bakusiowa Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Sytuacja jest nieciekawa. Szkoda, że nie ma tam u Ciebie nikogo kto by teraz pomógł. Może są jakieś grupy na fb które pomagają? Quote
elik Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Na F.B. utworzyła się grupa pomocowa. Napisz, może jest ktoś w Twojej okolicy, kto mógłby Ci pomóc. KLIK 1 Quote
Tyśka) Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Właśnie miałam podesłać grupę... dobrze, że elik czuwa - myślę, że jest szansa znalezienia kogoś do pomocy, psiarze się mocno zsolidaryzowali :) Głaski dla stada zostawiam, a Tobie, Alvenko duuużo sił życzę i zdrowia! Quote
elik Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Właśnie miałam podesłać grupę... dobrze, że elik czuwa - myślę, że jest szansa znalezienia kogoś do pomocy, psiarze się mocno zsolidaryzowali :) Głaski dla stada zostawiam, a Tobie, Alvenko duuużo sił życzę i zdrowia! Tak Tysiu :) Nigdy nie zostawiam ciekawych propozycji tylko dla siebie, zawsze puszczam je w świat, żeby także inni mogli skorzystać. Poza tym nie wiedziałam, nie pamiętałam, że Ty tu także bywasz :) 1 Quote
Alvenka Posted March 18, 2020 Author Posted March 18, 2020 Dnia 16.03.2020 o 23:45, elik napisał: Na F.B. utworzyła się grupa pomocowa. Napisz, może jest ktoś w Twojej okolicy, kto mógłby Ci pomóc. KLIK Dziękuję elik ale jakoś radzę sobie a jak będzie potrzeba to moja Kasia przyjedzie. Są ludzie którzy nie mają nikogo i im bardziej trzeba pomóc. Oczywiście jest mi strasznie ciężko i nie daję rady choćby posprzątać na podwórku po Cyganku czy powynosić worków z brudnym żwirkiem ale trudno :( Dnia 17.03.2020 o 12:00, Tyś(ka) napisał: Właśnie miałam podesłać grupę... dobrze, że elik czuwa - myślę, że jest szansa znalezienia kogoś do pomocy, psiarze się mocno zsolidaryzowali :) Głaski dla stada zostawiam, a Tobie, Alvenko duuużo sił życzę i zdrowia! Dziękuję Tyś(ka), zdrowie najważniejsze a mnie zdrowie zmarnował operujący lekarz 31 lat temu. Quote
Alvenka Posted March 18, 2020 Author Posted March 18, 2020 Mam już fakturę za operację Cyganka :( Quote
Alvenka Posted March 18, 2020 Author Posted March 18, 2020 4 minuty temu, elik napisał: Jaka to kwota? Ja nie daję rady przeczytać. Kwota 2092,99złotych.:( Quote
elik Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Przed chwilą, Alvenka napisał: Kwota 2092,99złotych.:( Nooo to trzeba się będzie mocno sprężyć, żeby zebrać. Quote
Alvenka Posted March 18, 2020 Author Posted March 18, 2020 1 minutę temu, elik napisał: Nooo to trzeba się będzie mocno sprężyć, żeby zebrać. Mamy miesiąc czasu a tu w zanadrzu święta.:( Quote
elik Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 6 minut temu, Alvenka napisał: Mamy miesiąc czasu a tu w zanadrzu święta.:( Myślę, że cząstkowe wpłaty trochu uratują sytuację. Quote
Alvenka Posted March 18, 2020 Author Posted March 18, 2020 2 godziny temu, elik napisał: Myślę, że cząstkowe wpłaty trochu uratują sytuację. Oby, bo ja z 1100 renty niewiele mogę zdziałać i do tego przy tylu kotach. Quote
elik Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 32 minuty temu, Alvenka napisał: Oby, bo ja z 1100 renty niewiele mogę zdziałać i do tego przy tylu kotach. Dlatego myślałam, że zorganizujesz zrzutkę. Trzeba zbierać na różne sposoby. Jednym, takiej kasy nie zbierzemy. Czy masz jakieś nieużywane, a w dobrym stanie, ubrania, urządzenia, które mogłabyś przeznaczyć na bazarek? Quote
Alvenka Posted March 18, 2020 Author Posted March 18, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Dlatego myślałam, że zorganizujesz zrzutkę. Trzeba zbierać na różne sposoby. Jednym, takiej kasy nie zbierzemy. Czy masz jakieś nieużywane, a w dobrym stanie, ubrania, urządzenia, które mogłabyś przeznaczyć na bazarek? Bazarki tutaj były część też na zrzutkę i na moje życie bo w długach tonę https://www.dogomania.com/forum/topic/351313-dodane-nowe-rzeczytuniki-swetry-sukienki-kamizelki-kurtki-swetry-szaledla-kotków-i-cyganka-biedniusiego/?do=findComment&comment=17589738 i ten https://www.dogomania.com/forum/topic/351468-i-to-i-owo-na-długi-które-rosną-i-rosną-i-końca-nie-widać/?do=findComment&comment=17589744 ale dalej kiepsko a i dochodzi kolejny miesiąc i nowe kłopoty, ale chociaż 2 koty adoptowane. Z racji mojego stanu zdrowia teraz nie mogę zrobić żadnego bazarku bo nie wyjdę z domu z wysyłkami, całkowity zakaz opuszczania domu przez koronawirusa z moją niewydolnością oddechową, by nie stracić życia, jestem pod ścianą.... Bardzo zły czas dla Cyganka, ale on niczego nie świadomy, że chcąc mu uratować nóżkę zabrnęłam zbyt daleko ...:( Quote
