Kamila Proc Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 41 minut temu, rozi napisał: To jak mój ptaszek, zięba australijska, miał na imię William, a ktoś się zachwycił i powiedział, że swojego nazwie Szekspir :D w Warszawie jest ulica Waszyngtona, ktory mial na imie Rondo 2 Quote
Kamila Proc Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: A okaże się, że najciemniej pod latarnią i ex ma pospolite imię :) Latarnik? Quote
Kamila Proc Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 58 minut temu, Tyś(ka) napisał: :D będę korzystała z tego wątku jak będę szukać imię dla syna. Jesteście mistrzami :D byle nie Zbylut czy Takjes. To juz lepiej uduchowiony Placyd. Jak bedzie Zapisz to czeka go przyszlosc skryby 1 Quote
Kamila Proc Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 7 minut temu, Aska7 napisał: W latach siedemdziesiątych w polskiej drużynie piłki nożnej obok Deyny, Lubańskiego i Gorgonia grał piłkarz Robert Gadocha. Znajomy rodziców, spodziewający się dziecka stwierdził, że jak będzie chłopak to da mu na imię Robert, a jak dziewczynka to będzie Gadocha : ) nie mam juz lajkow Quote
rozi Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 4 minuty temu, Aska7 napisał: W latach siedemdziesiątych w polskiej drużynie piłki nożnej obok Deyny, Lubańskiego i Gorgonia grał piłkarz Robert Gadocha. Znajomy rodziców, spodziewający się dziecka stwierdził, że jak będzie chłopak to da mu na imię Robert, a jak dziewczynka to będzie Gadocha : ) Pamiętam, oczywiście. Się mówiło. Ech, to były czasy! Kogo teraz obchodzi cokolwiek :( Quote
UlaFeta Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: w Warszawie jest ulcia Waszyngtona, ktory mial na imie Rondo Chyba?Jerzy:)) Quote
rozi Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 4 minuty temu, Kamila Proc napisał: w Warszawie jest ulcia Waszyngtona, ktory mial na imie Rondo Nie. Waszyngton miał na imię Ulcia. Quote
Kamila Proc Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 2 minuty temu, UlaFeta napisał: zapisałas Gałczynski? juz lece Quote
Kamila Proc Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 2 minuty temu, rozi napisał: Pamiętam, oczywiście. Się mówiło. Ech, to były czasy! Kogo teraz obchodzi cokolwiek :( kilka osob jest Quote
Kamila Proc Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 2 minuty temu, UlaFeta napisał: Chyba?Jerzy:)) zapisuje Quote
Kamila Proc Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 5 minut temu, UlaFeta napisał: Chyba?Jerzy:)) Jrezy juz trzeci raz, ale za to Galczynski pierwszy i chyba ostatni Quote
UlaFeta Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: zapisuje Nie Jerzy mialas zapisac,tylko Gałczynski/ Jerzy to był Waszyngton. Quote
Kamila Proc Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 2 minuty temu, UlaFeta napisał: Nie Jerzy mialas zapisac,tylko Gałczynski/ Jerzy to był Waszyngton. dobrze, skreslam, tylko zebys potem nie zalowala Quote
UlaFeta Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: dobrze, skreslam, tylko zebys potem nie zalowala Wezme to na klate:-D Quote
rozi Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Mam wolne moce do 20-tu zł, to zapodam Gerwazy i Protazy, bo aż żal, żeby nie było. Quote
Kamila Proc Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 Przed chwilą, rozi napisał: Mam wolne moce do 20-tu zł, to zapodam Gerwazy i Protazy, bo aż żal, żeby nie było. to moze dorzucisz Mickiewicza? Galczynski nie bedzie czul sie samotny Quote
Kamila Proc Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 1 minutę temu, UlaFeta napisał: Wezme to na klate:-D zrobione Quote
rozi Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Przed chwilą, Kamila Proc napisał: to moze dorzucisz Mickiewicza? Galczynski nie bedzie czul sie samotny A przy Mickiewiczu nie czułby się? No nie wiem. 1 Quote
Kamila Proc Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 2 minuty temu, rozi napisał: A przy Mickiewiczu nie czułby się? No nie wiem. chyba lepiej, niz przy Zbylucie i Zenku. No, moze Zapisz by mu podpasowal Quote
rozi Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: chyba lepiej, niz przy Zbylucie i Zenku. No, moze Zapisz by mu podpasowal Nie lubię półśrodków. Quote
jola&tina Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Od dawna tak się nie uśmiałam. Jesteście szalone :) :) :) :) Quote
rozi Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Ech, nie wytrzymam. Dla Gałczyńskiego dorzucę Ben Ali. Kompaktowo. (czy to możliwe z koniem? - Nie, pana nabujali.) Quote
Recommended Posts