Poker Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Nadziejko kochana , może dałabyś radę skrócić swój podpis, bo już strony brakuje na niego. Nie wiadomo gdzie post , a gdzie podpis.. Quote
Nadziejka Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 13 godzin temu, Radek napisał: Zaciskam kciuki z całych sił i ślę dobre myśli. 10 godzin temu, Olena84 napisał: Podrzucam z kciukami Sciskajmy trzymajmy kochane serca caluni czas Zosienka może wyczaruje jakies bezpieczne dt dla niuni Quote
Nadziejka Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 8 godzin temu, Kamila Proc napisał: i ja 1 Quote
Nadziejka Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 Dnia 06.01.2020 o 17:22, mila-ada napisał: Dziękuję i również życzę wszystkiego co najlepsze i żeby nie było tak dużo biedusiów do pomagania. Miladko nasza Miladko czy odebralas już serce paczuszke? Quote
Nadziejka Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 Zapraszam serduszka zapraszam na kramik pachnący dla Cyganka tylko maluczki linkus mi wychodzi ... Na ratunek Cygankowi ! Sercem calem roznosci pachnidełka ozdoby książki do 30 stycznia .. Quote
Zosia123 Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Melduję kolejne wpływy dla Nany: 60 zł b-d, 33 zł Anula, 30 koja. Bardzo dziękuję, jesteście kochani! Łącznie z samego bazareczku jest 202 zł!!! Na razie Nana z tych pieniążków otrzymała obróżkę Foresto (96 zł kupiona na Zooart). Quote
Nadziejka Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 20 minut temu, Zosia123 napisał: Melduję kolejne wpływy dla Nany: 60 zł b-d, 33 zł Anula, 30 koja. Bardzo dziękuję, jesteście kochani! Łącznie z samego bazareczku jest 202 zł!!! Na razie Nana z tych pieniążków otrzymała obróżkę Foresto (96 zł kupiona na Zooart). Na zdrwenko Zosiu na wszelkie zdrowenko Nanusi Niechaj się znajdzie kat bezpieczny dla niuni Dziękujemy Postokroc Dziękujemy Kochani Za Serce Za Wplaty Quote
Radek Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Jeszcze odwiedzę na dobranoc z ciepłymi myślami. Quote
Radek Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Poranek mglisty, ale na bazarek trafiłem. 1 Quote
Nadziejka Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Poranek mglisty, ale na bazarek trafiłem. 1 Quote
Nadziejka Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 Dobereczek dobereczek trwa jeszcze dni kilka bazareczek zapraszamy zachecamy Miladko może dziś odbierzesz paczunke bo czeka samotnie na poczcie Quote
Nadziejka Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 2 minuty temu, Zosia123 napisał: Zapraszamy :-) Zosienko sciskamy calun czas za Nanusie czy masz już może serce jakies dt cudem gdzies dla niuni? Pozdrowien milion wszystkim lapenkom Zosienkowym Quote
Nadziejka Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 https://noizz.pl/wywiady/organizacje-nie-odbiora-juz-konajacych-zwierzat-z-rak-oprawcow/grbrgrn modlmy się aby najgorsze nie doszło do skutku .. Quote
Radek Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Zaproszę weekendowo i biegnę robić herbatę. Quote
Nadziejka Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 Przed chwilą, Kamila Proc napisał: a koniec pojutrze https://noizz.pl/wywiady/organizacje-nie-odbiora-juz-konajacych-zwierzat-z-rak-oprawcow/grbrgrn modlmy się aby najgorsze nie doszło do skutku .. koszmar co się dzieje z człowieczeństwem ... matko Ziemio I podpisujmy petycję kochani https://www.petycjeonline.com/petycja_przeciwko_zlikwidowaniu_prawnej_ochrony_zwierzat_w_polsce Quote
Zosia123 Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: https://noizz.pl/wywiady/organizacje-nie-odbiora-juz-konajacych-zwierzat-z-rak-oprawcow/grbrgrn modlmy się aby najgorsze nie doszło do skutku .. koszmar co się dzieje z człowieczeństwem ... matko Ziemio I podpisujmy petycję kochani https://www.petycjeonline.com/petycja_przeciwko_zlikwidowaniu_prawnej_ochrony_zwierzat_w_polsce Podpisujcie kochani, bo źle się dzieje. Mała grupa ludzi niszczy nam Polskę krok po kroku. Quote
Zosia123 Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 9 godzin temu, Nadziejka napisał: Zosienko sciskamy calun czas za Nanusie czy masz już może serce jakies dt cudem gdzies dla niuni? Pozdrowien milion wszystkim lapenkom Zosienkowym Cały czas szukam domu tymczasowego. Liczę się z tym, że nie będzie jej już można wysterylizować, co będzie oznaczało, że raczej nie będzie mogła być w jakimkolwiek hoteliku. Quote
elik Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Nadziejko chciałabym wpłacić coś dla suni. Wiem, że na konto jakiejś organizacji, ale nie mogę znaleźć numeru konta. Quote
Nadziejka Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 24 minuty temu, elik napisał: Nadziejko chciałabym wpłacić coś dla suni. Wiem, że na konto jakiejś organizacji, ale nie mogę znaleźć numeru konta. Eliczkowa Ciociu Dziękujemy Calem Sercem na konto naszej Zosi123 już już posylam num konta Quote
Recommended Posts