Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpłynęło na konto -" DLA PIKUSI-KWIECIEŃ" - 120,00 PLN / 20.04 od Pani Ani ze Szczekocin

Dziękuję 🙂

- post rozliczeniowy na pierwszej stronie

Posted

Masz zapchaną skrzynkę więc napiszę tutaj. Przelałam coś dla psiaków (nie wpisałam nicku) - tak oszacowałam kwotę zwrotu z podatków wynikającą z darowizn dla Fundacji Bonifacy (leczenie Roxi).  Wykorzystaj tam gdzie uznasz za stosowne.

• Like 2
Posted
Dnia 10.05.2023 o 23:41, Aldrumka napisał:

Masz zapchaną skrzynkę więc napiszę tutaj. Przelałam coś dla psiaków (nie wpisałam nicku) - tak oszacowałam kwotę zwrotu z podatków wynikającą z darowizn dla Fundacji Bonifacy (leczenie Roxi).  Wykorzystaj tam gdzie uznasz za stosowne.

Wpłynęło na konto DLA ZWIERZAKÓW - 200,00 PLN / 09.05 od Aldrumka

Bardzo, bardzo dziękuję ❤️

Wpłata zasili skarpetę Pikuni (rozliczenie na pierwszej stronie)

Posted
Dnia 11.05.2023 o 21:51, Aldrumka napisał:

Szalona Pokusiła 🙂

Fajna małpica 😍

Próbowała, wykręcała śrubki  ale dopięła swego..., "wyczuła" jak wysoko może podnosić przednie łapki, żeby wózek nie podskakiwał..., śmiga jak strzała 😀

• Upvote 1
Posted

Wpłynęło na konto 120zł / 22.05 - deklaracja stała dla Pikusi od Pani Ani ze Szczekocin

Dziękuję ❤️

post rozliczeniowy na pierwszej stronie

Posted
Dnia 27.05.2023 o 21:47, Aska7 napisał:

Dobrze, że nie Bereza Kartuska.

Nie fortunna nazwa... 😒 a na pieluszkach misie, motylki, zajączki 😉

Pieluszki dedykowane psom bardzo dobre - chłonne , miękkie - szczelnie przylegają do dupci..., mogę porównać jedynie do pieluch z TRIXIE i te są lepsze.

Posted

Ogladam zdjecia i Pikusia jest taka jak nasza Linda, żywioł pełen życia. Zawsze podziwiam Linde, bo wykorzystuje maksimum możliwości, a widzę, że Pikusia tak samo mimo kalectwa czerpie z życia, ile się da.

Taki radosny i szczęśliwy pysio 🙂