Ewa Marta Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 9 godzin temu, kikou napisał: Jakby była jakaś wolna minuta chcialbym prosic o podanie długości spodni od kroku, szczególnie tych 83, 91 i 95 Bardzo dziękujemy za zakupy:) Pomierzyć mogę po połudnoiu. Teraz muszę szybko kończyć cos w pracy i nie dam rady się oderwać Quote
Ewa Marta Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 Zapraszamy serdecznie na zakupy! Ellig na straży zapisuje wszystkie licytacje i pilnuje porządku:) Quote
agasz Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 1 godzinę temu, Ellig napisał: Serdecznie witamy, bardzo dziękujemy i zapisujemy :) A czy mogłabym prosić o podliczenie? Chciałabym już zapłacić,póki pamiętam... Quote
Ewa Marta Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 5 minut temu, agasz napisał: A czy mogłabym prosić o podliczenie? Chciałabym już zapłacić,póki pamiętam... Agasz, trochę później, jak skończę palącą pracę:) Jak mam wysłać przesyłkę? Pocztą, kurierem, do paczkomatu? Najtaniej chyba IN POST paczkomat. Quote
agasz Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 2 minuty temu, Ewa Marta napisał: Agasz, trochę później, jak skończę palącą pracę:) Jak mam wysłać przesyłkę? Pocztą, kurierem, do paczkomatu? Najtaniej chyba IN POST paczkomat. Może być paczkomat 1 Quote
Ewa Marta Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 4 minuty temu, agasz napisał: Może być paczkomat To od razu poproszę adres paczkomatu, do którego mam wysłać i Twój numer telefonu na PW:) Potem dam znać:) Quote
agasz Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 1 minutę temu, Ewa Marta napisał: To od razu poproszę adres paczkomatu, do którego mam wysłać i Twój numer telefonu na PW:) Potem dam znać:) Już napisałam. 1 Quote
Ewa Marta Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 11 godzin temu, kikou napisał: Jakby była jakaś wolna minuta chcialbym prosic o podanie długości spodni od kroku, szczególnie tych 83, 91 i 95 Kasiu, proszę bardzo: 83 - 77 cm 91 - 78 cm 95 - 76 cm Quote
Ewa Marta Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 Miałam chwilkę przerwy i chciałam powyjmować rzeczy kupione przez agasz, żeby je zapakować i zważyć. Byłam pewna, że karton, który stoi koło mojego biurka zawiera te pierwsze numery z bazarku. Otwieram, a tam nieznane mi rzeczy:) Okazało się, że nie zauważyłam, że nie otwierałam tego kartonu w ogóle:) Postaram się jeszcze dzisiaj dograć kilka nowych rzeczy, a potem je pomierzyć. W powodu braku miejsca porobię tylko po 1 zdjęciu, a zainteresowanym zakupem mogę dorobić jeszcze kilka. Za dużo się ostatnio dzieje i zgubiłam ten karton, chociaż codziennie potykam się o niego, jak podchodzę do biurka:) 1 Quote
Ellig Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 20 minut temu, agat21 napisał: Lepiej o jeden karton za dużo niż za mało :) Szczególnie w wypadku bazarku :))) Quote
Ellig Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 28 minut temu, Kamila Proc napisał: pozne dzien dobry Dzień dobry!!!! Quote
Ewa Marta Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 Zapraszamy serdecznie do obejrzenia nowych pozycji od nr 100:) Quote
Ellig Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 11 minut temu, Ewa Marta napisał: Zapraszamy serdecznie do obejrzenia nowych pozycji od nr 100:) Miłego wieczoru! Quote
Ellig Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 58 minut temu, b-b napisał: No to 88 za CW poproszę :) Bardzo proszę i zapisuję. :) 55 minut temu, zebrazebra napisał: Kasa już przelana :) Dziękujemy bardzo. Quote
Ewa Marta Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 1 godzinę temu, zebrazebra napisał: Kasa już przelana :) Z tego co liczę z duuużą górką:) Bardzo dziękujemy:) Quote
Recommended Posts