Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
19 minut temu, limonka80 napisał:

Ależ Tuptusiowi się pięknie błyszczy futerko :-))

Ma piękne futerko..., włos dłuższy, aksamitny, gęsty, lśniący. Tuptuś wygląda na grubasa na chudych nóżkach a nie jest..., puchacz :)

Na kontrolnej wizycie kardiolog głaskał i głaskał dziadeczka..., śmiał się sam z siebie, że nie może się od psa "odkleić" ,)

• Like 2
Posted
1 godzinę temu, Moli@ napisał:

Na kontrolnej wizycie kardiolog głaskał i głaskał dziadeczka..., śmiał się sam z siebie, że nie może się od psa "odkleić" ,)

Szkoda, że musiał się odkleić ;) Odświeżyłam ogłoszenia Tuptusia, choć jedno mi usunięto. Teraz ma 3.

Posted
29 minut temu, limonka80 napisał:

A jak się Tuptuś miewa ?

Tuptuś miewa się bardzo dobrze... okazał się niezłym łobuziakiem..., następny dyrektor ,)

Łakomczuch, wielbiciel krzaków a dokładnie rycia pod krzakami..., lubi porządzić np kto / gdzie ma leżeć. 

Noc jest do spania - nie ma chodzenia, zmiany legowiska - szczeka / biegnie za boga ducha winnym delikwentem. Nasz aniołek ,)

Nie ma duszności, nie pokasłuje, nie dyszy, nie męczy się na spacerkach...

• Like 1
Posted
51 minut temu, Moli@ napisał:

Tuptuś miewa się bardzo dobrze... okazał się niezłym łobuziakiem..., następny dyrektor ,)

Łakomczuch, wielbiciel krzaków a dokładnie rycia pod krzakami..., lubi porządzić np kto / gdzie ma leżeć. 

Noc jest do spania - nie ma chodzenia, zmiany legowiska - szczeka / biegnie za boga ducha winnym delikwentem. Nasz aniołek ,)

Nie ma duszności, nie pokasłuje, nie dyszy, nie męczy się na spacerkach...

Dziękuję za takie wieści, bardzo mi się podobają :-))  A zwłaszcza podoba mi się określenie  ,,nasz aniołek" :-))

• Like 1
Posted
Dnia 11.10.2021 o 12:28, limonka80 napisał:

Dziękuję za takie wieści, bardzo mi się podobają :-))  A zwłaszcza podoba mi się określenie  ,,nasz aniołek" :-))

oj, cieszą wieści, bardzo cieszą :) a określenie "nasz aniołek" do Tuptunia pasuje "jak ulał"! 😉 

Posted
Przeuroczy czarny lew  pozdrawiam pozdrawiam lapcie wszystkie,nie zapomnialam nie nie..tylko wszedzie tyle nieszczescia..
ale czaruje czaruje kramcik zimowy dla Tupteczka
  • Like 1