Jump to content
Dogomania

R o z l i c z o n y *** WYGRAŁA BAKUSIOWA - gratulacje!!! ***** PERŁY w SREBRZE *** LUB dobry aparat cyfrowy SONY Cyber Shot z akcesoriami *** dla OGÓRKA *** LOTTO z PLUSEM

Recommended Posts

Posted
19 godzin temu, Aska7 napisał:

I ja : ( . Ty, weź jeszcze na koniec wypuść na wolność jedną krewetkę...

Wypuszczam   :)))

Posted
10 minut temu, rozi napisał:

Wczoraj sobie zrobiłam dzień bez komputera, bez papierosów i bez kawy. I bez kieliszków  :D

Nie paliłaś? No w szoku jestem ;)

A rzuć to palenie w diabły :)) 

Posted
7 minut temu, Iv_ napisał:

Nie paliłaś? No w szoku jestem ;)

A rzuć to palenie w diabły :)) 

O masz, następna.

Czasem nie palę dzień, dwa  :)

Posted
2 minuty temu, rozi napisał:

O masz, następna.

Czasem nie palę dzień, dwa  :)

Bo ja paliłam długo i namiętnie, aż kiedyś sobie powiedziałam, że nie, że koniec, nie będę uzależniona od tego świństwa i nie palę. I teraz widzę mnóstwo plusów nie palenia. Polecam :)) 

Posted
1 minutę temu, Iv_ napisał:

Bo ja paliłam długo i namiętnie, aż kiedyś sobie powiedziałam, że nie, że koniec, nie będę uzależniona od tego świństwa i nie palę. I teraz widzę mnóstwo plusów nie palenia. Polecam :)) 

No ja nie mam skłonności do uzależnień, mam natomiast duże skłonności do uprzyjemniania sobie życia. Czasem nie palę, bo nie mam akurat ochoty. Ale jak mam, to sobie nie odmawiam.

• Upvote 1
Posted
Dnia 7.05.2020 o 11:56, uxmal napisał:

Zapraszam wszystkie niezjedzone krewetki do mojego akwarium.

Dobre jedzenie, woda oraz lokum.

Są w nim wylacznie pokojowo nastawione neonki I kiryski oraz jeden paracyprihromis.

Są też bardzo sympatyczne krewetki red oraz white.

Brak drapieżników. 

Dam Ci razem z zielistką.

Posted
1 godzinę temu, rozi napisał:

Wczoraj sobie zrobiłam dzień bez komputera, bez papierosów i bez kawy. I bez kieliszków  :D

I żyjesz ??????

Posted

Teraz proszę o uwagę.

Ogóś jest rozliczony, zostało 30zł z groszkiem.

Ale kończę ten bazarek dla Ogósia, otworzyłam przed decyzją o wyjeździe do Pani Anny.

Chciałabym

też w podziękowaniu za Kasi trud, troskę o naszego pieska, ogromną podróż za śmieszne pieniądze, za całość opieki nad piesuniem

przekazać wszystkie dostępne mi środki na leczenie starowinek u Kasi.

Nie na opłatę DT niektórych (wiele jest bezpłatnie), tylko stricte na koszty weterynaryjne.

Jeśli ktoś nie zgadza się z moją decyzją, zwrócę wpłacone pieniążki.

• Upvote 1
Posted

Absolutnie nie ma za co i przepraszam za  opoznienie, ja tak mam ale Ty to juz wiesz:-) Bierzesz sie kolejna adopcje jakiejs bidy?:-)))))) Jestes boska tylko za bardzo sie spalasz ale to urokliwe wielce. LOWE:-)