Jump to content
Dogomania

R o z l i c z o n y *** WYGRAŁA BAKUSIOWA - gratulacje!!! ***** PERŁY w SREBRZE *** LUB dobry aparat cyfrowy SONY Cyber Shot z akcesoriami *** dla OGÓRKA *** LOTTO z PLUSEM

Recommended Posts

Posted
5 godzin temu, uxmal napisał:

Wystawiłam wodę dla wróbelków a przylatuje sroka  :(

Sroce też się chce pić

2 godziny temu, uxmal napisał:

Radka dzisiaj nie było.

Byłem, tylko wcześniej. Później zajmowałem się powrotem z działki.

Posted

Nie mam humoru. Stoi przede mną głodny pies i wpatruje się we mnie opuchniętym okiem. Bedzie tak stał jeszcze pięć godzin.  A po parapecie kuchennym spaceruje Wiolka, też się wpatruje.

Posted
33 minuty temu, rozi napisał:

Nie mam humoru. Stoi przede mną głodny pies i wpatruje się we mnie opuchniętym okiem. Bedzie tak stał jeszcze pięć godzin.  A po parapecie kuchennym spaceruje Wiolka, też się wpatruje.

Tak, ten wyrzut jest dołujący

Posted
1 minutę temu, Aska7 napisał:

Tak, ten wyrzut jest dołujący

Wiolce też nie mogę dać, bo musiałabym otworzyć lodówkę. Nawet mleka do kawy sobie nie biorę.

Posted
44 minuty temu, rozi napisał:

Nie mam humoru. Stoi przede mną głodny pies i wpatruje się we mnie opuchniętym okiem. Bedzie tak stał jeszcze pięć godzin. 

Mam to samo przed każdym badaniem kontrolnym Gajulca, a zdarza się to często:(

7 minut temu, rozi napisał:

Wiolce też nie mogę dać, bo musiałabym otworzyć lodówkę. Nawet mleka do kawy sobie nie biorę.

W dni, w które Gajka musi być na czczo, nie jem śniadania. Do wizyty w lecznicy tylko mineralna gazowana.

Posted

Badania to można zrobić rano, zabiegu nie przeskoczę. I tak dobrze, że doktor zrobi godzinę wcześniej, a nie na koniec dnia zabiegowego.