Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Zaczynamy już na poważnie szukać domu, bo kotka dobrze się czuje po sterylizacji i nie może u mnie bez końca mieszkać w łazience. Co prawda może zamieszkać w stodole i przychodzić tylko na jedzonko, ale pogoda jeszcze niepewna i zwyczajnie mi jej szkoda. Ona tak bardzo kocha człowieka, tak chce być przytulana i głaskana. To nie jest dzikus, który nie da się wziąć na ręce, drapie i chce się jak najszybciej uwolnić. To cudna, kochana istotka, tańcząca wkoło człowieka, gadająca i mrucząca bez końca. Każdemu by serce zmiękło :wink:
Krówce zrobiłam wczoraj ogłoszenie na olx https://www.olx.pl/oferta/slodka-krowka ... DXdav.html

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
  • Like 1
Posted

Dorobiłam ogłoszenia na Lento i Gumtree. Ciocia ewkkrem z miau obiecała jeszcze dorobić nam na Morusku i Przygarnij Zwierzaka. Czekamy na telefon od chętnych na słodką Krówcię.

Posted

Oby, bo coś mnie gardło zaczęło boleć.

We czwartek jedziemy z Krówką obejrzeć ew. domek w Opolu. Oby to był TEN WŁAŚCIWY. Pani, z którą rozmawiałam wczoraj, bardzo miła, ale miała jeszcze uzgodnić z mężem. Z doświadczenia wiem, że jak się ludzie nie dogadają ze sobą, to zwierzak jest biedny w takim domu lub wraca z adopcji. Dziś napisała, że mąż się zgadza, więc jedziemy :) Trzymajcie kciuki.

• Like 1
Posted

Zawiozłam dziś Krówcię. Od razu czuła się jak u siebie. Zaczekam jak przebiegnie aklimatyzacja i jeśli wszystko będzie ok, dopiero wtedy zamknę ogłoszenia. Na razie nie chcę zapeszyć.

• Like 1
Posted
6 godzin temu, Koki-99 napisał:

Zawiozłam dziś Krówcię. Od razu czuła się jak u siebie. Zaczekam jak przebiegnie aklimatyzacja i jeśli wszystko będzie ok, dopiero wtedy zamknę ogłoszenia. Na razie nie chcę zapeszyć.

Ale fajnie!! Bardzo się cieszę. Oby była szczęśliwa w nowym domu!

Posted

Dzwoniłam dziś do nowego domu Krówki. Jest wszystko ok, kicia się już przyzwyczaiła do nowych warunków. Cieszę się, że tak szybko poszło i trafiła na fajnych ludzi.

Serdecznie dziękuję cioci Magdarynce za wyróżnienie ogłoszenia. Pomogło i miało najwięcej wyświetleń ze wszystkich krówkowych ogłoszeń.

Dziękuję też za trzymanie kciuków i zaglądanie do nas :)

Czy wiecie jak przenieść ten wątek do kotów, które znalazły dom? Trzeba się skontaktować z modem?

• Like 2
  • 2 weeks later...
Posted

Spokojnych  Nadzieje Niosacych 

Swiateczek

Photo montage je t'aime mon poussin - Pixiz