Jump to content
Dogomania

POMAGAMY Rozlicz.wydatkow weterynaryjnych(nowe)na str.100.Skarbnik -Jola&Tina

Recommended Posts

Posted
Dnia 4.11.2021 o 05:44, UlaFeta napisał:

Nowa Kicia na pokładzie 😭.Opisałam na "swoim"bazarku.Mam jeszcze filmik.Poslalam do Bożeny.

IMG-20211103-WA0004.jpg

Dobrze,że Marietta tam działa,ratuje te biedy.Bardzo ładna kicia.

Posted

U nas w Action już w październiku były świąteczne dekoracje 😄 A ja od trzech dni produkuję świąteczne zestawy, które mają być gotowe na 10 listopada. Na razie okleiłam pudełka i kartki, teraz muszę je wszystkie ozdobić, termin napięty, ale na razie mam przesyt i muszę odsapnąć do jutra. Zrobiłam sobie przerwę od świątecznych klimatów i walczę z albumem dziecięcym, też "na już". 

Posted
Dnia 5.11.2021 o 17:01, Isiak napisał:

U nas w Action już w październiku były świąteczne dekoracje 😄 A ja od trzech dni produkuję świąteczne zestawy, które mają być gotowe na 10 listopada. Na razie okleiłam pudełka i kartki, teraz muszę je wszystkie ozdobić, termin napięty, ale na razie mam przesyt i muszę odsapnąć do jutra. Zrobiłam sobie przerwę od świątecznych klimatów i walczę z albumem dziecięcym, też "na już". 

U mnie też się świątecznie produkuje

20211105_180348_compress51.jpg

Posted
Dnia 5.11.2021 o 18:19, guccio napisał:

U mnie też się świątecznie produkuje

20211105_180348_compress51.jpg

Jejku, jakie cudne kolorki, ta srebrna cudna 🙂 Ja nie mam cierpliwości do takich wyplatanek 😄

Posted

Przybył mi koci lokator.Tym razem kotek zaopatrzony finansowo na karmę i weta w dyspozycji pani z Biłgoraja.

Kocurek bytowal nad Stawami Echo ze dwa kilometry od miejsca w którym mieszkam.

Pilnie potrzebował DT bo tam tylko las.

IMG_20211107_201220.jpg