Koki-99 Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 Zaczynamy już na poważnie szukać domu, bo kotka dobrze się czuje po sterylizacji i nie może u mnie bez końca mieszkać w łazience. Co prawda może zamieszkać w stodole i przychodzić tylko na jedzonko, ale pogoda jeszcze niepewna i zwyczajnie mi jej szkoda. Ona tak bardzo kocha człowieka, tak chce być przytulana i głaskana. To nie jest dzikus, który nie da się wziąć na ręce, drapie i chce się jak najszybciej uwolnić. To cudna, kochana istotka, tańcząca wkoło człowieka, gadająca i mrucząca bez końca. Każdemu by serce zmiękło Krówce zrobiłam wczoraj ogłoszenie na olx https://www.olx.pl/oferta/slodka-krowka ... DXdav.html 1 Quote
Magdarynka Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 Zmykaj Krówko do domu, wyróżniłam Cię na miesiąc, więc może teraz będziesz przebierać w domkach :D 1 Quote
Koki-99 Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 Dorobiłam ogłoszenia na Lento i Gumtree. Ciocia ewkkrem z miau obiecała jeszcze dorobić nam na Morusku i Przygarnij Zwierzaka. Czekamy na telefon od chętnych na słodką Krówcię. Quote
Nadziejka Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 pozdrawiam cale kotunkowo kciuki sciskamy na wiosnke spokojna czekamy Quote
Nadziejka Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 Najlepszego Cudnego Dnia Kazdenkiego Zdroweczkowego Wszelkiego Wam Kokuniu w Dniu Naszego Swieta Quote
Koki-99 Posted March 8, 2020 Author Posted March 8, 2020 I wzajemnie, Kochana Nadziejko. A Krówka dalej czeka. Ach, gdyby tak jakiś cud się zdarzył.... Quote
Nadziejka Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 Kokuniu pooozdrawiam ogromnie niechaj te wszytkie paskudne wirusy chorobska ida precz Quote
Koki-99 Posted March 10, 2020 Author Posted March 10, 2020 Oby, bo coś mnie gardło zaczęło boleć. We czwartek jedziemy z Krówką obejrzeć ew. domek w Opolu. Oby to był TEN WŁAŚCIWY. Pani, z którą rozmawiałam wczoraj, bardzo miła, ale miała jeszcze uzgodnić z mężem. Z doświadczenia wiem, że jak się ludzie nie dogadają ze sobą, to zwierzak jest biedny w takim domu lub wraca z adopcji. Dziś napisała, że mąż się zgadza, więc jedziemy :) Trzymajcie kciuki. 1 Quote
Koki-99 Posted March 12, 2020 Author Posted March 12, 2020 Zawiozłam dziś Krówcię. Od razu czuła się jak u siebie. Zaczekam jak przebiegnie aklimatyzacja i jeśli wszystko będzie ok, dopiero wtedy zamknę ogłoszenia. Na razie nie chcę zapeszyć. 1 Quote
Magdarynka Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 Grzeczna Krówka :) Nadal trzymamy kciuki, żeby ten domek okazał się już domkiem na zawsze :) Quote
agat21 Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 6 godzin temu, Koki-99 napisał: Zawiozłam dziś Krówcię. Od razu czuła się jak u siebie. Zaczekam jak przebiegnie aklimatyzacja i jeśli wszystko będzie ok, dopiero wtedy zamknę ogłoszenia. Na razie nie chcę zapeszyć. Ale fajnie!! Bardzo się cieszę. Oby była szczęśliwa w nowym domu! Quote
Nadziejka Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Kokuniu trzymajcie sie wszyscy duzi i mniejsi trzymajcie sie zdrowo iskierki Quote
Koki-99 Posted March 17, 2020 Author Posted March 17, 2020 Dzwoniłam dziś do nowego domu Krówki. Jest wszystko ok, kicia się już przyzwyczaiła do nowych warunków. Cieszę się, że tak szybko poszło i trafiła na fajnych ludzi. Serdecznie dziękuję cioci Magdarynce za wyróżnienie ogłoszenia. Pomogło i miało najwięcej wyświetleń ze wszystkich krówkowych ogłoszeń. Dziękuję też za trzymanie kciuków i zaglądanie do nas :) Czy wiecie jak przenieść ten wątek do kotów, które znalazły dom? Trzeba się skontaktować z modem? 2 Quote
Nadziejka Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Najlepszego cudownego Kriwenkom i Wam Kokuniu Quote
Nadziejka Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Brygidziu trzymajcie sie mocno mocno wiesci ze swiata i kraju coraz .... ale musimy wierzyc musimy przetrwac cudem Quote
Recommended Posts