guccio Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 jZ adopcjami u mnie jak widać.Zostala trójka,która wymaga sterylizacji,kastracji.Musze poczekać na odpowiednie warunki pogodowe. Czemu moje kocurki nie znajdują domku?W podobnym typie idą do adopcji a moje nie. Quote
guccio Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 Tak się kończą w tej chwili próby zdjęć upozowanych kotów.Jak mnie widzą to do mnie gonią.Chca się myziac, dostać głaskania, poocierać. 1 Quote
guccio Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: i bardzo ladnie wyszlo Podtrzymujesz mnie na duchu....to się bardzo liczy. Quote
Kamila Proc Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 17 godzin temu, guccio napisał: Podtrzymujesz mnie na duchu....to się bardzo liczy. bardzo sie staram, zreszta sama prawda 1 Quote
Isabel Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Dnia 3.03.2021 o 07:02, guccio napisał: jZ adopcjami u mnie jak widać.Zostala trójka,która wymaga sterylizacji,kastracji.Musze poczekać na odpowiednie warunki pogodowe. Czemu moje kocurki nie znajdują domku?W podobnym typie idą do adopcji a moje nie. Dzisiaj miałam dwa zapytania o kotki. Jednej pani podałam Twój telefon, bo o to prosiła, drugi był pan, chciał Bolka, jeżeli się zdecyduje na 100%, to poda adres do wizyty PA. Ale już minęło kilka godzin i adresu nie mam, więc raczej czarno to widzę. Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Dnia 3.03.2021 o 10:08, guccio napisał: Tak się kończą w tej chwili próby zdjęć upozowanych kotów.Jak mnie widzą to do mnie gonią.Chca się myziac, dostać głaskania, poocierać. 23 godziny temu, guccio napisał: Bolek myje Tosie Z Wami Gucinkami 1 Quote
UlaFeta Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 4 godziny temu, Isabel napisał: Dzisiaj miałam dwa zapytania o kotki. Jednej pani podałam Twój telefon, bo o to prosiła, drugi był pan, chciał Bolka, jeżeli się zdecyduje na 100%, to poda adres do wizyty PA. Ale już minęło kilka godzin i adresu nie mam, więc raczej czarno to widzę. Nie oddawajcie ich na jedynaki:(One są bardzo zżyte ze sobą. Quote
guccio Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 19 minut temu, UlaFeta napisał: Nie oddawajcie ich na jedynaki:(One są bardzo zżyte ze sobą. Mnie też to bardzo męczy,jak je rozdzielić.Ciezko rozstawać się z tymczasowymi.Teraz będzie gorzej, są przeurocze. Quote
UlaFeta Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 1 minutę temu, guccio napisał: Mnie też to bardzo męczy,jak je rozdzielić.Ciezko rozstawać się z tymczasowymi.Teraz będzie gorzej, są przeurocze. Ogłaszajcie dwupaki:))) Quote
Isabel Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 3 godziny temu, UlaFeta napisał: Ogłaszajcie dwupaki:))) Są ogłaszane jako dwupaki i jako jedynaki, ale coś nie mają szczęścia :( Quote
Bgra Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Cudne są te maluchy, zrobiłam ogłoszenia na Katowice, Zabrze i Wrocław, kontakt do Ciebie Alicjo. Wstawiłam je też do plaskatej skarpety bo jak tak bokiem spojrzę to one ciut plaskate ;) Nie znam kocich grup na fb, na razie wstawiłam na jakieś dwie, poszperam jeszcze. Ogłoszenia wypromowane do 12 marca. 1 Quote
UlaFeta Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 7 godzin temu, Isabel napisał: Są ogłaszane jako dwupaki i jako jedynaki, ale coś nie mają szczęścia :( One czekają na TEN dom.:) Doczekają się. 1 Quote
UlaFeta Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 11 godzin temu, guccio napisał: .Ciezko rozstawać się z tymczasowymi.Teraz będzie gorzej, są przeurocze. Dlatego nie jestem DT. Quote
Tyśka) Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Odświeżyłam ogłoszenia chłopaków. Musi w końcu coś drgnąć. Quote
guccio Posted March 5, 2021 Author Posted March 5, 2021 Dziękuję Bgra,Tyska. Zamartwiam się tymi kotami na wolności.Co słyszę z domu to zaczynają się kocie wesela a ja nie mam gdzie przetrzymać po zabiegach. Dziwię się też, że inne koty w typie moich u szczebrzeszyniakow znajdują domy a moje nie.Moze dlatego, że jestem BDT i mogę sobie poczekać. 1 Quote
guccio Posted March 5, 2021 Author Posted March 5, 2021 Miałam właśnie telefon z Katowic z ogłoszenia Bgra.Pani prosiła o wstępną rezerwacje koteczki bo mąż w pracy a tak się wszystkie podobają,że jeszcze przedyskutują który kotek. 3 Quote
Bgra Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 45 minut temu, guccio napisał: Miałam właśnie telefon z Katowic z ogłoszenia Bgra.Pani prosiła o wstępną rezerwacje koteczki bo mąż w pracy a tak się wszystkie podobają,że jeszcze przedyskutują który kotek. Trzymam kciuki. 1 Quote
Tyśka) Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 2 godziny temu, guccio napisał: Miałam właśnie telefon z Katowic z ogłoszenia Bgra.Pani prosiła o wstępną rezerwacje koteczki bo mąż w pracy a tak się wszystkie podobają,że jeszcze przedyskutują który kotek. Może wziełaby dwa :))) Trzymam kciuki. Quote
Recommended Posts