Jump to content
Dogomania

POMAGAMY Rozlicz.wydatkow weterynaryjnych(nowe)na str.100.Skarbnik -Jola&Tina

Recommended Posts

Posted

Dla Jacka i Agatki zrobiłam ogłoszenia na Gdańsk i lecę robić na Chojnice. Gdybym zdublowała miasta to piszcie proszę, podmienię. Wykupię na razie na tydzień. 

Edit :zrobione, wykupione. 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
4 godziny temu, Bgra napisał:

Ulka to będzie mój mały prezent dla kotków, Jacka i Agatki.Czy one mają iść do domu tylko w dwupaku? Podaj proszę do kontaktu nr tel P. Marietty. 

Dziękuję z całego serca♥️

Tel.662 826 856

• Like 1
Posted
16 godzin temu, UlaFeta napisał:

Młode koty po domu LATAŁY.Rozumiesz?

Oni myśleli ze usiądą i będą tv oglądać:)

Koty teraz są w klatce u weta:(

takie porcelanowe kotki, myslalam, ze beda spokojne, myslalam, a tu latajo, jesc dawac trzeba i jeszcze sie zalatwiajo

Posted

Zrobiłam jeszcze Jackowi i Agatce ogłoszenie na Bydgoszcz, wyróżnione też jak poprzednie do 5 maja. 

UlaFeta jeżeli chcesz linki do ogłoszeń podaj na priv nr swojego tel, na wątki z tel nie potrafię wstawiać. 

Posted

Zrobiłam jeszcze Jackowi i Agatce ogłoszenie na Bydgoszcz, wyróżnione też jak poprzednie do 5 maja. 

UlaFeta jeżeli chcesz linki do ogłoszeń podaj na priv nr swojego tel, na wątki z tel nie potrafię wstawiać. 

PW leci

Dziękuje bardzo.

Posted

Bgra, dziękuję za ogłoszenie koteczków tomaszowskich na Śląsk. Czarna fivka znalazła domek w Siemanowicach Ślaskich, więc jeśli ktoś słyszałby o transporcie z okolic Zamościa/Tomaszowa/Zwierzyńca na Śląsk to bardzo proszę o informacje :)

• Like 1
Posted
7 minut temu, Tyśka) napisał:

Bgra, dziękuję za ogłoszenie koteczków tomaszowskich na Śląsk. Czarna fivka znalazła domek w Siemanowicach Ślaskich, więc jeśli ktoś słyszałby o transporcie z okolic Zamościa/Tomaszowa/Zwierzyńca na Śląsk to bardzo proszę o informacje :)

PW wysyłam.Bardzo się cieszę,że jest domek.Bgra ma "dobrą rękę" do ogłoszeń.

• Like 1
Posted
44 minuty temu, guccio napisał:

Dziękuję :) Dziewczyny z Tomaszowa traciły już nadzieję, bo ludzie z okolic, Lublina i Warszawy nie chcieli "zepsutych" kotów. Zresztą ta czarna koteczka była oddana po dobie... wzięta jako małe kocię z DT, poznali ją tam... umowa podpisana... drugiego dnia telefon "zabierać, bo agresywna". :( A ona tylko się bawiła. 

Posted
1 godzinę temu, Tyśka) napisał:

Cieszę się bardzo :)  Guccio ma rani transport do Katosów, ja mogę tylko zerknąć na fb, czy ktoś, coś.

Posted
58 minut temu, guccio napisał:

Oj tam, Bgra robi na Śląsk, tu łatwiej o domy. Czar pryska jak Bgra robi ogłoszenia na inne miasta :(

Posted
14 minut temu, Tyśka) napisał:

Czarny to kotka akurat. I to ta mruczaśna czarnula ma domek :)

No masz, ogłaszała Bgra jako chłopczyka ;) 

Dziewczynki musicie mnie pilnować, bardzo słabo widzę, już pisałam, że jak czegoś nie doczytam to się domyślę. 

Czyli Tysiu został Burasek, chłopak? Zgadza się? 

Screenshot_20210429_111355_pl.tablica_copy_270x578.jpg

Posted
27 minut temu, Bgra napisał:

Cieszę się bardzo :)  Guccio ma rani transport do Katosów, ja mogę tylko zerknąć na fb, czy ktoś, coś.

Dałam już namiary Tysi.

• Like 1
Posted

No masz, ogłaszała Bgra jako chłopczyka ;) 

Dziewczynki musicie mnie pilnować, bardzo słabo widzę, już pisałam, że jak czegoś nie doczytam to się domyślę. 

Czyli Tysiu został Burasek, chłopak? Zgadza się? 

Screenshot_20210429_111355_pl.tablica_copy_270x578.jpg

Tak, został chlopak. Szalony, rozmruczany. Wykastrowany już.

Kotka jedzie jutro. Dziękuję za pomoc :)

• Like 1
Posted
23 minuty temu, Tyśka) napisał:

Tak, został chlopak. Szalony, rozmruczany. Wykastrowany już.

Kotka jedzie jutro. Dziękuję za pomoc :)

Może nie zapeszajmy i  ściągnę ogłoszenie jak będzie w domu :)