Alaskan malamutte Posted August 10, 2021 Author Posted August 10, 2021 9 minut temu, Ellig napisał: Marysiu, nie wiedział, że robiłaś dla Runo ogloszenie na Opole, przepraszam. Asia mnie prosila żebym zmieniła na Opole, jestem po za domem i praktycznie nie zaglądam na dogo. Eluś, ja pewnie zapomniałam, że mari23 przeniosła na Opole. ale nic się nie stało. Teraz ma i na Opole i Zielona Górę! 1 Quote
Tyśka) Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 Runo ma przepiękne zdjęcia :) I całe mnóstwo! Musi to zaowocować wspaniałym domkiem. Tymczasem dorobiłam jeszcze jeden olx, na Wałbrzych: https://www.olx.pl/d/oferta/kochany-lagodny-5letni-pies-sredniej-wielkosci-cudenko-CID103-IDKWynq.html Quote
Jo37 Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 Taki śliczny pies i nikt nie chce dać mu domu. Quote
Alaskan malamutte Posted August 11, 2021 Author Posted August 11, 2021 31 minut temu, Jo37 napisał: Taki śliczny pies i nikt nie chce dać mu domu. No niestety....martwa cisza....Na tyle ogłoszeń, udostępnień...nie rozumiem tego... Quote
Alaskan malamutte Posted August 11, 2021 Author Posted August 11, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Runo ma przepiękne zdjęcia :) I całe mnóstwo! Musi to zaowocować wspaniałym domkiem. Tymczasem dorobiłam jeszcze jeden olx, na Wałbrzych: https://www.olx.pl/d/oferta/kochany-lagodny-5letni-pies-sredniej-wielkosci-cudenko-CID103-IDKWynq.html Bardzo Ci dziękuję!!! Quote
mari23 Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Dnia 10.08.2021 o 15:58, Ellig napisał: Marysiu, nie wiedział, że robiłaś dla Runo ogloszenie na Opole, przepraszam. Asia mnie prosila żebym zmieniła na Opole, jestem po za domem i praktycznie nie zaglądam na dogo. Ależ nic się nie stało przecież, wręcz przeciwnie - im więcej ogłoszeń ma Runo, tym większa szansa na domek <3 Zaraz podmienię kilka zdjęć...choć on wszystkie zdjęcia ma piękne <3 Dnia 11.08.2021 o 10:46, Jo37 napisał: Taki śliczny pies i nikt nie chce dać mu domu. Też tego nie pojmuję :( Cudny pies i z wyglądu, i z charakteru - a ludzie szukają szczeniaczków, bo "wolą sami sobie wychować".... a potem te "wychowane" zbieramy z ulic i lasów :( :( Quote
Aska7 Posted August 14, 2021 Posted August 14, 2021 Runo poszedł z nami odprowadzić do samochodu Makarego. Jest nieśmiałym i zalęknionym chłopcem, ale bardzo urodziwym : ) Quote
Alaskan malamutte Posted August 14, 2021 Author Posted August 14, 2021 2 godziny temu, Aska7 napisał: Runo poszedł z nami odprowadzić do samochodu Makarego. Jest nieśmiałym i zalęknionym chłopcem, ale bardzo urodziwym : ) A był takim chojrakiem w schronisku...Podchodził do siatki..szczekał..... Nie dość ze nie ma telefonow o niego to jeszcze ta lękliwość... Trudna będzie ta adopcja..o ile wogóle będzie...:-(((( Ech....DT by się przydał...tylko gdzie?..... Quote
Alaskan malamutte Posted August 17, 2021 Author Posted August 17, 2021 Na konto Runo wpłynęło 20zł od p. Irenki z Katowic. Ślicznie dziękuję!! Quote
Alaskan malamutte Posted August 24, 2021 Author Posted August 24, 2021 Na konto Runo wpłynęło 180zł z bazarku kado. Kado, z całego serca Ci dziękuję!!! Dzięki Tobie Runo nie jest na minusie i mamy z czego zapłacić za pobyt w sierpniu!! Quote
Alaskan malamutte Posted August 24, 2021 Author Posted August 24, 2021 Przed chwilką miałam PIERWSZY!!! telefon o Runo. Dalszego ciągu nie będzie, ale bardzo się cieszę ,że ktoś w końcu zauważył mojego misia. Ten telefon przywrócił mi wiarę, że domek wypatrzy w końcu Runo....muszę się po prostu uzbroić w cierpliwość. 3 Quote
Tyśka) Posted August 24, 2021 Posted August 24, 2021 Wspaniale, pierwsze koty za płoty :) Właśnie odświeżyłam ogłoszenia Runo. Quote
Alaskan malamutte Posted August 24, 2021 Author Posted August 24, 2021 6 minut temu, Tyśka) napisał: Wspaniale, pierwsze koty za płoty :) Właśnie odświeżyłam ogłoszenia Runo. Oby!!! Telefon był z Krakowa... Dziękuję za odświeżenie!! Ja czekam na promocję na olx i wyróżnię ogłoszenia.. Tak myślę, że może na Szczecin mu jeszcze dorobić? Quote
Alaskan malamutte Posted August 24, 2021 Author Posted August 24, 2021 Dexterka napisała mi, że też miala zapytanie o Runo. Pani z Opola. Na razie do mnie nikt nie dzwonił. Oby to był początek zapytań i telefonow o Runo. 2 Quote
