uxmal Posted February 22, 2020 Author Posted February 22, 2020 26 minut temu, b-d napisał: Ojjj, nie - niestety :-( Bardziej o miłości ... ;-) Blues to miłość przecie 1 Quote
b-d Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Przed chwilą, uxmal napisał: Blues to miłość przecie :-) no tak - tak w ogóle to można kochać blues :-) A tytuł ? Quote
b-d Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 To moze znowu - sorka, o kapralu ;-) z innego filmu, ktory juz tu był.: "...gdzie są wasi kaprale?!!! - My jesteśmy kaprale!" Quote
agat21 Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 3 minuty temu, b-d napisał: To moze znowu - sorka, o kapralu ;-) z innego filmu, ktory juz tu był.: "...gdzie są wasi kaprale?!!! - My jesteśmy kaprale!" No to to Kroll i cytat z kaprala Wiadernego 2 Quote
b-d Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 1 minutę temu, agat21 napisał: No to to Kroll i cytat z kaprala Wiadernego Brawo :-) Quote
agat21 Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Ale tamtego o miłosci to chyba nie zgadnę, chyba fo nie widziałam Quote
b-d Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Przed chwilą, agat21 napisał: Ale tamtego o miłosci to chyba nie zgadnę, chyba fo nie widziałam Myślę, że widziałaś, tylko nie zapadł w pamięć, Jest to historia - obraz bohatera, którą sam opowiada (jakby maluje). Quote
uxmal Posted February 22, 2020 Author Posted February 22, 2020 8 minut temu, b-d napisał: Myślę, że widziałaś, tylko nie zapadł w pamięć, Jest to historia - obraz bohatera, którą sam opowiada (jakby maluje). Powidoki Quote
b-d Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 2 minuty temu, uxmal napisał: Powidoki Nie, niestety :-( ta ostatnia wskazówka dotyczy też tytułu :-) Quote
Kamila Proc Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 "jakis kredycik musze zalatwic. przesadzilam, oj przesadzilam" 1 Quote
agat21 Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 32 minuty temu, b-d napisał: Myślę, że widziałaś, tylko nie zapadł w pamięć, Jest to historia - obraz bohatera, którą sam opowiada (jakby maluje). Jak monolog bohatera to Koterskim mi pachnie... "Ajlawju" albo "Nic śmiesznego" Quote
uxmal Posted February 22, 2020 Author Posted February 22, 2020 1 godzinę temu, b-d napisał: Haha:-) Żadna artyleria wcale nie strzelała. Nikt nie strzelał. Żołnierze zsw (drużyna albo pluton) biegała zygzakiem po jakimś kartoflisku, a trzy metry za nimi szedł kapral z jakas słomką w zębach czy plutonowy i krzyczal: "ogień artylerii z lewej! " . No i młode wojsko wtedy robiło na 5 sekund padnij, po tych sek. zrywali się i biegli znów kilka metrow (tylko trochę w bok) i znów okrzyk": ogień artylerii..." aż w pewnym momencie bohater już nie miał ochoty biegać i padać i po prostu położył się. Podszedł do niego ten kapral i pyta: "jesteście ranni żolnierzu?" -"Tak, umieram" Ajc, Gdzieś bije dzwon ale nie wiem w którym miejscu Quote
uxmal Posted February 22, 2020 Author Posted February 22, 2020 12 minut temu, Kamila Proc napisał: "jakis kredycik musze zalatwic. przesadzilam, oj przesadzilam" Będziesz mogła zestaw wybrać ten najlepszy, Same pychotki są. Może nie jest tak źle :( Quote
Kamila Proc Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 5 minut temu, uxmal napisał: Będziesz mogła zestaw wybrać ten najlepszy, Same pychotki są. Może nie jest tak źle :( to byl cytat Quote
uxmal Posted February 22, 2020 Author Posted February 22, 2020 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: to byl cytat :))))))) dobre :)) nie mam serduszka :( Quote
b-d Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 26 minut temu, agat21 napisał: Jak monolog bohatera to Koterskim mi pachnie... "Ajlawju" albo "Nic śmiesznego" Kurczę, przesadziłem z tym filmem. :-( - niestety nie, trochę inne klimaty. Nie ma tam takiej ironii jak u Koterskiego. Quote
uxmal Posted February 22, 2020 Author Posted February 22, 2020 3 minuty temu, b-d napisał: Kurczę, przesadziłem z tym filmem. :-( - niestety nie, trochę inne klimaty. Nie ma tam takiej ironii jak u Koterskiego. Ile waży koń trojanski? Quote
b-d Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Nie :-( W jednym z ww. filmów Koterskiego i tym wystąpiła tą samą aktorka. Quote
b-d Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Inna zagadka- inny film: "-Socrates. - Widzę, że znasz się na brazylijskiej piłce." Quote
uxmal Posted February 22, 2020 Author Posted February 22, 2020 14 minut temu, b-d napisał: Inna zagadka- inny film: "-Socrates. - Widzę, że znasz się na brazylijskiej piłce." Francuski numer Quote
agat21 Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: to byl cytat :D :D :D :D Quote
b-d Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 10 minut temu, uxmal napisał: Francuski numer Nie :-( Ale cytat był niedokładny, bo z pamięci. Teraz dokladnie: "-O kotek. Jak się wabi? - Sokrates. -Ładnie, widzę że się znasz na brazylijskim futbolu." ? Quote
b-d Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 20 godzin temu, uxmal napisał: Sorry dziewczyny i chłopaki za off :( https://fakty.interia.pl/mazowieckie/newsamp-warszawa-awaria-cieplownicza-na-pradze-polnoc-zginelo-szesc-,nId,4339969 Jak poinformował rzecznik Komendy Stołecznej Policji nadkomisarz Sylwester Marczak, w wyniku awarii woda zalała laboratorium kryminalistyczne, gdzie są kojce z psami policyjnymi. Sześć z nich zginęło. "Jest to dla nas ogromna tragedia. Opiekunom psów udzielono wsparcia psychologicznego" - podkreślił. Jak dodał, psy były wyszkolone w kierunku osmologii. "Będziemy się zwracać o pomoc do innych komend wojewódzkich, żeby zapewnić kontynuację pracy" - dodał rzecznik KSP. 20 godzin temu, agat21 napisał: O rany, znowu zwierzęta cierpią przez ludzką głupotę. "Kojce policyjne", czemu policjanci sami na noc nie zostają w kojcach policyjnych tylko idą do domu!? I teraz jeszcze dla nich pomoc psychologiczna.. O rany :-( biedne psiny :-( Quote
uxmal Posted February 22, 2020 Author Posted February 22, 2020 41 minut temu, b-d napisał: Nie :-( Ale cytat był niedokładny, bo z pamięci. Teraz dokladnie: "-O kotek. Jak się wabi? - Sokrates. -Ładnie, widzę że się znasz na brazylijskim futbolu." ? E=mc2? Quote
b-d Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 14 minut temu, uxmal napisał: E=mc2? Tak:-) Ja niestety słabo dr Socratesa pamiętam:-( - to nie cytat. Quote
Recommended Posts