elik Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 23 minuty temu, Kamila Proc napisał: to troche zazdroszcze obecnie Ha ha ha obecnie tak :) Quote
elik Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 18 minut temu, Nesiowata napisał: To może ja znów zaproszę do zakupów - przed nami handlowa niedziela! Może Tobie uda się ściągnąć licytujących :) Quote
elik Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: liczymy na tych licytujacych Bardzo liczymy :) Quote
Nadziejka Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 72. Ubranko dla pieska w drobną panterkę. Rozmiar 35. Nowe. C.W. - 5,00 zł poprosimy num 74 i num 99 za wywolawcze i jesli moge prosc ciociu o wymiary ubranka? dlugosci od karczusia do ogonka boc moja ukochana lalunia jest dluuugasna Quote
elik Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 7 minut temu, Nadziejka napisał: poprosimy num 74 i num 99 za wywolawcze i jesli moge prosc ciociu o wymiary ubranka? dlugosci od karczusia do ogonka boc moja ukochana lalunia jest dluuugasna Bardzo dziękuję Nadziejko bardzo za pomoc Cygankowi :) Ubranko dla pieska ma długość 35 cm. Biegnę zanotować Twoje licytacje. Quote
Nadziejka Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 oj dziekuje to jak 35 cm to krociutenkie potrzebuje takiej dlugosci ok 68, 70 cm Quote
elik Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 21 minut temu, Nadziejka napisał: oj dziekuje to jak 35 cm to krociutenkie potrzebuje takiej dlugosci ok 68, 70 cm To długaśny ten Twój piesionek :) Wygłaszcz go ode mnie :) Quote
Nadziejka Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 Przed chwilą, elik napisał: To długaśny ten Twój piesionek :) Wygłaszcz go ode mnie :) Moja jedyna swiatu najcudowniejsza lobuzinka dziewczynka czarnunia wlasnie lulaunia rozkopalla wszytkie posciele na kanapach ,zanim wybrala te wlasiwa dla siebie i lula dzis trochu szalenstwa bylo na dworku i nawet mojej smoczuni udalo sie zrobic dwie awanturki z vzego byla ogromnie rada... wycaluje smoczunie zbojniczke wycaluje wyglasiam dziekuje i wzajemnie 1 Quote
Nadziejka Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 teraz wszytko sie zmienia ... i czlek juz umeczon z dnia na dzien gdzie poprawy zadnej .... ze nawet dzis omalom sie nie smarnella ...na twarz proctoglywenolem ...co sluzy do smarowania ale innej czesci kadluba a staruch wlasciceil ostwail postawil kolo mojego kremu ...nie wim czemu ojjjjjjjjjjjjj nie wiem jak by sie to skonczyllo dla mojej oficielni twarzy znaczy ... czy bym musiala sie po zakamarkach chowac ... Quote
elik Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 4 minuty temu, Nadziejka napisał: ze nawet dzis omalom sie nie smarnella ...na twarz proctoglywenolem ...co sluzy do smarowania ale innej czesci kadluba a staruch wlasciceil ostwail postawil kolo mojego kremu ...nie wim czemu ojjjjjjjjjjjjj O jej współczuję Nadziejko. Dobrze, że siw w porę zorientowałaś :) Quote
Radek Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 5 godzin temu, Nesiowata napisał: To może ja znów zaproszę do zakupów - przed nami handlowa niedziela! I dobrze ją spędzić na bazarku zamiast chodzić do sklepu. 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: liczymy na tych licytujacych Cyganek też. 2 godziny temu, Nadziejka napisał: i czlek juz umeczon z dnia na dzien To prawda, obecna sytuacja jest męcząca. Quote
elik Posted April 5, 2020 Author Posted April 5, 2020 4 godziny temu, Nadziejka napisał: 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: ja trzecia 2 godziny temu, Radek napisał: A ja nie załapałem się na miejsce medalowe. 2 godziny temu, bakusiowa napisał: 55 minut temu, Kamila Proc napisał: to rozumiem Bardzo, bardzo dziękuję za pilnowanie bazarku 1 Quote
Nadziejka Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 8 minut temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy 1 Quote
Radek Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Stuprocentowo realizuję. Quote
Recommended Posts