Nadziejka Posted November 9, 2020 Author Posted November 9, 2020 ❤ Dzien dobry niechaj bedzie spokojny ten tydzien caluni zapraszam serdecznie 1 Quote
Radek Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: i ja To teraz czekamy, aż ktoś jeszcze zajrzy. 1 Quote
Nadziejka Posted November 9, 2020 Author Posted November 9, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: i ja 1 godzinę temu, Radek napisał: To teraz czekamy, aż ktoś jeszcze zajrzy. 5 godzin temu, Radek napisał: Podrzucę wczesnym popołudniem. 6 godzin temu, Kamila Proc napisał: hopsi Quote
Radek Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Nocna zmiana nie zajrzała. Może w dzień będzie lepiej. Quote
Nadziejka Posted November 10, 2020 Author Posted November 10, 2020 Z nadzieja wiara zapraszam wstawie w pierszy post troszenke jeno troszenke zdjatek z wateczkow mari ....ile tam lapeczek ile brzusiow a niektore bardzo bardzo chorusiane lada dzien na operacje Quote
Radek Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 2 godziny temu, Nadziejka napisał: wstawie w pierszy post troszenke jeno troszenke zdjatek z wateczkow mari ....ile tam lapeczek ile brzusiow Jejku, ile tych bidulków. Quote
mari23 Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Dnia 9.11.2020 o 08:49, Kamila Proc napisał: Argo-legenda dogomanii tyle lat w hotelikach... Pośmiejcie się ze mnie, bo gapa jestem ;) Zobaczyłam ten watek i zajrzałam, przesuwam post i czytam początek drugiego postu: "Księga o bokserze..." czytając oczami wyobraźni widzę już słodki, uśmiechnięty bokserkowy psi pycholek...przesuwam dalej,a tu bokser, ale Michalczewski :) Już mi się wszystko z psami kojarzy :) 1 Quote
Nadziejka Posted November 10, 2020 Author Posted November 10, 2020 Dnia 10.11.2020 o 22:36, mari23 napisał: tyle lat w hotelikach... Pośmiejcie się ze mnie, bo gapa jestem ;) Zobaczyłam ten watek i zajrzałam, przesuwam post i czytam początek drugiego postu: "Księga o bokserze..." czytając oczami wyobraźni widzę już słodki, uśmiechnięty bokserkowy psi pycholek...przesuwam dalej,a tu bokser, ale Michalczewski :) Już mi się wszystko z psami kojarzy :) ❤ Maryniu Cudna Nasza Babcia Marynia kupila 2 Cegieleczki Wedrujemy z nadzieja z modlitwa dla Was Maryniu Na lepsze jutro z calego Serca Quote
Nadziejka Posted November 10, 2020 Author Posted November 10, 2020 Ksiazka o Dariuszu Michalczewskim naszym bokserze bardzo ciekawa Quote
Nadziejka Posted November 10, 2020 Author Posted November 10, 2020 11 minut temu, mari23 napisał: tyle lat w hotelikach... Pośmiejcie się ze mnie, bo gapa jestem ;) Zobaczyłam ten watek i zajrzałam, przesuwam post i czytam początek drugiego postu: "Księga o bokserze..." czytając oczami wyobraźni widzę już słodki, uśmiechnięty bokserkowy psi pycholek...przesuwam dalej,a tu bokser, ale Michalczewski :) Już mi się wszystko z psami kojarzy :) ❤ Sciskamy stokroc za Latusia Maryniu Quote
mari23 Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 8 minut temu, Nadziejka napisał: ❤ Maryniu Cudna Nasza Babcia Marynia kupila 5 Cegieleczek Wedrujemy z nadzieja z modlitwa dla Was Maryniu Na lepsze jutro z całego Serca o modlitwę proszę szczególnie w czwartek o 12.30 Łatuś będzie miał operację ( jest staruszkiem i to chorowitym) 1 Quote
Nadziejka Posted November 10, 2020 Author Posted November 10, 2020 2 minuty temu, mari23 napisał: o modlitwę proszę szczególnie w czwartek o 12.30 Łatuś będzie miał operację ( jest staruszkiem i to chorowitym) Tak Maryniu z calej duszy Wpisalam dzis tez w tytule bazareczku o Latusiu Quote
Radek Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 1 godzinę temu, mari23 napisał: Już mi się wszystko z psami kojarzy :) I tak powinno być. 50 minut temu, mari23 napisał: o modlitwę proszę szczególnie w czwartek o 12.30 Łatuś będzie miał operację ( jest staruszkiem i to chorowitym) I modlitwa będzie i kciuki. 1 Quote
Recommended Posts