elik Posted May 8, 2021 Author Posted May 8, 2021 8 minut temu, guccio napisał: Tez zbieram,robię syrop i czasami winko- pychota. Oooo widzę, że jest tu więcej amatorów kwaśnych jabłek :) :) Quote
Tyśka) Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 U nas debiut i będzie miodek. Może jak starczy czasu to dozbieramy, bo łąka pod domem jeszcze ma setki mniszków i wtedy zrobimy syrop. Ale czas goni, a my mamy go bardzo ograniczony. Quote
Radek Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 3 godziny temu, elik napisał: Już wróciliśmy z działki i ja także zapraszam i na kawę i na herbatę Czuję się zaproszony 🙂 Quote
Isabel Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: U nas debiut i będzie miodek. Może jak starczy czasu to dozbieramy, bo łąka pod domem jeszcze ma setki mniszków i wtedy zrobimy syrop. Ale czas goni, a my mamy go bardzo ograniczony. U mnie w rodzinie też z mniszka robi się miodek. Quote
elik Posted May 8, 2021 Author Posted May 8, 2021 57 minut temu, Radek napisał: Czuję się zaproszony 🙂 W takim razie dodam jeszcze pyszne ciastko Quote
elik Posted May 8, 2021 Author Posted May 8, 2021 3 minuty temu, Isabel napisał: U mnie w rodzinie też z mniszka robi się miodek. Miodek jest pyszny, ale gotuje się go znacznie dłużej niż sok, bo musi odparować cała woda. Quote
elik Posted May 8, 2021 Author Posted May 8, 2021 2 minuty temu, Radek napisał: Ojoj, wygląda apetycznie. I smakuje zapewne bardzo :) 1 Quote
Kamila Proc Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 16 godzin temu, Tyśka) napisał: Jest :D sypana i rozpuszczalna. Chętnie Ci dam sypaną, bo my z mężem nie pijemy - jest dla gości :D na razie bladze, nie moge trafic, gdzie konkretnie jestescie? daleko od tego plota? Quote
Tyśka) Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 45 minut temu, Kamila Proc napisał: na razie bladze, nie moge trafic, gdzie konkretnie jestescie? daleko od tego plota? Poczekaj, z prześcieradła zrobię baner dla Ciebie i wywieszę na płocie. :) 1 Quote
Kamila Proc Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 2 minuty temu, Tyśka) napisał: Poczekaj, z prześcieradła zrobię baner dla Ciebie i wywieszę na płocie. :) czekam spokojnie Quote
Isabel Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: czekam spokojnie I co? Trafiłaś? Ja też wolę sypaną ;) Quote
Tyśka) Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: czekam spokojnie Powiesiłam :) Teraz powinnaś trafić. Quote
Kamila Proc Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 4 minuty temu, Isabel napisał: I co? Trafiłaś? Ja też wolę sypaną ;) wpadlam do jakiejs dziury Quote
Kamila Proc Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 3 minuty temu, Tyśka) napisał: Powiesiłam :) Teraz powinnaś trafić. na razie probuje sie wydobyc z jakiegos dolu Quote
elik Posted May 9, 2021 Author Posted May 9, 2021 7 minut temu, Tyśka) napisał: Powiesiłam :) Teraz powinnaś trafić. Ja już widzę, ale to daaaalekoooo :) Quote
Tyśka) Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 5 minut temu, Kamila Proc napisał: na razie probuje sie wydobyc z jakiegos dolu Ano tak, obok nas jest rów. Zapomnialam. Idę po sąsiada, aby uruchomił ciągnik i Cię wyciągnął. Quote
elik Posted May 9, 2021 Author Posted May 9, 2021 Przed chwilą, Tyśka) napisał: Ano tak, obok nas jest rów. Zapomnialam. Idę po sąsiada, aby uruchomił ciągnik i Cię wyciągnął. O matulu, to tak głęboki rów, że aż ciągnik potrzebny? Quote
Recommended Posts