elik Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Pytając o fanty na bazarek myślałam prosić Cię tylko o zdjęcia i ewentualnie wymiary,gdyby ktoś pytał o konkretny fant.Resztę zrobiłabym sama. Po zakończonym bazarku trzeba byłoby wysłać do mnie tylko te fanty, które znalazłyby nabywców. Tą jedną wysyłkę może mogłaby zrobić córka. Czy taki bazarek mogłybyśmy zrobić? Oczywiście ja też dołożę fanty i cały bazarek byłby tylko dla Cyganka. Quote
Alvenka Posted March 19, 2020 Author Posted March 19, 2020 9 godzin temu, elik napisał: Pytając o fanty na bazarek myślałam prosić Cię tylko o zdjęcia i ewentualnie wymiary,gdyby ktoś pytał o konkretny fant.Resztę zrobiłabym sama. Po zakończonym bazarku trzeba byłoby wysłać do mnie tylko te fanty, które znalazłyby nabywców. Tą jedną wysyłkę może mogłaby zrobić córka. Czy taki bazarek mogłybyśmy zrobić? Oczywiście ja też dołożę fanty i cały bazarek byłby tylko dla Cyganka. Koty oraz darczyńcy się podzielą z Cygankiem fantami :) Porobię jeszcze zdjęcia tego co mam w domu i podeślę na pw to zobaczysz czy da radę to wystawiać czy nie. Dziękuję serdecznie elik Quote
elik Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 3 godziny temu, Alvenka napisał: Koty oraz darczyńcy się podzielą z Cygankiem fantami :) Porobię jeszcze zdjęcia tego co mam w domu i podeślę na pw to zobaczysz czy da radę to wystawiać czy nie. Dziękuję serdecznie elik To super. Myślę, że też trochu grosza wpadnie. Grosz, do grosza i będzie... na operacje Cyganka :) Tylko zdjęcia poproszę Cie nie na PW, bo tam byłoby Ci trudno wkleić. Podam na PW mój adres e-mail i tam mi przyślesz zdjęcia i ewentualne opisy. Quote
Alvenka Posted March 19, 2020 Author Posted March 19, 2020 5 godzin temu, elik napisał: To super. Myślę, że też trochu grosza wpadnie. Grosz, do grosza i będzie... na operacje Cyganka :) Tylko zdjęcia poproszę Cie nie na PW, bo tam byłoby Ci trudno wkleić. Podam na PW mój adres e-mail i tam mi przyślesz zdjęcia i ewentualne opisy. Zrobiłam też u nas na miau taki bazarek jaki zrobiła tutaj kochana Havanka https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=198781 Quote
elik Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 18 minut temu, Alvenka napisał: Zrobiłam też u nas na miau taki bazarek jaki zrobiła tutaj kochana Havanka https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=198781 Świetnie :) Też z pewnością znajda się osoby, które pomogą zebra na operację. Masz już chętną na jakieś wyroby, bo pyta jak z przesłaniem, choć wyraźnie napisałaś, że to wirtualne wyroby :) Quote
Alvenka Posted March 20, 2020 Author Posted March 20, 2020 Dnia 19.03.2020 o 16:47, elik napisał: Świetnie :) Też z pewnością znajda się osoby, które pomogą zebra na operację. Masz już chętną na jakieś wyroby, bo pyta jak z przesłaniem, choć wyraźnie napisałaś, że to wirtualne wyroby :) Kiepsko tam idzie :( Quote
elik Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 14 minut temu, Alvenka napisał: Kiepsko tam idzie :( Na miau bazarki wirtualne to raczej rzadkość. Może obniż cenę. Lepiej mniej, niż nic :) Quote
Alvenka Posted March 20, 2020 Author Posted March 20, 2020 12 minut temu, elik napisał: Na miau bazarki wirtualne to raczej rzadkość. Może obniż cenę. Lepiej mniej, niż nic :) Tam są jajeczka po 3 złote jak komuś są zbyt drogie inne potrawy. Quote
elik Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 51 minut temu, Alvenka napisał: Tam są jajeczka po 3 złote jak komuś są zbyt drogie inne potrawy. Ja bym jednak obniżyła, ale to Twój bazarek :) Quote
Nadziejka Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 Dnia 20.03.2020 o 22:58, Alvenka napisał: Tam są jajeczka po 3 złote jak komuś są zbyt drogie inne potrawy. Pozdrawiam pozdrawiam pozdrawiam sciskam tulinkam lapenki wszytkie Aniu modlimy z nadzieja na normalne zycie bez strachu nam wszystkim Quote
Alvenka Posted March 24, 2020 Author Posted March 24, 2020 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Pozdrawiam pozdrawiam pozdrawiam sciskam tulinkam lapenki wszytkie Aniu modlimy z nadzieja na normalne zycie bez strachu nam wszystkim Dziękuję Ewuś za pozdrowienia i modlitwę. Quote
Recommended Posts