Radek Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 9 godzin temu, uxmal napisał: Przypomniało mi się i biografia Cezara Augusta też mi się podobała. To polecę jeszcze biografię Gajusza Juliusza Cezara:) 9 godzin temu, Aska7 napisał: Z blachą i 6 śrubami w kolanie to 15 min : ) To nie aż taka duża różnica w czasie wędrówki;) 3 godziny temu, elik napisał: Na górnym zdjęciu od lewej strony zaznaczyłam kolejne różnice czerwonymi cyferkami. W Paint lepiej było widać cyfry :( Nigdy nie byłem dobry w znajdowaniu różnic w obrazkach. 2 godziny temu, uxmal napisał: Tracę spokoj wewnętrzny . Lepiej go nie tracić. Quote
Radek Posted May 2, 2020 Posted May 2, 2020 1 minutę temu, Aska7 napisał: Kamila na nogach o tej godzinie ? Poranek ładny, szkoda go tracić:) Quote
Kamila Proc Posted May 2, 2020 Posted May 2, 2020 8 minut temu, Aska7 napisał: Kamila na nogach o tej godzinie ? wyjatkowo Quote
uxmal Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 9 godzin temu, Radek napisał: To polecę jeszcze biografię Gajusza Juliusza Cezara:) Hihihi :) Quote
uxmal Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: dzien dobry zgadywaczom Dzień dobry :) Quote
uxmal Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Kamila na nogach o tej godzinie ? I na dodatek w weekend Quote
uxmal Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Poranek ładny, szkoda go tracić:) Zmienił mi się chwilowo gust.. Dzisiaj poranek jest niezadowalający nie pada. Quote
uxmal Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 6 minut temu, 3 x napisał: można prosić o numer konta do wpłaty ? Oki, prześle wieczorem. Quote
Kamila Proc Posted May 2, 2020 Posted May 2, 2020 10 minut temu, uxmal napisał: I na dodatek w weekend to sie wszystko zlalo w jedno Quote
uxmal Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 16 minut temu, elik napisał: Dziń doberek :) Dzień dobry :) Quote
Radek Posted May 2, 2020 Posted May 2, 2020 20 minut temu, uxmal napisał: Zmienił mi się chwilowo gust.. Dzisiaj poranek jest niezadowalający nie pada. Głowa do góry, po południu będzie padać. 10 minut temu, Kamila Proc napisał: to sie wszystko zlalo w jedno Aż tak źle? Quote
Radek Posted May 2, 2020 Posted May 2, 2020 27 minut temu, uxmal napisał: Hihihi :) Naprawdę ciekawa, interesująca jest też "Wojna Galijska" autorstwa Cezara. Niesamowity jest zwięzły język. (musiałem dwa razy cytować, bo coś dziwnie się cytowało) Quote
Kamila Proc Posted May 2, 2020 Posted May 2, 2020 12 minut temu, Radek napisał: Głowa do góry, po południu będzie padać. Aż tak źle? tak wyszlo 1 Quote
uxmal Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 16 minut temu, Radek napisał: Naprawdę ciekawa, interesująca jest też "Wojna Galijska" autorstwa Cezara. Niesamowity jest zwięzły język. (musiałem dwa razy cytować, bo coś dziwnie się cytowało) jak na Cezara przystało, 3 słowa i było wszystko wiadomo. PS. Zacina się dogo 1 Quote
uxmal Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 6 minut temu, Polek napisał: Pozdrowienia znad morza. Pozdrawiam nie znad morza. Quote
Radek Posted May 2, 2020 Posted May 2, 2020 54 minuty temu, uxmal napisał: PS. Zacina się dogo I to nie od dziś:/ Quote
Recommended Posts