Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
9 godzin temu, kikou napisał:

Jakby była jakaś wolna minuta chcialbym prosic o podanie długości spodni od kroku, szczególnie tych 83, 91 i 95

Bardzo dziękujemy za zakupy:) Pomierzyć mogę po połudnoiu. Teraz muszę szybko kończyć cos w pracy i nie dam rady się oderwać

Posted
1 godzinę temu, Ellig napisał:

Serdecznie witamy, bardzo dziękujemy i zapisujemy :)

A czy mogłabym prosić o podliczenie? Chciałabym już zapłacić,póki pamiętam...

Posted
5 minut temu, agasz napisał:

A czy mogłabym prosić o podliczenie? Chciałabym już zapłacić,póki pamiętam...

Agasz, trochę później, jak skończę palącą pracę:) Jak mam wysłać przesyłkę? Pocztą, kurierem, do paczkomatu? Najtaniej chyba IN POST paczkomat.

Posted
2 minuty temu, Ewa Marta napisał:

Agasz, trochę później, jak skończę palącą pracę:) Jak mam wysłać przesyłkę? Pocztą, kurierem, do paczkomatu? Najtaniej chyba IN POST paczkomat.

Może być paczkomat

• Like 1
Posted
1 minutę temu, Ewa Marta napisał:

To od razu poproszę adres paczkomatu, do którego mam wysłać i Twój numer telefonu na PW:) Potem dam znać:)

Już napisałam.

• Like 1
Posted
11 godzin temu, kikou napisał:

Jakby była jakaś wolna minuta chcialbym prosic o podanie długości spodni od kroku, szczególnie tych 83, 91 i 95

Kasiu, proszę bardzo:

83 - 77 cm

91 - 78 cm

95 - 76 cm

Posted

Miałam chwilkę przerwy i chciałam powyjmować rzeczy kupione przez agasz, żeby je zapakować i zważyć. Byłam pewna, że karton, który stoi koło mojego biurka zawiera te pierwsze numery z bazarku. Otwieram, a tam nieznane mi rzeczy:) Okazało się, że nie zauważyłam, że nie otwierałam tego kartonu w ogóle:) Postaram się jeszcze dzisiaj dograć kilka nowych rzeczy, a potem je pomierzyć. W powodu braku miejsca porobię tylko po 1 zdjęciu, a zainteresowanym zakupem mogę dorobić jeszcze kilka. 

Za dużo się ostatnio dzieje i zgubiłam ten karton, chociaż codziennie potykam się o niego, jak podchodzę do biurka:)

• Like 1
Posted
58 minut temu, b-b napisał:

No to 88 za CW poproszę :)

Bardzo proszę i zapisuję. :)

55 minut temu, zebrazebra napisał:

Kasa już przelana :)

Dziękujemy bardzo.