jola&tina Posted February 26, 2020 Author Posted February 26, 2020 12 minut temu, Kajutek napisał: Kochana, ja mam do Ciebie pełne zaufanie - dysponuj jak uważasz. Nie mam żadnych uwag! Dziękuję Lajki mi się skończyły :( Quote
konfirm31 Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Jolu, Ty decyduj. Tyle razy pomogłaś Maxowi wiem, że każdy Twój wybór jest słuszny. 1 Quote
jola&tina Posted February 28, 2020 Author Posted February 28, 2020 Dziękuję za zaufanie i miłe słowa. Poprosiłam o konto dla suni i jak będę miała, to zrobię przelew. Quote
jola&tina Posted February 28, 2020 Author Posted February 28, 2020 Zrobiłam przelew na konto Rudzi na 192 zł. 2 Quote
jola&tina Posted February 28, 2020 Author Posted February 28, 2020 1 godzinę temu, Olena84 napisał: Odebrałam ciuszek dziękuję Bardzo się cieszę i dziękuję za wiadomość. Quote
Kajutek Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 2 godziny temu, jola&tina napisał: Zrobiłam przelew na konto Rudzi na 192 zł. Bardzo Ci dziękuję !!! Za bazarek, za ogrom pracy, za atmosferę, za pomoc w byciu lepszym !!! Chylę czoła i polecam się w przyszłości !!! Buziak Kajutek 1 Quote
jola&tina Posted February 28, 2020 Author Posted February 28, 2020 Dnia 28.02.2020 o 22:57, Kajutek napisał: Bardzo Ci dziękuję !!! Za bazarek, za ogrom pracy, za atmosferę, za pomoc w byciu lepszym !!! Chylę czoła i polecam się w przyszłości !!! Buziak Kajutek Atmosfera, pomoc to Wasza zasługa - osób, które przychodzą bazarek. Bez Was mogłabym cały dzień stukać w klawiaturę i nic by z tego nie było :( Poza tym zebrała się fajna grupa :) - fanty, zdjęcia,opisy, wysyłkę ogarniania Ula i osoby, które nie chcą, żeby o nich pisać. Razem jest to wszystko łatwiej ogarnąć. Mam fanty, które zbierałam dla Maksia, nawet zdjęcia zaczęłam robić. Zrobię bazarek dla innego psa/kota - taki prezent od Maksia. 2 Quote
jola&tina Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 53 minuty temu, Kawon5 napisał: Przesyłka dotarła. Dziękuję. Dziękuję za wiadomość. Quote
jola&tina Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 W sobotę zostały wysłane dwie ostatnie przesyłki. Quote
UlaFeta Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 2 godziny temu, jola&tina napisał: W sobotę zostały wysłane dwie ostatnie przesyłki. Czekamy na potwierdzenie odbioru:-D 1 Quote
mdk8 Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 Na konto Rudzi wpłynęły pieniądze w wys. 192,- . Dziękuję . 1 Quote
jola&tina Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 1 godzinę temu, mdk8 napisał: Na konto Rudzi wpłynęły pieniądze w wys. 192,- . Dziękuję . Dziękuję za potwierdzenie. Quote
jola&tina Posted March 4, 2020 Author Posted March 4, 2020 Dnia 2.03.2020 o 16:10, UlaFeta napisał: Czekamy na potwierdzenie odbioru:-D Przesyłka u mnie - ślicznie dziękuję. Spódnice piękne i jak ulał pasuję :) Dziękuję za super gratisy :) Bardzo się przydadzą, bo jak są potrzebne, to okazuje się, że zginęły :) albo się nagle wypisały. Quote
UlaFeta Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 15 minut temu, jola&tina napisał: Przesyłka u mnie - ślicznie dziękuję. Spódnice piękne i jak ulał pasuję :) Dziękuję za super gratisy :) Bardzo się przydadzą, bo jak są potrzebne, to okazuje się, że zginęły :) albo się nagle wypisały. dziękujemy za potwierdzenie:-D Jolus to Ty wysoka jesteś:)Mi siegala do ziemi:)))))) Quote
jola&tina Posted March 4, 2020 Author Posted March 4, 2020 13 minut temu, UlaFeta napisał: dziękujemy za potwierdzenie:-D Jolus to Ty wysoka jesteś:)Mi siegala do ziemi:)))))) Malutka jestem, Do ziemi nie sięga, ale fajnie wygląda taka dłuższa.Już czekam na wiosnę, żeby szyku zadać.:) Quote
Nadziejka Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 doleiala sukienusia piekna dziekuje slicznie w zeszlym tygodniu cala i zdrowa okradziono mnie ze wszytkiego ...w pracy ..zeznania , moja choroba , nostwo klopotow aby zasrrzec dokumanty ..koszme koszmar wiec dop dzis potwierdzam dziekuje Quote
jola&tina Posted March 4, 2020 Author Posted March 4, 2020 17 minut temu, Nadziejka napisał: doleiala sukienusia piekna dziekuje slicznie w zeszlym tygodniu cala i zdrowa okradziono mnie ze wszytkiego ...w pracy ..zeznania , moja choroba , nostwo klopotow aby zasrrzec dokumanty ..koszme koszmar wiec dop dzis potwierdzam dziekuje Dziękuję za potwierdzenie. Ale to smutne, co piszesz - okradziono Cię, to strata, kłopoty i żal, że jakiś łajdak mógł tak postąpić. I jeszcze choroba. Trzymaj się, dobre myśli do Ciebie ślemy. Quote
UlaFeta Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 2 godziny temu, Nadziejka napisał: doleiala sukienusia piekna dziekuje slicznie w zeszlym tygodniu cala i zdrowa okradziono mnie ze wszytkiego ...w pracy ..zeznania , moja choroba , nostwo klopotow aby zasrrzec dokumanty ..koszme koszmar wiec dop dzis potwierdzam dziekuje Ewciu,bardzo mi przykro:( Trzymaj się.Sciskam mocno. Quote
Nadziejka Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 8 minut temu, UlaFeta napisał: Ewciu,bardzo mi przykro:( Trzymaj się.Sciskam mocno. dziekuje pozdrawiam hanba hanba tym wszytkim zlym ,,ludziom,, policja na ktotej spedzilam godziny namierza moze to da cokolwiek taki podly typ potrafi czlowiekowi nadlamac zycie w jednym momencie taki swiat mamy upadly Quote
jola&tina Posted March 12, 2020 Author Posted March 12, 2020 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Dostałam przesyłkę, dziękuję : ) Dziękuję za wiadomość :) Quote
jola&tina Posted March 17, 2020 Author Posted March 17, 2020 Przepraszam, to nie ten bazarek :) Quote
Recommended Posts