mari23 Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 17 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Oby!!! Telefon był z Krakowa... Dziękuję za odświeżenie!! Ja czekam na promocję na olx i wyróżnię ogłoszenia.. Tak myślę, że może na Szczecin mu jeszcze dorobić? Ja też czekam na promocję, żeby wyróżnić ogłoszenia Runo, Lumi, Pongo, Borysa i Andrei - zamojszczaki same ;) i jedno "moje" cudo :) Właśnie wyczyściłam liczby wyświetleń, bo dużo ich bardzo a efekt zerowy... pomyślałam, że ktoś patrząc na tą dużą ilość pomyśli - tyle osób oglądało, a pies ciągle do adopcji, więc chyba nie warto... nie wiem, czy szukający widzą te cyfry, zawsze oglądam ogłoszenia "z tej strony" ;), nie jako "kupujący". Może to coś da ? Oby !!! Quote
Alaskan malamutte Posted August 25, 2021 Author Posted August 25, 2021 1 godzinę temu, mari23 napisał: Ja też czekam na promocję, żeby wyróżnić ogłoszenia Runo, Lumi, Pongo, Borysa i Andrei - zamojszczaki same 😉 i jedno "moje" cudo 🙂 Właśnie wyczyściłam liczby wyświetleń, bo dużo ich bardzo a efekt zerowy... pomyślałam, że ktoś patrząc na tą dużą ilość pomyśli - tyle osób oglądało, a pies ciągle do adopcji, więc chyba nie warto... nie wiem, czy szukający widzą te cyfry, zawsze oglądam ogłoszenia "z tej strony" ;), nie jako "kupujący". Może to coś da ? Oby !!! Marysiu, może nie wszyscy, ale niektórzy patrzą na liczbę wyswietleń..Skąd wiem? Przy adopcji Bemolka miałam takie zapytanie: "co z tym psem jest nie tak? Ma tyle wyswietleń ogloszenia i nikt nie adoptowal?" Ja kasuję wyświetlenia w okolicach 500. Quote
Alaskan malamutte Posted August 25, 2021 Author Posted August 25, 2021 Rozmawialam wczoraj z Dexterką. Runo ma drugi zrzut sierści.... Wiem coś o tym bo u mnie to samo... Quote
mari23 Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 41 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Marysiu, może nie wszyscy, ale niektórzy patrzą na liczbę wyswietleń..Skąd wiem? Przy adopcji Bemolka miałam takie zapytanie: "co z tym psem jest nie tak? Ma tyle wyswietleń ogloszenia i nikt nie adoptowal?" Ja kasuję wyświetlenia w okolicach 500. Czyli dobrze pomyślałam, tam już w okolicy 1600 było. 40 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Rozmawialam wczoraj z Dexterką. Runo ma drugi zrzut sierści.... Wiem coś o tym bo u mnie to samo... U mnie nieustający, całoroczny "zrzut" w całej gromadce. Ale duży, niewidomy Kazan właśnie się "wystroił" w wystające kępki. Dobrze, że lubi czesanko, bo Pirata wyczesać to wyczyn prawie niemożliwy, chyba łaskotki jakieś pies ma ;) Quote
Alaskan malamutte Posted August 29, 2021 Author Posted August 29, 2021 Na konto Runo wpłynęło 20zł od mdk8 oraz 50zł od helli. ślicznie dziękuję! Quote
mari23 Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 Dostałam promocję, więc wyróżniłam ogłoszenie Runo w wersji MAXI, oby przyniosło mu szczęście i cudowny domek ! <3 Po mojego Czarnego państwo w sobotę przyjechali 400 km tylko dlatego, że jest bliźniaczo podobny do ich piesia, który miesiąc temu odszedł. Oby i dla Runo znalazł się taki domek - z sercem <3 2 Quote
Ellig Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 41 minut temu, mari23 napisał: Dostałam promocję, więc wyróżniłam ogłoszenie Runo w wersji MAXI, oby przyniosło mu szczęście i cudowny domek ! ❤️ Po mojego Czarnego państwo w sobotę przyjechali 400 km tylko dlatego, że jest bliźniaczo podobny do ich piesia, który miesiąc temu odszedł. Oby i dla Runo znalazł się taki domek - z sercem ❤️ Kciuki mocno trzymam, ja tez wyrózniłam ogłoszenie Runo, powodzenia Czarny! Quote
Ellig Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 43 minuty temu, mari23 napisał: Dostałam promocję, więc wyróżniłam ogłoszenie Runo w wersji MAXI, oby przyniosło mu szczęście i cudowny domek ! ❤️ Po mojego Czarnego państwo w sobotę przyjechali 400 km tylko dlatego, że jest bliźniaczo podobny do ich piesia, który miesiąc temu odszedł. Oby i dla Runo znalazł się taki domek - z sercem ❤️ Kciuki mocno trzymam, ja tez wyrózniłam ogłoszenie Runo, powodzenia Czarny! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted August 30, 2021 Author Posted August 30, 2021 1 godzinę temu, mari23 napisał: Dostałam promocję, więc wyróżniłam ogłoszenie Runo w wersji MAXI, oby przyniosło mu szczęście i cudowny domek ! <3 18 minut temu, Ellig napisał: Kciuki mocno trzymam, ja tez wyrózniłam ogłoszenie Runo, Bardzo Wam dziękuję!!! Ja też dostałam promocję i wypromowałam trzy ogłoszenia Runo w wersji MAX. Oby coś w końcu drgnęło z tą adopcją.... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted August 31, 2021 Author Posted August 31, 2021 Na konto Runo wpłynęło 20zl od Isiak. Pięknie dziękuję Quote
Recommended Posts