Jump to content
Dogomania

POMAGAMY Rozlicz.wydatkow wet. maluchów- Inki i Cyryla na str.100

guccio

Recommended Posts

Dnia 1.08.2022 o 13:49, dwbem napisał:

Koty piękne, uwielbiam czarne i szare oraz szare pręguski. Szkoda, że nie mogę ich mieć.

Też nie mogę.Mam dwa swoje adoptowane kocurki bialaczkowe,dwa psy adoptowane.

A na tymczsie w domu 5 szt.koty.

Całe szczęście,tymczasy mają osobno.Ale to już ciut za dużo jak na mnie jedną.

Ja mam dwa psy w tym jeden średni pinczer który długo wykazywał chęć polowania na koty bo adoptowałam go jak miał 5 lat i pewnie go poprzednio tego uczyli. Teraz na starość a ma już 14 lat jakby sobie odpuścil ale nie wiem co by zrobił z kotem w domu.

Dnia 1.08.2022 o 16:04, dwbem napisał:

Ja mam dwa psy w tym jeden średni pinczer który długo wykazywał chęć polowania na koty bo adoptowałam go jak miał 5 lat i pewnie go poprzednio tego uczyli. Teraz na starość a ma już 14 lat jakby sobie odpuścil ale nie wiem co by zrobił z kotem w domu.

Moje psy kochają koty.Chyba tak mają...

Dnia 1.08.2022 o 19:35, dwbem napisał:

Śliczny. Moje rottweilery też żyły w zgodzie z kotami ale one kochały wszystko a to co mniejsze było pod szczególną opieką.

Nasz Egus nie lubi kotów 😭

Danusiu Neko to dziewczyna 😂

Dnia 1.08.2022 o 19:35, dwbem napisał:

Dnia 1.08.2022 o 16:04, dwbem napisał:

Ja mam dwa psy w tym jeden średni pinczer który długo wykazywał chęć polowania na koty bo adoptowałam go jak miał 5 lat i pewnie go poprzednio tego uczyli. 

Niekoniecznie uczyli... nasz poluje od 3-ego miesiąca życia, mimo że niektóre koty są większe od niego i zależało nam na tolerowaniu kotów (bo niemal każdy w naszej rodzinie ma koty). Dużo robią też geny, nie tylko wychowanie i szkolenie 😉 

• 2 weeks later...
  • guccio changed the title to POMAGAMY Rozlicz.wydatkow wet. maluchów- Inki i Cyryla na str.100