Poker Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 13 minut temu, Moli@ napisał: Pisałam w prywatnej wiadomości w trakcie dopinania przewozu, - transporterek odeślemy. Dla bezpieczeństwa nie róbmy podmianek. No i super. Bezpieczeństwo w tym momencie jest najważniejsze. Quote
Mta82 Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Transporter, który posiadam to Savic Trotter 2 o wymiarach 33x33x56 cm. Wydaje mi się że psinka powinna się do niego zmieścić. Dorzucę podkład oraz ręcznik i może jakąś puchę. Quote
seramarias Posted February 20, 2020 Author Posted February 20, 2020 59 minut temu, Poker napisał: Już ? Niesamowite. Panu trzeba pogratulować i podziękować. Tak myślę, że fantastyczny domek się Mazurkowi trafił, Pan naprawdę super, widać, że przejęty i wrażliwy...Zresztą cała rodzina super, do tego przesympatyczna, co ja będę tylko Pana chwalić :) No, ale nie da się ukryć spisał się Pan na medal. 2 Quote
Poker Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Jakiemu Mazurkowi ? kto to jest Mazurek ? A pan i rodzina godni uznania. Przekaż im to od dogomaniackiej braci. Quote
seramarias Posted February 20, 2020 Author Posted February 20, 2020 4 minuty temu, Mta82 napisał: Transporter, który posiadam to Savic Trotter 2 o wymiarach 33x33x56 cm. Wydaje mi się że psinka powinna się do niego zmieścić. Dorzucę podkład oraz ręcznik i może jakąś puchę. Dziękuję podesłałam wymiary Panu, żeby ocenił czy suczka wejdzie. Quote
seramarias Posted February 20, 2020 Author Posted February 20, 2020 5 minut temu, Poker napisał: Jakiemu Mazurkowi ? kto to jest Mazurek ? A pan i rodzina godni uznania. Przekaż im to od dogomaniackiej braci. Mazurek to synek Bezy, która jest u Jaagi. W wakacje on i jego dwaj bracia (Pączek i Andrucik) byli u mnie w domku tymczasowym :) Quote
seramarias Posted February 20, 2020 Author Posted February 20, 2020 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: O nr konta poproszę. 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Ja też Wstrzymajmy się jeszczs troszkę, może ktoś się zlituje i podejmie roli skarbnika :) Quote
Poker Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 17 minut temu, seramarias napisał: Mazurek to synek Bezy, która jest u Jaagi. W wakacje on i jego dwaj bracia (Pączek i Andrucik) byli u mnie w domku tymczasowym :) Czyli pan jest właścicielem Mazurka? Quote
seramarias Posted February 20, 2020 Author Posted February 20, 2020 17 minut temu, Poker napisał: Czyli pan jest właścicielem Mazurka? Dokładnie ;) Quote
seramarias Posted February 20, 2020 Author Posted February 20, 2020 Sunia prawdopodobnie wejdzie do transporterka, ale skulona.Ona nie jest taka drobna jak myślałam. Quote
seramarias Posted February 20, 2020 Author Posted February 20, 2020 Nie wiem co robić, ciężko mi bo mam jakieś wyobrażenie suni, ale jak się nie widzi na żywo to ciężka sprawa. Gdyby sunia położyła się w transporterku byłoby dobrze, może mieć problem z wyprostowaniem , na długość się zmieści. To długa trasa ze 3 godziny drogi. Z drugiej stronie ona waży trochę więcej niż myślałsm, może koło 10 kg, czy transporterek wytrzyma? Martwi mnie też bo Pan mówił, że ona cały czas śpi z szopy wychodzi tylko za potrzebą i idzie się położyć. Może chora jest i cierpi . Quote
Moli@ Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Promyczek waży 9,5kg ... bez szans na włożenie do kontenerka o rozmiarach wysokość - 32cm długość - 42cm szerokość - 32 cm Quote
Poker Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Może chora? a może w ciąży? Tym lepiej ,że jest już zaopiekowana. Moli@ na pewno pójdzie z nią na przegląd do weta. 10 kg to mała sunia. Quote
