Radek Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Dawno nie zaglądałem, czas nadrobić zaległości. Quote
Nadziejka Posted August 10, 2020 Author Posted August 10, 2020 Witamy sie dobrego spokojnego dnia zapraszamy Quote
jankamałpa Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 15 a i b poproszę za CW do wspólnej paczki z 3 bazarków. Na jednym bazarku zapłaciłam - do zapłacenia na dwóch pozostałych. Proszę o przypmnienie, podanie kwoty do zapłaty i nr konta. Z wysyłka nie ma pośpiechu, może jeszcze coś kupię. Poluje na mydełka, ale ciągle ktoś mi je podkupuje :). Quote
Nadziejka Posted August 10, 2020 Author Posted August 10, 2020 9 minut temu, jankamałpa napisał: 15 a i b poproszę za CW do wspólnej paczki z 3 bazarków. Na jednym bazarku zapłaciłam - do zapłacenia na dwóch pozostałych. Proszę o przypmnienie, podanie kwoty do zapłaty i nr konta. Z wysyłka nie ma pośpiechu, może jeszcze coś kupię. Poluje na mydełka, ale ciągle ktoś mi je podkupuje :). Serdecznie Dziekuje Janeczko jeden zaplacony dawno jeszcze z dwoch kramkow posle pw ale jeszcze trwaja Pozdrawiam pozdrawiam Bedzie wielka pacunka do wysylki z 3 kramikow W podziekowaniu wloze tez mydelka Quote
Nadziejka Posted August 10, 2020 Author Posted August 10, 2020 Dnia 8.08.2020 o 22:01, eziek napisał: A na drugim bazarku bardzo poproszę jeszcze o numerek 12a - książkę "Pakt z diabłem" za 10 zł! :):) ♥ Ciocia odbierz prosze pw Pozdrawiam serdecznie i czekam na adresik wszystko spakowane odkazone czeka na wysyleczke Quote
Radek Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: i ja Jak zawsze pilnujesz. Quote
Nadziejka Posted August 10, 2020 Author Posted August 10, 2020 10 godzin temu, jankamałpa napisał: 15 a i b poproszę za CW do wspólnej paczki z 3 bazarków. Na jednym bazarku zapłaciłam - do zapłacenia na dwóch pozostałych. Proszę o przypmnienie, podanie kwoty do zapłaty i nr konta. Z wysyłka nie ma pośpiechu, może jeszcze coś kupię. Poluje na mydełka, ale ciągle ktoś mi je podkupuje :). Cale rozliczenie zrobilam z linkami 3 kramiki poslalam w pw Quote
Radek Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Wczesne popołudnie to też niezła pora na zakupy. Quote
Recommended Posts