Radek Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 5 godzin temu, uxmal napisał: Wystawiłam wodę dla wróbelków a przylatuje sroka :( Sroce też się chce pić 2 godziny temu, uxmal napisał: Radka dzisiaj nie było. Byłem, tylko wcześniej. Później zajmowałem się powrotem z działki. Quote
uxmal Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Dobranoc.... A na jutro piosenka o włosach bo o srokach nie znalazłam . Quote
rozi Posted April 27, 2020 Author Posted April 27, 2020 Nie mam humoru. Stoi przede mną głodny pies i wpatruje się we mnie opuchniętym okiem. Bedzie tak stał jeszcze pięć godzin. A po parapecie kuchennym spaceruje Wiolka, też się wpatruje. Quote
uxmal Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 7 godzin temu, uxmal napisał: Dobranoc.... A na jutro piosenka o włosach bo o srokach nie znalazłam . Ehhh, słownik o wronach. 1 Quote
Aska7 Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 33 minuty temu, rozi napisał: Nie mam humoru. Stoi przede mną głodny pies i wpatruje się we mnie opuchniętym okiem. Bedzie tak stał jeszcze pięć godzin. A po parapecie kuchennym spaceruje Wiolka, też się wpatruje. Tak, ten wyrzut jest dołujący Quote
rozi Posted April 27, 2020 Author Posted April 27, 2020 To znajdź coś o włosach i się wyrówna :D Quote
rozi Posted April 27, 2020 Author Posted April 27, 2020 1 minutę temu, Aska7 napisał: Tak, ten wyrzut jest dołujący Wiolce też nie mogę dać, bo musiałabym otworzyć lodówkę. Nawet mleka do kawy sobie nie biorę. Quote
Radek Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 44 minuty temu, rozi napisał: Nie mam humoru. Stoi przede mną głodny pies i wpatruje się we mnie opuchniętym okiem. Bedzie tak stał jeszcze pięć godzin. Mam to samo przed każdym badaniem kontrolnym Gajulca, a zdarza się to często:( 7 minut temu, rozi napisał: Wiolce też nie mogę dać, bo musiałabym otworzyć lodówkę. Nawet mleka do kawy sobie nie biorę. W dni, w które Gajka musi być na czczo, nie jem śniadania. Do wizyty w lecznicy tylko mineralna gazowana. Quote
rozi Posted April 27, 2020 Author Posted April 27, 2020 Badania to można zrobić rano, zabiegu nie przeskoczę. I tak dobrze, że doktor zrobi godzinę wcześniej, a nie na koniec dnia zabiegowego. Quote
tomcug Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 Alez mnie tu ominęło. Nie było mnie parę dni, a Wy tu naprodukowałyście postów, że hej. Muszę teraz poczytać :-) Quote
Radek Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 45 minut temu, tomcug napisał: Nie było mnie parę dni, a Wy tu naprodukowałyście postów Tutaj gwar niezły przez cały dzień. Quote
tomcug Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 Przed chwilą, Radek napisał: Tutaj gwar niezły przez cały dzień. No właśnie, przynajmniej na bazarku jest ruch. Bo na ulicach pustki... 1 Quote
tomcug Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 6 minut temu, Kamila Proc napisał: za chwile rusza Quote
Radek Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: za chwile rusza Na bazarek? Quote
Recommended Posts