Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zgłosili się do mnie znajomi znajomej, szukają do adopcji suni - małej, młodej, lubiącej koty. Dom z ogrodem, ale suczka oczywiście domowa, plus spacery. Najlepiej jak najbliżej Warszawy, ze względu na dojazd...

Posted

malagos, mała suczka czyli jaka? Bo każdy ma swoje pojęcie małości :)

U Moli@ jest Fifi - ale nie wiem czy będzie już do adopcji, bo miała dopiero cieczkę.

32b1a0a99c3b8f66med.jpg

6f665b29fd81e939med.jpg

WĄTEK FIFI

Pod opieką Dory z kolei... na CITO potrzebny jest DT/DS dla niedużej suni (taka mała średniaczka), ok 4-5letniej. Nie wiem czy ją można podciągnąć pod małą i młodą sunię... ale może jednak? Nie ma gdzie się podziać, właścicielka sukę podrzuciła swojej starszej mamie, a sunia nie jest sterylizowana i nie jest bezpieczna w tym miejscu.
f1e7e9f13e88898808648f60ac4c57ad.png

Sunia pokazana jest na wątku podopiecznych pani Krysi.
OGŁOSZENIE SUNI

Posted
Dnia 9.04.2020 o 12:38, Tyś(ka) napisał:

malagos, mała suczka czyli jaka? Bo każdy ma swoje pojęcie małości :)

U Moli@ jest Fifi - ale nie wiem czy będzie już do adopcji, bo miała dopiero cieczkę.

32b1a0a99c3b8f66med.jpg

6f665b29fd81e939med.jpg

WĄTEK FIFI

Pod opieką Dory z kolei... na CITO potrzebny jest DT/DS dla niedużej suni (taka mała średniaczka), ok 4-5letniej. Nie wiem czy ją można podciągnąć pod małą i młodą sunię... ale może jednak? Nie ma gdzie się podziać, właścicielka sukę podrzuciła swojej starszej mamie, a sunia nie jest sterylizowana i nie jest bezpieczna w tym miejscu.
f1e7e9f13e88898808648f60ac4c57ad.png

Sunia pokazana jest na wątku podopiecznych pani Krysi.
OGŁOSZENIE SUNI

pod tym linkiem jest ogłoszenia psa Amigo. A gdzie znajdę wiadmości o tej suni? Ma, kolejne zapytania o suczkę do adopcji

Posted
8 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Sunia znalazła już domek. :)

Też szukasz małej suni?

Zapotrzebowanie na małe młode suczki jak nigdy! Ludzie chcę adoptować chyba po to, by móc wyjść na spacer z domu :(

Posted

Musi być koniecznie sunia? Bo mam fajnego szczeniaka chłopaka, był postrzelony przez dzieciaka, ale śrut cudem nie trafił w serce. Po operacji już nie ma śladu, bardzo radosny piesek. Nieduży, będzie taki do 8kg.

Posted
13 godzin temu, malagos napisał:

Zapotrzebowanie na małe młode suczki jak nigdy! Ludzie chcę adoptować chyba po to, by móc wyjść na spacer z domu :(

Wydaje mi się, że to nie do końca tak, ludzie po prostu są więcej w domu, mają czas być przy psie przez ten pierwszy okres i dochodzą do wniosku, że to jest dobry moment na przyjęcie nowego członka rodziny. Przynajmniej w niektórych przypadkach :)

W Runie jest jeszcze nadal do adopcji 8-miesięczna Tusia - nieduża sunia, ok. 10kg: https://www.olx.pl/oferta/nieduza-8-miesieczna-ruda-tusia-czeka-na-dom-CID103-IDEsd6v.html

• Like 1