Poker Posted December 4, 2020 Author Posted December 4, 2020 49 minut temu, omi napisał: Ok :) To proszę tylko nr 17 oraz nr konta i przesyłkę InPost. Dziękuję. Jak sobie klientka życzy z tym ,że InPost chyba 12 zł , a PP 7 zł. Quote
Poker Posted December 4, 2020 Author Posted December 4, 2020 28 minut temu, Aska7 napisał: 1 w kt poproszę super, dziękiiiiiiii Quote
Koki-99 Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Dzięki za wymiary, niestety dżinsy za duże. Quote
Perełka1 Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Poker, podaj w regulaminie, jaki jest czas rezerwacji. Bo ja nie wiem, kiedy podasz wymiary, nie siedzę na dogo cały dzień. Może ustal to jednoznacznie, np. 6 h od momentu podania wymiarów. Bo już kolejny raz zdarza się, że prosząc o wymiary nie dostaje ich a fanty potem zostają błyskawicznie sprzedane. Nie chodzi mi tu o te szmatki, tylko o zasady. Quote
Poker Posted December 4, 2020 Author Posted December 4, 2020 33 minuty temu, Perełka1 napisał: Poker, podaj w regulaminie, jaki jest czas rezerwacji. Bo ja nie wiem, kiedy podasz wymiary, nie siedzę na dogo cały dzień. Może ustal to jednoznacznie, np. 6 h od momentu podania wymiarów. Bo już kolejny raz zdarza się, że prosząc o wymiary nie dostaje ich a fanty potem zostają błyskawicznie sprzedane. Nie chodzi mi tu o te szmatki, tylko o zasady. Pomyślę. Napisałam wczoraj , że wymiary podam rano i tak zrobilam. Quote
omi Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 7 godzin temu, Poker napisał: Jak sobie klientka życzy z tym ,że InPost chyba 12 zł , a PP 7 zł. Poker bardzo proszę o najtańszą przesyłkę czyli pp. Dziękuję za info :) Quote
elik Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Dogo oszukuje! Zapisałam powiadamianie o każdym wpisie na wątku, a teraz widzę, że mam zapisane zbiorcze powiadomienie raz na dzień wrrr. Quote
Gruba Berta Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 poprosze w opcji KT beret jezeli to nie jest moherowy berecik ;) Quote
Poker Posted December 4, 2020 Author Posted December 4, 2020 2 godziny temu, Gruba Berta napisał: poprosze w opcji KT beret jezeli to nie jest moherowy berecik ;) Nie jest moherowy :), zapisuję. A szaliczek tak ładnie , kolorystycznie pasuje do bereciku :) Quote
Gruba Berta Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 chcialabym kupic nr 23 w opcji KT - prosilabym o podanie wymiarow 1 Quote
Jota67 Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Witam wieczorową porą. Proszę za wyw. 21 i 22 jeśli będę mogła prosić przesyłkę PP nierejestrowaną. Oczywiście na moją odpowiedzialność :) Quote
Poker Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 7 godzin temu, Gruba Berta napisał: chcialabym kupic nr 23 w opcji KT - prosilabym o podanie wymiarow Wymiary: obwód pod pachami 110 cm, ale ramiona są obniżone , trochę jak w nietoperzu, długość pleców 56 cm 1 godzinę temu, Jota67 napisał: Witam wieczorową porą. Proszę za wyw. 21 i 22 jeśli będę mogła prosić przesyłkę PP nierejestrowaną. Oczywiście na moją odpowiedzialność :) Dziękuję tylko nie wiem czy CW czy KT . Mogę wysłać Przesyłką nierejestrowaną. Quote
Gruba Berta Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 poprosze nr 23 w opcji KT - jezeli przod jest tej samej dlugosci co tyl ? wlasnie co do dlugosci mialam pewne watpliwosci ? Quote
Jota67 Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 7 godzin temu, Poker napisał: Dziękuję tylko nie wiem czy CW czy KT . Mogę wysłać Przesyłką nierejestrowaną. Pisałam za wyw. Ale niech będzie KT. To mogę od razu poprosić o nr konta :) Miłej niedzieli :) Quote
Poker Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 41 minut temu, Jota67 napisał: Pisałam za wyw. Ale niech będzie KT. To mogę od razu poprosić o nr konta :) Miłej niedzieli :) Faktycznie. Dzięki wielkie. Quote
elik Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 13 godzin temu, Gruba Berta napisał: poprosze nr 23 w opcji KT - jezeli przod jest tej samej dlugosci co tyl ? wlasnie co do dlugosci mialam pewne watpliwosci ? Dla przypomnienia :) Quote
Recommended Posts