uxmal Posted September 16, 2020 Author Posted September 16, 2020 Kurde, widzę że,ktoś mnie cytuje I potem chmurka znika. @$_@&«¥`^»][°°[ Zdenerwowałam się Quote
uxmal Posted September 16, 2020 Author Posted September 16, 2020 7 godzin temu, bou napisał: Chyba masz za duże wymagania :P Podgląd aktywności skończył się 14 sierpnia...też nie działa. Tylko spamerka,boty i trolle - przepadli gdzieś w otchłani,dobre i to! No i nowa szata graficzna,trzeba dobre strony dostrzegać,nie? :) A,a co oznaczają te np. 31,5k,a pod spodem - postów??Wiesz może? Ano, mam wymagania ;)) Czasami tys. Jest zapisywane jako k . Może to 31,5 tys postów ? Quote
bou Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 1 godzinę temu, uxmal napisał: Może to 31,5 tys postów ? Ale czyich?Przecież nie w wątku,a i nie autorów postów,bo te są zliczone pod avatarem.Eeeeeechchchchch..... :) A,i funkcji edycji też nie ma.Dla mnie dramat,bo często pisze w pośpiechu i przestawiam literki,np. A tak poważnie:najpoważniejsza usterką jest brak wyświetlania aktywności,ciężko sie poruszać po portalu. Quote
uxmal Posted September 17, 2020 Author Posted September 17, 2020 8 godzin temu, bou napisał: Ale czyich?Przecież nie w wątku,a i nie autorów postów,bo te są zliczone pod avatarem.Eeeeeechchchchch..... :) A,i funkcji edycji też nie ma.Dla mnie dramat,bo często pisze w pośpiechu i przestawiam literki,np. A tak poważnie:najpoważniejsza usterką jest brak wyświetlania aktywności,ciężko sie poruszać po portalu. Funkcja edycji jest teraz w prawym górnym rogu. Tak, brak podglądu aktywnosi odstręcza od ogladania dogo. Poza tym na tel komórkowym nie pojawia się ikonka dzwonek I poczta. Dogo oglądam przez tel głównie. Ale mamy w zamian "piękny", design, nowy, responsywny. "Czad " :=!=)(+&$& Quote
uxmal Posted September 18, 2020 Author Posted September 18, 2020 Wrócił podgląd aktywności. Jeszcze okna logowania na tel komórkowym nie ma i dzwonka i skrzynki mailowej Quote
Tianku Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Dnia 18.09.2020 o 10:14, uxmal napisał: Wrócił podgląd aktywności. Jeszcze okna logowania na tel komórkowym nie ma i dzwonka i skrzynki mailowej Jedyne co obecnie mozna tk kliknac w telefonie na widok komputerowy.. niewygodnie zie korzysta no ale przynajmniej mozna jakos odczytac poczte Quote
uxmal Posted September 23, 2020 Author Posted September 23, 2020 26 minut temu, Tianku napisał: Jedyne co obecnie mozna tk kliknac w telefonie na widok komputerowy.. niewygodnie zie korzysta no ale przynajmniej mozna jakos odczytac poczte O, a gdzie to jest? Quote
uxmal Posted September 23, 2020 Author Posted September 23, 2020 Oki, znalazłam, na przeglądarce. 1 Quote
caryca26 Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Nie działa mi podgląd aktywności. Czy to ogólny problem czy u mnie coś nie tak ? Quote
uxmal Posted January 31, 2021 Author Posted January 31, 2021 7 minut temu, caryca26 napisał: Nie działa mi podgląd aktywności. Czy to ogólny problem czy u mnie coś nie tak ? U mnie też. Po ostatniej awarii przestało działać Quote
helli Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Dnia 31/01/2021 o 21:05, uxmal napisał: U mnie też. Po ostatniej awarii przestało działać I u mnie, trzeba czekać? Quote
uxmal Posted February 2, 2021 Author Posted February 2, 2021 28 minut temu, helli napisał: I u mnie, trzeba czekać? Chyba tak. Napisałam do Margo, bo Admin zablokował możliwość wysyłania do niego pw. :/ Quote
uxmal Posted May 16, 2021 Author Posted May 16, 2021 Ponownie nie działa "aktywność" Ostatnie wpisy są widoczne sprzed kilkunastu godzin 😞 https://www.dogomania.com/forum/discover/ Quote
Anula Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 Dnia 19.06.2021 o 21:39, uxmal napisał: i nie reagują 😞 Nie reagują a to już trwa długo.Ciężko się poruszać na dogo bez aktywności. 1 Quote
Recommended Posts