jola&tina Posted July 1, 2020 Author Posted July 1, 2020 Dodałam jeszcze jeden talerz nr 70 Dnia 30.06.2020 o 17:15, tatankas napisał: Czemu gumowych talerzy wcześniej nie widziałam,poproszę wszystkie za wyw Gdybyś była zainteresowana to zapraszam :) Quote
jola&tina Posted July 1, 2020 Author Posted July 1, 2020 11 minut temu, Kamila Proc napisał: powoli zbieram sie do snu Przed chwilą przeczytałam,że już nawet śnisz :) Quote
tatankas Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 3 godziny temu, jola&tina napisał: Dodałam jeszcze jeden talerz nr 70 Gdybyś była zainteresowana to zapraszam :) Pewnie,że biorę i od razu prosiłabym po zakończeniu bazarku o pw,bym mogła wpłacić pieniążki na konto,bo od 10 lipca do 20 lipca jestem na wywczasie,więc wysyłka byłaby z opóźnieniem dla mnie,ale kaska wpłacona jeszcze przed ;) Quote
jola&tina Posted July 1, 2020 Author Posted July 1, 2020 30 minut temu, tatankas napisał: Pewnie,że biorę i od razu prosiłabym po zakończeniu bazarku o pw,bym mogła wpłacić pieniążki na konto,bo od 10 lipca do 20 lipca jestem na wywczasie,więc wysyłka byłaby z opóźnieniem dla mnie,ale kaska wpłacona jeszcze przed ;) Dziękuję. Wyślę do Ciebie PW w pierwszej kolejności :) Quote
UlaFeta Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 9 godzin temu, tatankas napisał: Pewnie,że biorę i od razu prosiłabym po zakończeniu bazarku o pw,bym mogła wpłacić pieniążki na konto,bo od 10 lipca do 20 lipca jestem na wywczasie,więc wysyłka byłaby z opóźnieniem dla mnie,ale kaska wpłacona jeszcze przed ;) Wyślę PP paczką.Najtansza opcja. 1 Quote
jola&tina Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 Dzień dobry! Deszczowy dzień, ale to dobrze bo wczoraj była okrutna :( pogoda. 5 minut temu, UlaFeta napisał: Wyślę PP paczką.Najtansza opcja. I szybka. Ostatnio dostawałam paczki na drugi dzień po wysłaniu - i to z daleka :) Quote
UlaFeta Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 2 godziny temu, jola&tina napisał: Dzień dobry! Deszczowy dzień, ale to dobrze bo wczoraj była okrutna :( pogoda. I szybka. Ostatnio dostawałam paczki na drugi dzień po wysłaniu - i to z daleka :) Niekoniecznie:( Paczka z Krakowa byla Warszawie na drugi dzień. A ja ani paczki ani awizo nie dostalam. Quote
jola&tina Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 16 minut temu, UlaFeta napisał: Niekoniecznie:( Paczka z Krakowa byla Warszawie na drugi dzień. A ja ani paczki ani awizo nie dostalam. Wow, to nieładnie :( Wróciła do Krakowa? Ja ostatnio śledzę wszystkie wysyłane przesyłki i gdy widzę, że jest na miejscu, pytam adresata, czy otrzymał lub odebrał awizo. Myślałam, że przesadzam i niepotrzebnie zawracam głowę kupującym,ale widzę, że tak trzeba. Tylko jedna Paczka w Ruchu wróciła do mnie, ale to było w marcu, na początku pandemii, więc wszystko wtenczas mogło się zdarzyć. Quote
UlaFeta Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 11 minut temu, jola&tina napisał: Wow, to nieładnie :( Wróciła do Krakowa? Ja ostatnio śledzę wszystkie wysyłane przesyłki i gdy widzę, że jest na miejscu, pytam adresata, czy otrzymał lub odebrał awizo. Myślałam, że przesadzam i niepotrzebnie zawracam głowę kupującym,ale widzę, że tak trzeba. Tylko jedna Paczka w Ruchu wróciła do mnie, ale to było w marcu, na początku pandemii, więc wszystko wtenczas mogło się zdarzyć. Sama byłam w szoku.Zazwyczaj paczki dochodzily na drugi dzień. Gabi mi wysłała wiadomość,że paczka na poczcie.Odebrałam,nie wróciła do Krakowa.A gdybym nie zapytała? Quote
jola&tina Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 3 minuty temu, UlaFeta napisał: Sama byłam w szoku.Zazwyczaj paczki dochodzily na drugi dzień. Gabi mi wysłała wiadomość,że paczka na poczcie.Odebrałam,nie wróciła do Krakowa.A gdybym nie zapytała? To wróciłaby :( W ubiegłym roku nie dotarła do mnie przesyłka zwykła z książkami - zwykła, więc nie można było sprawdzić ani reklamować. Moja wina, bo z oszczędności ;) taką chciałam. Quote
Kamila Proc Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 a ja podniose pomiedzy paczkowymi problemami Quote
jola&tina Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Podniosę "strachowy" bazarek :) 11 minut temu, Kamila Proc napisał: a ja podniose pomiedzy paczkowymi problemami Ja też podniosę strachowy :) bazarek. Zapraszamy - proszę się już nie bać :) Quote
Tyśka) Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Na odżegnanie strachów podeślę trochę słodyczy :) Quote
Isabel Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 2 godziny temu, jola&tina napisał: Wow, to nieładnie :( Wróciła do Krakowa? Ja ostatnio śledzę wszystkie wysyłane przesyłki i gdy widzę, że jest na miejscu, pytam adresata, czy otrzymał lub odebrał awizo. Myślałam, że przesadzam i niepotrzebnie zawracam głowę kupującym,ale widzę, że tak trzeba. Tylko jedna Paczka w Ruchu wróciła do mnie, ale to było w marcu, na początku pandemii, więc wszystko wtenczas mogło się zdarzyć. I dobrze robisz, bo niektórym listonoszom nie chce się wypisywać avizo. A tak, to odbiorca wie, że powinien dopytać się o paczkę na poczcie. Quote
UlaFeta Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Na odżegnanie strachów podeślę trochę słodyczy :) Cukrzycy można dostać Quote
Tyśka) Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 2 minuty temu, UlaFeta napisał: Cukrzycy można dostać :) Quote
Recommended Posts