Jump to content
Dogomania

ROZLICZAM <3 :) Fajne fanty od kochanych ciotek- ciuszki, biżu- dla Mani i AS-

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, iwna5702 napisał:

Zaglądam  podnoszę :) i spytam - narzutka 21 czy można prosić o podanie składu? A poz. 50 to dzianina, czy materiał -  jaki skład?

Bluzeczkę 39 za CW poproszę :)

Hej. :) nr 50 to.na pewno bawełna. 21 muszę sprawdzić w domu ale tu będą jakieś dodatki bo materiał jest taki troszkę twardszy jakby.

To 39 zapisuje :) dziękuję. Może coś jeszcze upatrzysz :) 

• Like 1
Posted
Przed chwilą, kiyoshi napisał:

Hej. :) nr 50 to.na pewno bawełna. 21 muszę sprawdzić w domu ale tu będą jakieś dodatki bo materiał jest taki troszkę twardszy jakby.

To 39 zapisuje :) dziękuję. Może coś jeszcze upatrzysz :) 

Dziękuję za odpowiedź, chodziło mi jeszcze o to, czy wdzianko i sukienka to rodzaj tkaniny jak dzianina, trykot, czy materiał :) 

Posted
1 godzinę temu, iwna5702 napisał:

Dziękuję za odpowiedź, chodziło mi jeszcze o to, czy wdzianko i sukienka to rodzaj tkaniny jak dzianina, trykot, czy materiał :) 

Kochana... Ja się na tym totalnie nie znam... Wieczorem popatrze, poczytam w necie i dam Ci znać.... (chyba że krótko mi strescisz różnice?) 

PS na szybko patrząc w necie wydaje mi się że to dzianina, chociaż naprawdę się na tym nie znam. Tzn mówię o sukience. Tej bluzki narzutki nie umiem teraz opisać bo nie pamiętam ale raczej tez

Posted
5 godzin temu, iwna5702 napisał:

Sorki za kłopot, przepraszam za zamieszanie, dzianina jak to określiłam, to taki rodzaj  z czego jest zrobiony np. sweterek, albo t-shirt. :) 

to sukienka jest z takiego materialu ) a narzutka nie ma metek :( nie umiem też sie z nią wpatrzeć ale na 80% też chyba dzianina, tylko do prasowania

Posted
12 godzin temu, kiyoshi napisał:

to sukienka jest z takiego materialu ) a narzutka nie ma metek :( nie umiem też sie z nią wpatrzeć ale na 80% też chyba dzianina, tylko do prasowania

Dziękuję bardzo za wszystkie informacje i poproszę narzutke poz. 21 za CW

Posted
3 godziny temu, Gabi79 napisał:

Izuniu, skromnie poproszę nr 21 za wywolawczą 

dziękuje ślicznie :)

edit: Gabrysiu- ja nie wpisałam, a post nad twoim IWNA juz zalicytowała ta narzutke za wyw!!!

1 godzinę temu, Sisi44 napisał:

Fancik już u mnie, dzięki

fajnie :)

Jest już na koncie 70 zł od Aska7. Dzis koniec to wszystko porozliczam juz, pouzupełniam :)

Dziękuje <3

Posted
4 godziny temu, kiyoshi napisał:

dziękuje ślicznie :)

edit: Gabrysiu- ja nie wpisałam, a post nad twoim IWNA juz zalicytowała ta narzutke za wyw!!!

Nic nie szkodzi, ważne że kasa będzie dla psinek

Posted

Rozliczenie:

Iwna7203- nr21-8zl; nr39-6zl = 14 zl + 10 zł przesyłka= 24 zł wpłacone 25 zł- wysłane

Panią Irenka- nr26-12zl; nr27-15zl; nr44-12zl; nr66-12zl =51zl + 13 zł przesyłka= 64 zł wpłacone 65 zł

Pochamerka- nr32- 12zl + 13 zł przesyłka= 25 zł wpłacone 50 zł

Sisi44-nr37- 15zl + 13 zł wysyka- wpłacone 28 zł - wysłane

Aska7- nr48-15zl; nr49b-15zl; nr67-12zl; nr76a-15zl = 57zl + 13 zł wysyłka - wpłacone 70 zł- wysłane

Dzodzo- nr52- 8zl + 13 zł przesyłka= 21 zł wpłacone 21 zł- wysłane

SUMA:  259 zł dochód- 75 zł za przesyłki = 184 zł dla piesków

z czego 30% = 55 zl dla Akcja Sterylizacja

i 70% = 129 zł dla Mani

Posted

Czekam na adresy do Pochamerki i dzodzo :) Paczka do pani Irenki spakowana, do Iwny spakuje jutro :) wszystko bym chciała wysłać w środe :)

Paczka do Aska7 wysłana wczoraj ;)