Radek Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 7 godzin temu, Kamila Proc napisał: nie wiadomo jeszcze Może się dowiemy. Quote
rozi Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 Wczoraj sobie zrobiłam dzień bez komputera, bez papierosów i bez kawy. I bez kieliszków :D 1 Quote
Kamila Proc Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 Przed chwilą, rozi napisał: Wczoraj sobie zrobiłam dzień bez komputera, bez papierosów i bez kawy. I bez kieliszków :D tak mi przykro. dzisiaj sie odkuj Quote
rozi Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 19 godzin temu, Aska7 napisał: I ja : ( . Ty, weź jeszcze na koniec wypuść na wolność jedną krewetkę... Wypuszczam :))) Quote
Iv_ Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 10 minut temu, rozi napisał: Wczoraj sobie zrobiłam dzień bez komputera, bez papierosów i bez kawy. I bez kieliszków :D Nie paliłaś? No w szoku jestem ;) A rzuć to palenie w diabły :)) Quote
rozi Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 7 minut temu, Iv_ napisał: Nie paliłaś? No w szoku jestem ;) A rzuć to palenie w diabły :)) O masz, następna. Czasem nie palę dzień, dwa :) Quote
Iv_ Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 2 minuty temu, rozi napisał: O masz, następna. Czasem nie palę dzień, dwa :) Bo ja paliłam długo i namiętnie, aż kiedyś sobie powiedziałam, że nie, że koniec, nie będę uzależniona od tego świństwa i nie palę. I teraz widzę mnóstwo plusów nie palenia. Polecam :)) Quote
rozi Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 1 minutę temu, Iv_ napisał: Bo ja paliłam długo i namiętnie, aż kiedyś sobie powiedziałam, że nie, że koniec, nie będę uzależniona od tego świństwa i nie palę. I teraz widzę mnóstwo plusów nie palenia. Polecam :)) No ja nie mam skłonności do uzależnień, mam natomiast duże skłonności do uprzyjemniania sobie życia. Czasem nie palę, bo nie mam akurat ochoty. Ale jak mam, to sobie nie odmawiam. 1 Quote
rozi Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 Dnia 7.05.2020 o 11:56, uxmal napisał: Zapraszam wszystkie niezjedzone krewetki do mojego akwarium. Dobre jedzenie, woda oraz lokum. Są w nim wylacznie pokojowo nastawione neonki I kiryski oraz jeden paracyprihromis. Są też bardzo sympatyczne krewetki red oraz white. Brak drapieżników. Dam Ci razem z zielistką. Quote
Kamila Proc Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 53 minuty temu, rozi napisał: O masz, następna. Czasem nie palę dzień, dwa :) brawo Quote
Aska7 Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 1 godzinę temu, rozi napisał: Wczoraj sobie zrobiłam dzień bez komputera, bez papierosów i bez kawy. I bez kieliszków :D I żyjesz ?????? Quote
rozi Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 Żyję, luz. Aparat wysłany, numer paczki podałam w PW. Quote
Kamila Proc Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 18 minut temu, rozi napisał: Żyję, luz. Aparat wysłany, numer paczki podałam w PW. czas wiec na fajke Quote
rozi Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 Teraz proszę o uwagę. Ogóś jest rozliczony, zostało 30zł z groszkiem. Ale kończę ten bazarek dla Ogósia, otworzyłam przed decyzją o wyjeździe do Pani Anny. Chciałabym też w podziękowaniu za Kasi trud, troskę o naszego pieska, ogromną podróż za śmieszne pieniądze, za całość opieki nad piesuniem przekazać wszystkie dostępne mi środki na leczenie starowinek u Kasi. Nie na opłatę DT niektórych (wiele jest bezpłatnie), tylko stricte na koszty weterynaryjne. Jeśli ktoś nie zgadza się z moją decyzją, zwrócę wpłacone pieniążki. 1 Quote
rozi Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 Na zgłoszenia protestów czekam 5 dni, czyli do 13 maja. 14 maja przeleję pieniążki i zaistnieją one tutaj: https://www.dogomania.com/forum/topic/350739-szansa-na-cud-komu-podarować-życie/ Quote
Alaa Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 Wplacilam zaleglosc zeby nie bylo;-) Oczywiscie ze sie zgadzam. Quote
rozi Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 2 minuty temu, Alaa napisał: Wplacilam zaleglosc zeby nie bylo;-) Oczywiscie ze sie zgadzam. Dziękuję, Alaa :) Quote
Alaa Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 Absolutnie nie ma za co i przepraszam za opoznienie, ja tak mam ale Ty to juz wiesz:-) Bierzesz sie kolejna adopcje jakiejs bidy?:-)))))) Jestes boska tylko za bardzo sie spalasz ale to urokliwe wielce. LOWE:-) Quote
rozi Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 O masz :DDD Chwilowo nie biorę się za nic, sam popiół został. 1 Quote
Aska7 Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 16 minut temu, rozi napisał: O masz :DDD Chwilowo nie biorę się za nic, sam popiół został. Feniksie : ) Quote
bakusiowa Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 11 godzin temu, rozi napisał: Żyję, luz. Aparat wysłany, numer paczki podałam w PW. Bardzo dziękuję. Quote
Recommended Posts