Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
9 minut temu, Ellig napisał:

Marysiu, nie wiedział,  że robiłaś dla Runo ogloszenie na Opole, przepraszam.

Asia mnie prosila żebym zmieniła na Opole, jestem po za domem i praktycznie nie zaglądam na dogo.

Eluś, ja pewnie zapomniałam, że mari23 przeniosła na Opole. ale nic się nie stało. Teraz ma i na Opole i Zielona Górę!

• Like 1
Posted
Dnia 10.08.2021 o 15:58, Ellig napisał:

Marysiu, nie wiedział,  że robiłaś dla Runo ogloszenie na Opole, przepraszam.

Asia mnie prosila żebym zmieniła na Opole, jestem po za domem i praktycznie nie zaglądam na dogo.

Ależ nic się nie stało przecież, wręcz przeciwnie - im więcej ogłoszeń ma Runo, tym większa szansa na domek <3

Zaraz podmienię kilka zdjęć...choć on wszystkie zdjęcia ma piękne <3

Dnia 11.08.2021 o 10:46, Jo37 napisał:

Taki śliczny pies i nikt nie chce dać mu domu.

Też tego nie pojmuję :( Cudny pies i z wyglądu, i z charakteru - a ludzie szukają szczeniaczków, bo "wolą sami sobie wychować".... a potem te "wychowane" zbieramy z ulic i lasów :( :(

Posted
2 godziny temu, Aska7 napisał:

Runo poszedł z nami odprowadzić do samochodu Makarego. Jest nieśmiałym i zalęknionym chłopcem, ale bardzo urodziwym : )

A był takim chojrakiem w schronisku...Podchodził do siatki..szczekał.....

Nie dość ze nie ma telefonow o niego to jeszcze ta lękliwość...

Trudna będzie ta adopcja..o ile wogóle  będzie...:-((((

Ech....DT by się przydał...tylko gdzie?.....

Posted

Przed chwilką miałam PIERWSZY!!! telefon o Runo. Dalszego ciągu nie będzie, ale bardzo się cieszę ,że ktoś w końcu zauważył mojego misia. Ten telefon przywrócił mi wiarę, że domek wypatrzy w końcu Runo....muszę się po prostu uzbroić w cierpliwość.  

• Like 3
Posted
6 minut temu, Tyśka) napisał:

Wspaniale, pierwsze koty za płoty :)
Właśnie odświeżyłam ogłoszenia Runo.

Oby!!! Telefon był z Krakowa...

Dziękuję za odświeżenie!!

Ja czekam na promocję na olx i wyróżnię ogłoszenia.. 

Tak myślę, że może na Szczecin mu jeszcze dorobić?

Posted
17 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Oby!!! Telefon był z Krakowa...

Dziękuję za odświeżenie!!

Ja czekam na promocję na olx i wyróżnię ogłoszenia.. 

Tak myślę, że może na Szczecin mu jeszcze dorobić?

Ja też czekam na promocję, żeby wyróżnić ogłoszenia Runo, Lumi, Pongo, Borysa i Andrei - zamojszczaki same ;) i jedno "moje" cudo :)

Właśnie wyczyściłam liczby wyświetleń, bo dużo ich bardzo a efekt zerowy... pomyślałam, że ktoś patrząc na tą dużą ilość pomyśli - tyle osób oglądało, a pies ciągle do adopcji, więc chyba nie warto... nie wiem, czy szukający widzą te cyfry, zawsze oglądam ogłoszenia "z tej strony" ;), nie jako "kupujący". Może to coś da ? Oby !!!

Posted
1 godzinę temu, mari23 napisał:

Ja też czekam na promocję, żeby wyróżnić ogłoszenia Runo, Lumi, Pongo, Borysa i Andrei - zamojszczaki same 😉 i jedno "moje" cudo 🙂

Właśnie wyczyściłam liczby wyświetleń, bo dużo ich bardzo a efekt zerowy... pomyślałam, że ktoś patrząc na tą dużą ilość pomyśli - tyle osób oglądało, a pies ciągle do adopcji, więc chyba nie warto... nie wiem, czy szukający widzą te cyfry, zawsze oglądam ogłoszenia "z tej strony" ;), nie jako "kupujący". Może to coś da ? Oby !!!

Marysiu, może nie wszyscy, ale niektórzy patrzą na liczbę wyswietleń..Skąd wiem? Przy adopcji Bemolka miałam takie zapytanie: "co z tym psem jest nie tak? Ma tyle wyswietleń ogloszenia i nikt nie adoptowal?"

Ja kasuję wyświetlenia w okolicach 500. 

Posted
41 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Marysiu, może nie wszyscy, ale niektórzy patrzą na liczbę wyswietleń..Skąd wiem? Przy adopcji Bemolka miałam takie zapytanie: "co z tym psem jest nie tak? Ma tyle wyswietleń ogloszenia i nikt nie adoptowal?"

Ja kasuję wyświetlenia w okolicach 500. 

Czyli dobrze pomyślałam, tam już w okolicy 1600 było.

40 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Rozmawialam wczoraj z Dexterką. Runo ma drugi zrzut sierści....

Wiem coś o tym bo u mnie to samo...

U mnie nieustający, całoroczny  "zrzut" w całej gromadce. Ale duży, niewidomy Kazan właśnie się "wystroił" w wystające kępki. Dobrze, że lubi czesanko, bo Pirata wyczesać to wyczyn prawie niemożliwy, chyba łaskotki jakieś pies ma ;)

Posted

Dostałam promocję, więc wyróżniłam ogłoszenie Runo w wersji MAXI, oby przyniosło mu szczęście i cudowny domek ! <3

Po mojego Czarnego państwo w sobotę przyjechali 400 km  tylko dlatego, że jest bliźniaczo podobny do ich piesia, który miesiąc temu odszedł. Oby i dla Runo znalazł się taki domek - z sercem <3

• Like 2
Posted
41 minut temu, mari23 napisał:

Dostałam promocję, więc wyróżniłam ogłoszenie Runo w wersji MAXI, oby przyniosło mu szczęście i cudowny domek ! ❤️

Po mojego Czarnego państwo w sobotę przyjechali 400 km  tylko dlatego, że jest bliźniaczo podobny do ich piesia, który miesiąc temu odszedł. Oby i dla Runo znalazł się taki domek - z sercem ❤️

Kciuki mocno trzymam, ja tez wyrózniłam ogłoszenie Runo, powodzenia Czarny!

Posted
43 minuty temu, mari23 napisał:

Dostałam promocję, więc wyróżniłam ogłoszenie Runo w wersji MAXI, oby przyniosło mu szczęście i cudowny domek ! ❤️

Po mojego Czarnego państwo w sobotę przyjechali 400 km  tylko dlatego, że jest bliźniaczo podobny do ich piesia, który miesiąc temu odszedł. Oby i dla Runo znalazł się taki domek - z sercem ❤️

Kciuki mocno trzymam, ja tez wyrózniłam ogłoszenie Runo, powodzenia Czarny!

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, mari23 napisał:

Dostałam promocję, więc wyróżniłam ogłoszenie Runo w wersji MAXI, oby przyniosło mu szczęście i cudowny domek ! <3

18 minut temu, Ellig napisał:

Kciuki mocno trzymam, ja tez wyrózniłam ogłoszenie Runo,

Bardzo Wam dziękuję!!! kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0058

Ja też dostałam promocję i wypromowałam trzy ogłoszenia Runo w wersji MAX. 

Oby coś w końcu drgnęło z tą adopcją....

• Like 1