guccio Posted February 2, 2021 Author Posted February 2, 2021 6 minut temu, bakusiowa napisał: I to w tak krótkim czasie. Też jestem zdziwiona.Troche ze strachem pierwszy raz ją głaskałem. Quote
Baltimoore Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Kciuki za domek dla chłopaków i za postępy Tosi :)) Quote
guccio Posted February 4, 2021 Author Posted February 4, 2021 6 minut temu, Baltimoore napisał: Kciuki za domek dla chłopaków i za postępy Tosi :)) Dziękuję.Chlopaki rozkoszne.Tosia na mój widok uruchamia motorek ale z klatki nie chce wyjść. 1 Quote
Tyśka) Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Mądra Tosia, malutkimi kroczkami do przodu :) A chłopakom życzę rychłego znalezienia swoich kolan. 2 Quote
Radek Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: Mądra Tosia Nasza Gajulka była Tosią zanim trafiła do nas :) Wszystkie Tosie to mądre dziewczyny. 1 Quote
Nadziejka Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Pozdrawiam cieplutko wszystkie tygrysie i psinunie Gucinkowe 1 Quote
guccio Posted February 5, 2021 Author Posted February 5, 2021 Wyjęłam koteczka z klatki,ile może tam siedzieć.Sama nie chce wyjść.Niestety Tosia boi się przestrzeni,od razu pod krzesło a potem zaszyła się w niedostępnym kąciku i tam siedzi.Jedyna pociecha, że przy wyjmowaniu nie gryzła i nie drapała. Quote
guccio Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 Tosia sama wyszła ale jak nikogo w pokoju nie było.Weszlam-paniczna ucieczka i fuczenie.Postep jest bo prycha ale już nie gryzie,nie drapie.Dala się z dziury wyciągnąć i nawet chwileczkę na rękach pobyła. Quote
Tyśka) Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Widać, że Tosia jest pajęczej delikatności i potrzebuje więcej czasu. Ale będzie dobrze. Nikt nie pyta o jej braciszków? Quote
guccio Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 1 minutę temu, Tyśka) napisał: Widać, że Tosia jest pajęczej delikatności i potrzebuje więcej czasu. Ale będzie dobrze. Nikt nie pyta o jej braciszków? Była pani z Lublina chętna na buraska a za jakieś 15 minut dostałam smsa,że nieaktualne... Quote
Baltimoore Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Jakie plany odnośnie pozostałych 3 kotków? Quote
guccio Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 1 godzinę temu, Baltimoore napisał: Jakie plany odnośnie pozostałych 3 kotków? Czekamy na lepszą aurę.W tej chwili nie ma szansy po zabiegu wypuścić na zewnątrz.Trzy u mnie na tymczasie,więcej nie dam rady tym bardziej,że moje dwa muszę izolować od tymczasowych. 1 Quote
Kamila Proc Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 16 godzin temu, guccio napisał: Czekamy na lepszą aurę.W tej chwili nie ma szansy po zabiegu wypuścić na zewnątrz.Trzy u mnie na tymczasie,więcej nie dam rady tym bardziej,że moje dwa muszę izolować od tymczasowych. jestes Wielka Quote
Baltimoore Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Szkoda, że nikt nie może wziąć ich na tymczas :(( Quote
Tyśka) Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Guccio, a ja uśmiecham się o zdjęcia. Im więcej ich, tym lepiej. Nie wiadomo, które zadecyduje o tym, że kotki znajdą domki. Quote
guccio Posted February 7, 2021 Author Posted February 7, 2021 1 minutę temu, Tyśka) napisał: Guccio, a ja uśmiecham się o zdjęcia. Im więcej ich, tym lepiej. Nie wiadomo, które zadecyduje o tym, że kotki znajdą domki. Cały czas próbuję.Chlopaki to żywioły.A koteczka ucieka.Nie mogę nigdy dopaść spokojnych... Quote
Isabel Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Dnia 7.02.2021 o 08:55, Baltimoore napisał: Szkoda, że nikt nie może wziąć ich na tymczas :(( Właśnie staram się umieścić chociaż jednego w DT w Krakowie, jestem umówiona w piątek na wizytę w tym domu. 1 Quote
Nadziejka Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Gucinki pozdrawiam cieplutenko i sciskam za wszystko serduchem 1 Quote
guccio Posted February 8, 2021 Author Posted February 8, 2021 1 godzinę temu, Isabel napisał: Właśnie staram się umieścić chociaż jednego w DT w Krakowie, jestem umówiona w piątek na wizytę w tym domu. Byłoby super. Quote
guccio Posted February 8, 2021 Author Posted February 8, 2021 Dzwoniła dzisiaj pani z Krakowa w zainteresowana którymś z kocurkow.Po 11 latach pobytu u niej odszedł białaczkowy kotek, też z adopcji.Okna,balkon-osiatkowane. W sprawie wizyty PA ma umawiać się z Isabel. Proszę o kciuki. 3 Quote
Baltimoore Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Najmocniejsze kciuki trzymam :))) I za ten dom tymczasowy dla jednego Zwłaszcza ze jeszcze 3 czekają na śniegu i mrozie w kolejce do lepszego życia. Quote
Recommended Posts