asiuniab Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 20 godzin temu, Olena84 napisał: Bardzo dziękuję!!! Bardzo dziękuję!!! Wow ale niespodzianka!!! Dziękuję, paczka pocztowa będzie bo świnka nie wejdzie do packzomatu ;) oki, damy radę; czy mogę prosić o uwzględnienie jeszcze 2 za kt? Quote
Olena84 Posted May 17, 2020 Author Posted May 17, 2020 12 minut temu, asiuniab napisał: oki, damy radę; czy mogę prosić o uwzględnienie jeszcze 2 za kt? Tak, przepraszam, nie wiem czemu mi nie zapisało :( 18 godzin temu, Livka napisał: Poproszę nr 24 w KT Dziękuję!!! 15 godzin temu, UlaFeta napisał: No iiiiiiiiiiiii.:( asiuniab kupiła ale mi się nie zapisało :( 48 minut temu, Isabel napisał: W górę! witaj! Quote
Olena84 Posted May 17, 2020 Author Posted May 17, 2020 10 minut temu, 3 x napisał: dzień dobry :) a raczej dzień dobre południe :D Przed chwilą, Kamila Proc napisał: zapraszamy Witajcie! Trza w końcu wstać! Quote
Olena84 Posted May 17, 2020 Author Posted May 17, 2020 7 godzin temu, Kamila Proc napisał: ide cos zjesc coś jadła? 2 godziny temu, Ingrid44 napisał: Podnosimy dziekuję ;) 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: zapraszamyyy tak, bo coś słabo idzie dziś:( Quote
Recommended Posts