UlaFeta Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Dnia 6.04.2021 o 12:45, guccio napisał: Grzecznie zniosły szczepienie. Koszt 140 zł. Czy dostały dyplom Grzeczny Pacjent:)) Quote
Nadziejka Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 4 godziny temu, guccio napisał: Po Bolka przyjedzie osobiście jego nowa poni.W niedzielę. Kawał drogi-Bielsko-Biala. Quote
guccio Posted April 7, 2021 Author Posted April 7, 2021 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Czy dostały dyplom Grzeczny Pacjent:)) Muszę się upomnieć Quote
UlaFeta Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 3 godziny temu, guccio napisał: Muszę się upomnieć Koniecznie:) Quote
Radek Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 9 godzin temu, UlaFeta napisał: Czy dostały dyplom Grzeczny Pacjent:)) 8 godzin temu, guccio napisał: Muszę się upomnieć 5 godzin temu, UlaFeta napisał: Koniecznie:) Poprawiłyście mi humor na dobranoc 🙂 Quote
Nadziejka Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 18 godzin temu, guccio napisał: Muszę się upomnieć Quote
Tyśka) Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Podmieniłam ogłoszenie Bolka na trojaczki nasze :): https://www.olx.pl/d/oferta/sliczne-tygrysie-trojaczki-kto-pokocha-te-wrazliwe-slodziaki-CID103-IDI8qH9.html Ogłoszenie nie jest wyróżnione. Wisi na LUBLIN. Pozostałym ogłoszeniom Bolka skończyło się wyróżnienie, więc na razie dałam je do archiwum - jak będą nowe zdjęcia kiciusiów to zrobię olxy na inne miasta. Może tez niedługo przekonają się do człowieka ;) Quote
guccio Posted April 8, 2021 Author Posted April 8, 2021 9 minut temu, Tyśka) napisał: Podmieniłam ogłoszenie Bolka na trojaczki nasze :): https://www.olx.pl/d/oferta/sliczne-tygrysie-trojaczki-kto-pokocha-te-wrazliwe-slodziaki-CID103-IDI8qH9.html Ogłoszenie nie jest wyróżnione. Wisi na LUBLIN. Pozostałym ogłoszeniom Bolka skończyło się wyróżnienie, więc na razie dałam je do archiwum - jak będą nowe zdjęcia kiciusiów to zrobię olxy na inne miasta. Może tez niedługo przekonają się do człowieka ;) Dziękuję bardzo.Kociaki już wypuszczam,paniki nie ma ale dalej są nieufne. Quote
Bgra Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Boluś na dobrej drodze do domu, trójeczce wypromowałam ogłoszenie na Katowice do 15 kwietnia. Nie wiem czy to wina fona, czy zdjęć za mało, czy wina apki bo nie mogłam zrobić ogłoszeń na inne miasta. Guccio proszę o więcej zdjęć, spróbuję jeszcze. Quote
Bgra Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 8 godzin temu, guccio napisał: Dziękuję bardzo.Kociaki już wypuszczam,paniki nie ma ale dalej są nieufne. Guccio trzeba próbować ogłaszać, zanim znajdą się domy, zrobi się pa, transport to znając Twoje możliwości będziecie sobie z dziubków spijać :) Quote
guccio Posted April 8, 2021 Author Posted April 8, 2021 1 godzinę temu, Bgra napisał: Boluś na dobrej drodze do domu, trójeczce wypromowałam ogłoszenie na Katowice do 15 kwietnia. Nie wiem czy to wina fona, czy zdjęć za mało, czy wina apki bo nie mogłam zrobić ogłoszeń na inne miasta. Guccio proszę o więcej zdjęć, spróbuję jeszcze. Staram się,z całego serca dziękuję. 1 Quote
Bgra Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Udało się wstawić kolejne ogłoszenie, też wypromowałam do 15 kwietnia. 2 Quote
Tyśka) Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 11 godzin temu, Bgra napisał: Udało się wstawić kolejne ogłoszenie, też wypromowałam do 15 kwietnia. Na jakie miasto ogłosiłaś dodatkowo? Nie chcę powielać. I też uśmiecham się o nowe zdjęcia. Quote
guccio Posted April 9, 2021 Author Posted April 9, 2021 25 minut temu, Tyśka) napisał: Na jakie miasto ogłosiłaś dodatkowo? Nie chcę powielać. I też uśmiecham się o nowe zdjęcia. Wysłałam PW Quote
Kamila Proc Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 3 godziny temu, guccio napisał: Wysłałam PW usmiech zawsze pomaga Quote
Bgra Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 4 godziny temu, Tyśka) napisał: Na jakie miasto ogłosiłaś dodatkowo? Nie chcę powielać. I też uśmiecham się o nowe zdjęcia. Zrobiłam na Zwierzyniec, jak nie będzie telefonów to zmienię na inne miasto, szansę trzeba dać ;) Quote
Bgra Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 17 minut temu, guccio napisał: Iwa Leo Iwo No fest gryfne :) jak już pozwolą sobie takie fajne foty robić to tylko patrzeć jak zaczną wskakiwać na kolanka :) 2 Quote
Bgra Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 15 minut temu, UlaFeta napisał: Co to jest gryfne?:))))Pierwsze słysze> Gryfnie to jest lepi niż ino fajnie. Gryfnie to je lepi niż piyknie! Zrobiłam kolejne ogłoszenie, wypromowane do 16 kwietnia, na razie na Rudę Śl. 2 Quote
Recommended Posts