seramarias Posted February 20, 2020 Author Posted February 20, 2020 Moli@ mam nowe zdjęcia od Pana, ale bez dostępu do kompa nie wstawię, widać sunię w całości. Podasz mi na pw swój nr. tel. prześlę Ci ocenisz wielkość, bo coś Promyczek mały przy Rudzi :/ Quote
seramarias Posted February 20, 2020 Author Posted February 20, 2020 6 minut temu, Poker napisał: Może chora? a może w ciąży? Tym lepiej ,że jest już zaopiekowana. Moli@ na pewno pójdzie z nią na przegląd do weta. 10 kg to mała sunia. Też o ciąży pomyślałam, jest takie prawdopodobieństwo nawet spore, ma też mnóstwo kleszczy może być jakaś choroba odkleszczowa. Jedno pewne im szybciej dojedzie do Moli@ tym dla niej lepiej Quote
Moli@ Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 3 minuty temu, seramarias napisał: Też o ciąży pomyślałam, jest takie prawdopodobieństwo nawet spore, ma też mnóstwo kleszczy może być jakaś choroba odkleszczowa. Jedno pewne im szybciej dojedzie do Moli@ tym dla niej lepiej Dojedzie do Białego do godziny 17 ... od razu zawieziemy do lecznicy, jeżeli później to w poniedziałek Quote
Moli@ Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 33 minuty temu, seramarias napisał: Moli@ mam nowe zdjęcia od Pana, ale bez dostępu do kompa nie wstawię, widać sunię w całości. Podasz mi na pw swój nr. tel. prześlę Ci ocenisz wielkość, bo coś Promyczek mały przy Rudzi :/ Ledwo co widać...wydaje się że Rudzia jest minimalnie mniejsza od Gucia ale na bank większa od Promyczka W kontenerku Remik - w typie jamnika (długas na trochę wyższych od jamniczych łapkach) Quote
seramarias Posted February 20, 2020 Author Posted February 20, 2020 4 minuty temu, Moli@ napisał: Ledwo co widać...wydaje się że Rudzia jest minimalnie mniejsza od Gucia ale na bank większa od Promyczka Czyli powyżej 10 kg pewnie. Jak oceniasz możliwość przewodzu jej w tym transporterku? Zakładając że jest wielkości Gucia? Quote
Moli@ Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 17 minut temu, seramarias napisał: Czyli powyżej 10 kg pewnie. Jak oceniasz możliwość przewodzu jej w tym transporterku? Zakładając że jest wielkości Gucia? Dostępny kontenerek będzie dłuższy... skoro wszedł Remik (10kg długas) do naszego mniejszego kontenerka to Rudzia powinna wejść. Zmęczy się ale dojedzie...., nie będzie miała dużego pola manewru żeby szaleć. Kilka godzin wytrzyma. Drzwiczki muszą być zabezpieczone! Gdyby była wielkości Gucia ...nie weszłaby Quote
seramarias Posted February 20, 2020 Author Posted February 20, 2020 Uff, kamień z serca. Pogadam z Panem może uda się w sobotę ją wysłać w podróż Quote
Moli@ Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 15 minut temu, seramarias napisał: Uff, kamień z serca. Pogadam z Panem może uda się w sobotę ją wysłać w podróż Jeżeli wyjedzie z Warszawy w sobotę z Zachodniego w godzinach - 14:37..., góra 15:41 to zdążymy do lecznicy jeszcze tego samego dnia. Quote
seramarias Posted February 20, 2020 Author Posted February 20, 2020 Byłoby super, poinformuję Pana, ale on zależny od innych osób nie wiem czy da radę. Quote
Moli@ Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Przed chwilą, seramarias napisał: Byłoby super, poinformuję Pana, ale on zależny od innych osób nie wiem czy da radę. Jeżeli później to w niedzielę do lecznicy Quote
Olena84 Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Po tytule myślałam że sunia już może jedzie. Może jednak uda się nie pociągiem? Quote
seramarias Posted February 20, 2020 Author Posted February 20, 2020 13 minut temu, Olena84 napisał: Po tytule myślałam że sunia już może jedzie. Może jednak uda się nie pociągiem? Sunia wyjedzie z Warszawy prawdopodobnie w sobotę :) Quote
Recommended Posts