Jump to content
Dogomania

POMAGAMY Rozlicz.wydatkow weterynaryjnych(nowe)na str.100.Skarbnik -Jola&Tina

Recommended Posts

Posted
6 minut temu, Baltimoore napisał:

Kciuki za domek dla chłopaków i za postępy Tosi :))

Dziękuję.Chlopaki rozkoszne.Tosia na mój widok uruchamia motorek ale z klatki nie chce wyjść.

• Like 1
Posted

Wyjęłam koteczka z klatki,ile może tam siedzieć.Sama nie chce wyjść.Niestety Tosia boi się przestrzeni,od razu pod krzesło a potem zaszyła się w niedostępnym kąciku i tam siedzi.Jedyna pociecha, że przy wyjmowaniu nie gryzła i nie drapała.

20210205_142544~2_compress35.jpg

Posted

Tosia sama wyszła ale jak nikogo w pokoju nie było.Weszlam-paniczna ucieczka  i fuczenie.Postep jest bo prycha ale już nie gryzie,nie drapie.Dala się z dziury wyciągnąć i nawet chwileczkę na rękach pobyła.

Posted
1 minutę temu, Tyśka) napisał:

Widać, że Tosia jest pajęczej delikatności i potrzebuje więcej czasu. Ale będzie dobrze.

Nikt nie pyta o jej braciszków?

Była pani z Lublina chętna na buraska a za jakieś 15 minut dostałam smsa,że nieaktualne...

Posted
1 godzinę temu, Baltimoore napisał:

Jakie plany odnośnie pozostałych 3 kotków?

Czekamy na lepszą aurę.W tej chwili nie ma szansy po zabiegu wypuścić na zewnątrz.Trzy u mnie na tymczasie,więcej nie dam rady tym bardziej,że moje dwa muszę izolować od tymczasowych.

• Like 1
Posted
16 godzin temu, guccio napisał:

Czekamy na lepszą aurę.W tej chwili nie ma szansy po zabiegu wypuścić na zewnątrz.Trzy u mnie na tymczasie,więcej nie dam rady tym bardziej,że moje dwa muszę izolować od tymczasowych.

jestes Wielka

Posted
1 minutę temu, Tyśka) napisał:

Guccio, a ja uśmiecham się o zdjęcia. Im więcej ich, tym lepiej. Nie wiadomo, które zadecyduje o tym, że kotki znajdą domki.

Cały czas próbuję.Chlopaki to żywioły.A koteczka ucieka.Nie mogę nigdy dopaść spokojnych...

Posted
Dnia 7.02.2021 o 08:55, Baltimoore napisał:

Szkoda, że nikt nie może wziąć ich na tymczas :((

Właśnie staram się umieścić chociaż jednego w DT w Krakowie, jestem umówiona w piątek na wizytę w tym domu.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Isabel napisał:

Właśnie staram się umieścić chociaż jednego w DT w Krakowie, jestem umówiona w piątek na wizytę w tym domu.

Byłoby super.

Posted

Dzwoniła dzisiaj pani z Krakowa w zainteresowana którymś z kocurkow.Po 11 latach pobytu u niej odszedł białaczkowy kotek, też z adopcji.Okna,balkon-osiatkowane.

W sprawie wizyty PA ma umawiać się z Isabel.

Proszę o kciuki.

• Like 3