maszyna23 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Witam!!!! Długo nie odpisywałam żeby też nie zapeszać. Monitek jest w dobrej formie. Leczenie dało dobre efekty. Niestety całkowicie wyleczy sie go nie da, ale już nie ma takich problemów z utrata równowagi. Oczywiście zarzuca mu pupką często :evil_lol:, ale sie nie wywraca. Sam też troche się zrobił ostrożniejszy.:lol: No i szykujemy mu niespodziankę. :cool3: Moniś będzie miał już niedługo SIOSTRZYCZKĘ!!!!!:multi: tu podam wątek http://www.facebook.com/?ref=logo#!/media/set/?set=a.258967134183390.61744.129322507147854&type=3 Mam też pytanie. Czy cioteczki może znaja i polecają jakiegoś sprawdzonego behawioryste?? Gdzieś z okolic GLIWIC? Bo chciałabym dobrze wprowadzić Lilu do domu. Wydaje mi się że nie powino być miedzy Lilką i Monitem zgrzytów, ale chce to zrobić jak najlepiej. Z góry dziekuje za odp. Quote
doddy Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 A my wiemy o siostruni i baaaaardzo trzymamy kciuki, aby czekolady się dogadały! :) Quote
maszyna23 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Podnosze. Naprawde nikt nic nie wie o behawioryście z okolic Gliwic?? :( Quote
Recommended Posts