kinga_kinga7 Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Bazarek na zakup jedzenia dla bezdomniaków przebywających w bialskim Azylku, karmy mokrej dla psiaków i kociaków, niestety okres jest teraz bardzo trudny i ciężki nie tylko dla nas, ale i dla nich :( :( Jeśli się uda zebrać więcej pieniążków, to przeznaczymy na zakup klatki transportowej, bazarek ma formę licytacji, potrwa do 21 kwietnia br. Cenę wywoławczą zaproponujcie sami :( NR 1 Mało chodzone, w dobrym stanie, spodenki w roz. S, kolor oliwkowy/khaki. Firma M.Sara 95% bawełna 5% elastan, wymiary: w pasie 36 cm, ale rozciągną się do 40 cm w biodrach 41 cm długość od pasa 95 cm NR 2 Spodenki zostały tylko przymierzone, niestety okazały się za szerokie, a są prześliczne, bardzo fajne. Brak metki, ale roz. S nawet M. skład: 70% cotton 23% polyester 7% spandex wymiary: w pasie: 37 cm bez rozciągania, a materiał rozciągliwy! w biodrach 43 cm też bez rozciągania długość od pasa 80 cm NR 3 torebka/worek, ciekawy wzór i kolor. Pojemna, w środku dwie małe kieszonki np na tel. + spora na suwaczek. Torebka zasuwana na suwak. wysokość z rączką 52cm, szerokość 36cm NR 4 Letnie, przewiewne spodenki, roz. z metki 34 firma Medicine, ale jest w pasie gumeczka, na życzenie zmierzę :) licytuje pochamerka za 20,- :) NR 5 Nowy, z metką szlafroczek/podomka, z metki roz. 38, firma Primark licytuje Nadziejka za 6,- :) NR 6 Przepiękny pierśnionek, pozłacany, średnica 2cm (fancik na bazarek podarowała cioteczka Magdarynka, wysyka będzie od Nadziejki) W imieniu czworonogów zapraszamy do licytacji :) A jeśli nic nie znajdziesz dla siebie, to może małą cegiełką nas poratujesz? Quote
kinga_kinga7 Posted April 6, 2020 Author Posted April 6, 2020 CEGIEŁKI kupili: AniaGucio 10,- wpłacone Aska7 10,- wpłacone 20,- Mdk8 10,- wpłacone Bakusiowa 50,- wpłacone Grażka123 30,- wpłacone Anula 20,- wpłacone Guccio 10,- wpłacone Besia11 10,- czekamy na wpłatę b-d 50,- wpłacone LICYTACJE: NR 4 letnie spodenki - Pochamerka 20,- NR 5 szlafrok/podomka - Nadziejka NR 6 pierścionek - ALFALS 5,- wysyłka od naszej wspaniałej Nadziejki Quote
Aldrumka Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Lepiej byłoby gdyby zdjęcia było widać Trzeba kliknąć wstaw inne multimedia, potem wstaw grafikę z adresu URL i wtedy wkleić kod z fotosika. Quote
kinga_kinga7 Posted April 6, 2020 Author Posted April 6, 2020 20 minut temu, Aldrumka napisał: Lepiej byłoby gdyby zdjęcia było widać Trzeba kliknąć wstaw inne multimedia, potem wstaw grafikę z adresu URL i wtedy wkleić kod z fotosika. Kiedyś nie miałam z tym problemu a teraz coś mi się wszystko wali :( Quote
AniaGucio Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Dziękuję za zaproszenie :) Poproszę cegiełkę za 10zł Quote
kinga_kinga7 Posted April 7, 2020 Author Posted April 7, 2020 9 godzin temu, AniaGucio napisał: Dziękuję za zaproszenie :) Poproszę cegiełkę za 10zł bardzo, bardzo Aniu dziękujemy ! :) Quote
ala123 Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 Dziękuję za zaproszenie :) Podrzucę bazarek :) Quote
kinga_kinga7 Posted April 7, 2020 Author Posted April 7, 2020 16 minut temu, ala123 napisał: Dziękuję za zaproszenie :) Podrzucę bazarek :) Podzrucanie też bardzo nam się przyda :) Quote
Jo37 Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 Dzięki za zaproszenie. Zdjęcia można dodawać jak dawniej. Quote
Aldrumka Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 1 godzinę temu, Jo37 napisał: Dzięki za zaproszenie. Zdjęcia można dodawać jak dawniej. ciekawe czy tylko chwilowo :) Quote
kinga_kinga7 Posted April 7, 2020 Author Posted April 7, 2020 41 minut temu, Aldrumka napisał: ciekawe czy tylko chwilowo :) Jakoś mi się udało i mam nadzieje, że nic mi nie zniknie ! Quote
Recommended Posts