierną i ujmującą sunią. Daj jej schronienie! Ona tak bardzo prosi! Jak coś źle to proszę o sugestie. Numer telefonu i adres mailowy do wiadomości ogłaszających- ja na razie nie mam czasu. Wyciskacza łez nie umiem pisać- mam nadzieję, że chociaż tym coś pomogłam... Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Bella1 napisał(a):Nie nikt jej nie adoptował , ją oddał właściciel i siedziała trzęsąc się w swojej skrzynece nie opuszczając jej praktycznie :shake: nawet miskę miała podawaną do tej skrzynki bo bała się z niej wyjść . To taka sunia wyrwana z ciepłego domu :-( Koperku , tekst fajny . Podoba mi się . Trzeba w takim razie wykreslic tylko że była juz adoptowana . To i lepiej , bo by były domysły dlaczego ją oddali . Bardzo prosze o ogłoszenia suni . Ona jest taka kochana . Quote
Bella1 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Nie nikt jej nie adoptował , ją oddał właściciel i siedziała trzęsąc się w swojej skrzynece nie opuszczając jej praktycznie :shake: nawet miskę miała podawaną do tej skrzynki bo bała się z niej wyjść . To taka sunia wyrwana z ciepłego domu :-( Quote
Koperek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Już poprawione- proszę korzystajcie! Trzeba dziewczynie pomóc, bo z opisu wynika, że to anioł wcielony. Quote
GoskaGoska Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 oj suniu suniu jeszcze znajdzie sié domek dla ciebie Quote
BIANKA1 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Widziałam dzisiaj panienkę . Jest taka śliczna i grzeczna .:lol: Quote
xmartix Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 chociaż allegro na początek: terierkowata spokojna sunia Aksa czeka na dom (609373557) - Aukcje internetowe Allegro Quote
BIANKA1 Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='xmartix']chociaż allegro na początek: terierkowata spokojna sunia Aksa czeka na dom (609373557) - Aukcje internetowe Allegro Dziękuje :loveu: Quote
Recommended Posts