jusstyna85 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):ja nie odebrałam tego jak pretensje...a poza tym prosba o transport była skoro na poprzedniej stronie Brysio założyła watek na transportowym..... A może wzięłabyś pod uwage, że ja tego wątku w ogóle nie miałam i nic z Kubą mnie nie łączy? Quote
Lu_Gosiak Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 jusstyna85 napisał(a):A może wzięłabyś pod uwage, że ja tego wątku w ogóle nie miałam i nic z Kubą mnie nie łączy? a co to ma do rzeczy...tu nie chodzi o Ciebie, skomentowałam jedynie Twoj wpis, dokladnie jak Ty skomentowalas wpis mmlasowice i tyle...to jest forum i wyrazenie swojej opini jest tu normalne, wiec niewiem czemu bierzesz to do siebie:roll: najwazniejsze ze Kuba ma dom;) Quote
Brysio Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 jusstyna85 napisał(a):A może wzięłabyś pod uwage, że ja tego wątku w ogóle nie miałam i nic z Kubą mnie nie łączy? To prawda Justyna o Kubie prawie nic nie wiedziała, to nie był pies z Rudy, trafił do mmlasowice gdy Justyna miała przestoj z dogo. Ja zrobiłam wątek aby pomoc psa ogłosic. Quote
mmlasowice Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Dzięki ogłoszeniom Kuba ma naprawdę ODPOWIEDZIALNY dom!!! Ogłoszenia pozwoliły "wybierać" w rodzinach. Dzisiaj rozmawiałam z nowymi właścicielami. dobrze ,że Ci ludzie mają tak wielkie serca dla psów.Inni zapewne wyrzuciliby go na ulicę. Kubuś przeżywa bardzo kolejną zmianę w swoim życiu / u mnie był 1,5 m-ca/. Stał się nieufny do córki nowej Pani, na Pana powarkuje. W W-wie tego nie robił, w pociągu tego nie robił - on poprostu się boi. Ciesze się ,że nowa rodzinka Kubusia rozumie i czeka z cierpliwością na zmiany w jego zachowaniu. Quote
Recommended Posts