uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 Już czas na Podsumowanie dzisiejszego dnia. Niespodziewanie do kastingu dołączył wspaniały aktor Alex.(jego sylwetka wkrotce się ukaże w prasie wewnętrznej) Dzisiaj o normalnej porze Joda zaprezentował fragment książki. Poruszył ciekawe kwestie czy przyszość jest istotna czy warto ją poznawać za pomocą cylindra? Jego porownanie prze I przy szłości zrobiło ogromne wrażenie Jutrzejszy dzień kastingu należy do Ikera Co powinien jutro na kastingu zaprezentować? Fragment książki, Sztuki czy może wiersz? Kto pierwszy napisze post z wyrazem hop decyduje z czym ma zmierzyć się Iker (książka, wiersz, piosenka?) Głosowanie: Binio: 35 gł = 5 (Havanka)+ 5 (Elik)+15 (Ania G-R)+ 5(Aska7)+ 5(Aska7) Emir 15 gł = 5 (Nesiowata)+5(Figunia) 5(Nesiowata) Dyzio 13 gł = 3(3x)+10(Bakusiowa) Joda10 gł = 10(Aldrumka) Iker: 10 gł = 5 (Poker)+5(Poker) Gucio 10 gł = 10(Helli) Kazio 10 gł = 10(Agat21) Teo: 5 gł = 5 (Aska7) Alex 5 gł = 5(b-b) Quote
rozi Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 27 minut temu, uxmal napisał: Nr 6 nie odrozniam Ja też, za to nr.3 są dwie różnice, ja policzyłam jako jedną różnicę w pysku. Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 4 minuty temu, elik napisał: No to bazareczku hop na samą górę :) No to poproszę o temat dla Ikera.:) Ps. Nie ma koła fortuny. Quote
elik Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 2 minuty temu, uxmal napisał: Ps. Nie ma koła fortuny. A ciemu??? :(:( Fajnackie było. Na której stronie opisałaś tego psianka? Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 Przed chwilą, elik napisał: A ciemu??? :(:( Fajnackie było. Hmmm, bo siedze na komorce I ciezko mi się przeskakuje po stronach I wkleja linki bo czesto pojawia się blad 403. Tracę spokoj wewnętrzny . Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 9 minut temu, rozi napisał: Ja też, za to nr.3 są dwie różnice, ja policzyłam jako jedną różnicę w pysku. Nie widzialam że ten pies ma dluższy nos :)) tylko kulkę różową widziałam Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 Alex nowa twarz aktualnie twającego kastingu. Pochodzi z rodziny policyjno detektywistycznej. Jego wujek był scenarzystą filmowym I od niego złapał bakcyla filmowego. Kilka lat temu poznał słynną b-b. To ona wydobyła z niego najlepsze cechy aktorskie oraz wykreowała wizerunek. Jest wspaniały. Prywatnie: Kocha podróże I kulinaria, wieczorami delektuje się muzyką bee doogs. Marzy o roli pierwszoplanowej. Quote
rozi Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 5 minut temu, uxmal napisał: kulkę różową widziałam :D Kulka brązowawa jest Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 Przed chwilą, rozi napisał: :D Kulka brązowawa jest :)))))) Quote
elik Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 24 minuty temu, uxmal napisał: Hmmm, bo siedze na komorce I ciezko mi się przeskakuje po stronach I wkleja linki bo czesto pojawia się blad 403. Tracę spokoj wewnętrzny . Spokój wewnętrzny to najważniejsza sprawa! Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 31 minut temu, elik napisał: A ciemu??? :(:( Fajnackie było. Na której stronie opisałaś tego psianka? Tutaj: Iker : najlepszy bramkarz Świata, mistrz nad mistrzami sportowymi. Odważny i romantyczny. Nikt nie potrafił z taką precyzją rzucać się na piłkę. W 2020 roku zakończył karierę piłkarską. Z krwi i kości i od urodzenia doskonały aktor i reżyser. Uwielbia dubbingować bohaterów Marvela i Disneya. Pierwsze kroki stawiał na deskach teatru Poker. Wspaniała dykcja, pamięć i charyzma. Będzie z niego Mistrz sztuki. Quote
elik Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: ciekawie tu nie powiem Powiedz, powiedz, a coooo tam! Quote
Kamila Proc Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 1 minutę temu, elik napisał: Powiedz, powiedz, a coooo tam! poszlo 1 Quote
Kamila Proc Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 1 minutę temu, elik napisał: gdzie? na dobranoc 1 Quote
elik Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 6 minut temu, Kamila Proc napisał: na dobranoc No to cza powiedzieć dobranoc :) Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 1 minutę temu, elik napisał: No to cza powiedzieć dobranoc :) Uruchomić koło fortuny?;) Quote
elik Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Przed chwilą, uxmal napisał: Uruchomić koło fortuny?;) Nie kochana, nie rób sobie krzywdy psychicznej :) Znajdę sobie :) Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 1 minutę temu, elik napisał: Nie kochana, nie rób sobie krzywdy psychicznej :) Znajdę sobie :) :)) Oki :) Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 2 minuty temu, elik napisał: Detektyw Poirot wypadneło Oooo! Super :) Quote
Recommended Posts