Jump to content
Dogomania

POMAGAMY Rozlicz.wydatkow weterynaryjnych(nowe)na str.100.Skarbnik -Jola&Tina

Recommended Posts

Posted

jZ adopcjami u mnie jak widać.Zostala trójka,która wymaga sterylizacji,kastracji.Musze poczekać na odpowiednie warunki pogodowe.

Czemu moje kocurki nie znajdują domku?W podobnym typie idą do adopcji a moje nie.

Posted

Tak się kończą w tej chwili próby zdjęć upozowanych kotów.Jak mnie widzą to do mnie gonią.Chca się myziac, dostać głaskania, poocierać.

20210303_095225_compress10.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 3.03.2021 o 07:02, guccio napisał:

jZ adopcjami u mnie jak widać.Zostala trójka,która wymaga sterylizacji,kastracji.Musze poczekać na odpowiednie warunki pogodowe.

Czemu moje kocurki nie znajdują domku?W podobnym typie idą do adopcji a moje nie.

Dzisiaj miałam dwa zapytania o kotki. Jednej pani podałam Twój telefon, bo o to prosiła, drugi był pan, chciał Bolka, jeżeli się zdecyduje na 100%, to poda adres do wizyty PA. Ale już minęło kilka godzin i adresu nie mam, więc raczej czarno to widzę.

Posted
Dnia 3.03.2021 o 10:08, guccio napisał:

Tak się kończą w tej chwili próby zdjęć upozowanych kotów.Jak mnie widzą to do mnie gonią.Chca się myziac, dostać głaskania, poocierać.

20210303_095225_compress10.jpg

23 godziny temu, guccio napisał:

Bolek myje Tosie

20210303_161637_compress87.jpg

Karnet A5 miś Moc życzeń....KB85 brokat | STAR LINES | Księgarnia  internetowa czytam.pl

Z  Wami Gucinkami
  • Like 1
Posted
4 godziny temu, Isabel napisał:

Dzisiaj miałam dwa zapytania o kotki. Jednej pani podałam Twój telefon, bo o to prosiła, drugi był pan, chciał Bolka, jeżeli się zdecyduje na 100%, to poda adres do wizyty PA. Ale już minęło kilka godzin i adresu nie mam, więc raczej czarno to widzę.

Nie oddawajcie ich na jedynaki:(One są bardzo zżyte ze sobą.

Posted
19 minut temu, UlaFeta napisał:

Nie oddawajcie ich na jedynaki:(One są bardzo zżyte ze sobą.

Mnie też to bardzo męczy,jak je rozdzielić.Ciezko rozstawać się z tymczasowymi.Teraz będzie gorzej, są przeurocze.

Posted
1 minutę temu, guccio napisał:

Mnie też to bardzo męczy,jak je rozdzielić.Ciezko rozstawać się z tymczasowymi.Teraz będzie gorzej, są przeurocze.

Ogłaszajcie dwupaki:)))

Posted

Cudne są te maluchy, zrobiłam ogłoszenia na Katowice, Zabrze i Wrocław, kontakt do Ciebie Alicjo. Wstawiłam je też do plaskatej skarpety bo jak tak bokiem spojrzę to one ciut plaskate ;) Nie znam kocich grup na fb, na razie wstawiłam na jakieś dwie, poszperam jeszcze.

Ogłoszenia wypromowane do 12 marca. 

• Like 1
Posted

Dziękuję Bgra,Tyska.

Zamartwiam się tymi kotami na wolności.Co słyszę z domu to zaczynają się kocie wesela a ja nie mam gdzie przetrzymać po zabiegach.

Dziwię się też, że inne koty w typie moich u szczebrzeszyniakow znajdują domy a moje nie.Moze dlatego, że jestem BDT i mogę sobie poczekać.

• Like 1
Posted

Miałam właśnie telefon z Katowic z ogłoszenia Bgra.Pani prosiła o wstępną rezerwacje koteczki bo mąż w pracy a tak się wszystkie podobają,że jeszcze przedyskutują który kotek.

• Like 3
Posted
45 minut temu, guccio napisał:

Miałam właśnie telefon z Katowic z ogłoszenia Bgra.Pani prosiła o wstępną rezerwacje koteczki bo mąż w pracy a tak się wszystkie podobają,że jeszcze przedyskutują który kotek.

Trzymam kciuki. 

• Like 1
Posted
2 godziny temu, guccio napisał:

Może wziełaby dwa :))) Trzymam kciuki.