sonikowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Jakie słodkości! Taka sunieczka powinna być już w dobrym domku..:shake: Quote
giselle4 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Rudą zobaczylam pierwszy raz podczas jej adopcji,strasza Pani ja wzieła i powiedziała ze bedzie jej dobrze u niej bo taka sama jej suczka umarla i Ona szuka przyjaciela .:-o Sunieczka to takie ,,przepraszam ze zyje,,kilogram zywej wagi i tesknota za człowiekiem. Po paru godzinach bedąc w Rynku zobaczylam Panią spacerujaca z Rudą Pani gryzła słonecznik malutka poslusznie zatrzymywala sie ,rozgladała ale byla jaks zagubiona.Podeszlam do Pani i po chwili rozmowy juz wiedziałam ze wroci do schronu. Pani byla nie zadowolona ze malutka nie zna drogi do jej domu i ze jest taka smutna.Zapytałam czy dała jej jeść ? nie- powiedziała Pani bo pewnie ona duzo je to dostanie wieczorem:shake: Było mi głupio wiec poprosilam o adres i powiedziałam ze worek karmu jutro dostarcze do domu. Jednak nie było mi dane poznac rodziny tej Pani ani jej srodowiska po godzinie wiedziałam ze Ruda jest w schronie:-( Druga szansę dostała od Pani z Wrocławia były oczy i achy na fotką:oops: Pani poprosila o to by suczka została wysterylizowana i stało sie Ruda po zabiegu dochodzi do siebie tylko Pani sie rozmysliła,juz nie chce malutkiej...bo tak w ciemno:-( Ach ludzi ,ludzie Prosze pomózcie maluskiej znależć domek i niech dostanie szansę na miłość i lepsze jutro. Do trech razy sztuka. Ruda ma około 2 lat,jest zaszczepiona i odrobaczona,bardzo grzeczna i cichutka. Ruda po sterylce ta z lewej i przed sterylką Quote
giselle4 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 sonikowa napisał(a):Jakie słodkości! Taka sunieczka powinna być już w dobrym domku..:shake: Masz racje Skarbie szkoda szkraba:-( Quote
Poker Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 nie może mi wyjść z głowy ta malutka, gdybym miała wolny DT już by była u mnie :cool3: Quote
sonikowa Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 A gdzie ona jest? W jakim rejonie Polski? I gdzie inne ciotki? :mad: Quote
giselle4 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 sonikowa napisał(a):A gdzie ona jest? W jakim rejonie Polski? I gdzie inne ciotki? :mad: dolnosląskie sonikowa:oops: moze coś jej znajdziemy:-o Quote
sonikowa Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Może do lokalnej prasy dać ogłoszenie? Quote
giselle4 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Ruda bidulka czeka na domek. michelle zrobi Ci allegro moze coś sie stanie :multi: Quote
majqa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Giselle, jesteś w stanie pokombinować z dobrymi fotkami rudaska? Nie na tle innych piesiów, takie niemal portretówki. Warto jej porobić ogłoszenia, taki cukierek powinien znaleźć dom piorunem. Quote
giselle4 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 ...witaj:evil_lol: TROCHE ZAPOMNIALAM O RUDEJ I MAJCE ale obiedziewczyny maja JUZ DOMKI SORRY CIOTECZKI Quote
majqa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 O, to cudna wiadomość!!! Niech się wobec tego szczęści piesieńkom!!! :loveu: Quote
giselle4 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 ...obie rude i obie w domkach ...a takie rude to lubi Slomka:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts