rozi Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 5 minut temu, uxmal napisał: Mi przez maseczkę pryszcze rosną :( Wcześniej były mniejsze? Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 Czas mija, kropi deszcz a tymczasem Binio jest już po pierwszym etapie kastingu. Miał zaimprowizować fragment bajki "O krasnoludkach i o sierotce Marysi". Wybrał taki fragment: Bezpiecznie pasła gąski swoje Marysia, nic o tym nie wiedząc: bezpiecznie o zmroku do zagrody stadko swoje gnała, a jedynym jej pomocnikiem był mały, żółty piesek, Gasio, który ogromnie dziewczynkę polubiwszy, całe dnie przy niej na łączce przesiedział. Sadełko wielką niechęć czuł do tego Gasia. — Obrzydliwe psisko! — mawiał nieraz sam do siebie, spluwając i krzywiąc się szpet- Fałsz nie. — Nigdym chyba szkaradniejszego stworzenia nie widział! Co to na przykład za uszy? Szpiczaste jakieś, ostre, zupełnie dla psa niestosowne! Albo sierść? KTO POMOŻE GUSIOWU ZNALEŻĆ MARYSIĘ LUB SADEŁKO? 1 Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 5 minut temu, rozi napisał: Wcześniej były mniejsze? :))) w ogóle nie rosły :) Quote
Aska7 Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 Ja to kiedyś widziałam faceta co miał naturalny sweter. Jeszcze tylko ogon i na drzewo... Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 31 minut temu, elik napisał: I Marysia i Sadełko :) Tak? Brawo! :))) Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 21 minut temu, Aska7 napisał: Ja to kiedyś widziałam faceta co miał naturalny sweter. Jeszcze tylko ogon i na drzewo... Fuuu, sweter z włosów miał? Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 27 minut temu, Kamila Proc napisał: hops :) piękny skok Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 33 minuty temu, elik napisał: I Marysia i Sadełko :) Tak? Za proste chyba było :)))) Quote
rozi Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 54 minuty temu, Aska7 napisał: Ja to kiedyś widziałam faceta co miał naturalny sweter. Jeszcze tylko ogon i na drzewo... :DDD Quote
Aska7 Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 1 godzinę temu, uxmal napisał: Sadełko wielką niechęć czuł do tego Gasia. — Obrzydliwe psisko! — mawiał nieraz sam do siebie, spluwając i krzywiąc się szpetnie. — Nigdym chyba szkaradniejszego stworzenia nie widział! Co to na przykład za uszy? Szpiczaste jakieś, ostre, zupełnie dla psa niestosowne! Kim jest Sadełko ? Jakaś patologia ? Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 2 minuty temu, Aska7 napisał: Kim jest Sadełko ? Jakaś patologia ? Sadełko to lis, więcej textu nie wklejałam , bo dalej jest jeszcze gorzej.. Quote
Aska7 Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 Matko kochana, lis ? Kto to pisał ? Jakiś patol przypisujący zwierzęciu ludzkie skrzywienia ? Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 Reklama sponsorowana przez Wydział Aktorów Mniej Popularnych zwany dalej WAMP. Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 Iker : najlepszy bramkarz Świata, mistrz nad mistrzami sportowymi. Odważny i romantyczny. Nikt nie potrafił z taką precyzją rzucać się na piłkę. W 2020 roku zakończył karierę piłkarską. Z krwi i kości i od urodzenia doskonały aktor i reżyser. Uwielbia dubbingować bohaterów Marvela i Disneya. Pierwsze kroki stawiał na deskach teatru Poker. Wspaniała dykcja, pamięć i charyzma. Będzie z niego Mistrz sztuki. Joda: Aktor charakterystyczny, który marzy o wyjściu z ram Science Fiction. Doświadczony orator i piewca. To Holoubek wszechczasów. Pochodzi z rodziny wnuczków., powiązany jest ze znaną w branży Ewu. Prywatnie miłośnik lewitacji i podróży kosmicznych. Dyzio : Miłośnik wina, tańców i swawoli. I w takich rolach czuje się jak pies na spacerze. Energiczny, wiecznie uśmiechnięty. Bohater komedii romantycznych i kina akcji. Za swoje role otrzymał nagrodę za całokszatałt. Często spotykany z tajemniczą 3X. Wzdychają do niego fanki i fani. Prywatnie uwielbia spacery po plaży, wodę i aportowanie. TEO: aktor, pisarz i marzyciel. Uwielbia cyfrę siedem i siedem dni tygodnia. Optymista w każdym calu. Swoją pierwszą rolę zagrał pod okiem Aska7. Marzy o wspólnej roli z wiewiórkami oraz nagrodzie publiczności. Jego eteryczny głos rozbrzmiewa w sercach widzów długo po seansie filmowym. Emir zwany także E-Mir - Film z jego udziałem bił rekordy popularności w Pakistanie. Aktor zdobył statuetkę złotego Krokodyla za rolę pierwszoplanową. Ukończył prestiżową Szkołę Aktorską pod okiem profesor Nesiowatej. Jego charakterystyczne "Rrr" jest znane i cenione w branży aktorów. Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 Przed chwilą, Aska7 napisał: Matko kochana, lis ? Kto to pisał ? Jakiś patol przypisujący zwierzęciu ludzkie skrzywienia ? Konopnicka może pokłóciła się z Dulebianką? Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 Podsumowanie dzisiejszego dnia. Binio przedstawił dzisiaj swój performance bajki. Przyćmił swoim talentem Marysie i Sadełko oraz poruszył ważne kwestie z zakresu stereotypów i nietolerancji. Nadal jest liderem rankingu. Jutrzejszy dzień kastingu należy do Dyzia Co powinien jutro na kastingu zaprezentować? Fragment książki, Sztuki czy może wiersz? Jeśli brak pomysłu można skorzystać z koła fortuny. Głosowanie: Binio: 30 gł = 5 (Havanka)+ 5 (Elik)+15 (Ania G-R)+ 5(Aska7) Emir 15 gł = 5 (Nesiowata)+5(Figunia) 5(Nesiowata) Dyzio 13 gł = 3(3x)+10(Bakusiowa) Joda10 gł = 10(Aldrumka) Iker: 10 gł = 5 (Poker)+5(Poker) Teo: 5 gł = 5 (Aska7) Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 Pierwsza osoba która napisze hop, decyduje o temacie kastingu. Quote
elik Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 33 minuty temu, Aska7 napisał: Kim jest Sadełko ? Jakaś patologia ? A nie widać na rysunku :) Quote
Recommended Posts