Jump to content
Dogomania

ROZLICZONY - Czy to nożyk czy to bluzka wpadnie grosik dla staruszka - dla Argo i DT mestudio do 25 maja 21:00

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Aldrumka napisał:

Masz rację, sprawdzę to zaraz idąc z psem. To niedawno postawiony paczkomat więc powinien mieć wszystkie możliwości.

W razie czego daj synowi, niech wyśle :-D

Posted
1 godzinę temu, TZmestudio napisał:

W razie czego daj synowi, niech wyśle :-D

Też tak pomyślałam , bo tu nie można płacić, a dalej w deszczu nie chciało mi się iść.

Posted
4 godziny temu, Wiedźma napisał:

Dzień dobry bardzo. Dzięki za zaproszenie, chętnie kupiłabym coś. Czy nie byłaby dla Ciebie problemem wysyłka do paczkomatu?

Mogę wysłać do paczkomatu może to tylko trochę dłużej potrwać.

Posted

19 i 78 proszę w opcji kt, a 73 i 74 w licytacji. Może tak być? I nie przejmuj się paczkomatem, kurierzy są oswojeni i wykonują celne rzuty paczkami prosto do rąk :)

Posted
2 minuty temu, Wiedźma napisał:

19 i 78 proszę w opcji kt, a 73 i 74 w licytacji. Może tak być? I nie przejmuj się paczkomatem, kurierzy są oswojeni i wykonują celne rzuty paczkami prosto do rąk :)

Ale zakupy, dziękujemy

Posted
17 minut temu, Wiedźma napisał:

Nr 78 - zapisałam cały komplet, tak chciałaś ?

Posted
17 minut temu, Wiedźma napisał:

Tak, 78 cały komplet, przepraszam, nie napisałam.

Dodałam teraz mniejszy komplet. Mam nadzieję, że nie masz mi za złe; z resztą możesz jeszcze zmienić :)