Radek Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 4 godziny temu, Livka napisał: A może ktoś chciałby kupić kalendarz Runy i w ten sposób pomóc ? Już okalendarzowany jestem. Za to poproszę 2 razy postanowienie 7 i dane do przelewu:) Quote
Livka Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 Dzień dobry, witam wszystkich :) 9 godzin temu, Tola napisał: Dziękuje za zaproszenie; bardzo podoba mi się postanowienie o tym zamartwianiu się, więc poproszę (obym tylko w nim wytrwała). Dziękuję serdecznie :) 9 godzin temu, Radek napisał: Już okalendarzowany jestem. Za to poproszę 2 razy postanowienie 7 i dane do przelewu:) Pięknie dziękuję :) 8 minut temu, Kamila Proc napisał: a ten kalendarz po ile? Zaraz się dowiem, Byłabyś chętna ? Quote
Livka Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 4 minuty temu, Kamila Proc napisał: moze, choc ja tez zakalendarzowana Tak jak my wszyscy ;) Kamilko zadałam pytanie w sprawie ceny kalendarza na FB. Jak tylko dostanę odpowiedź to zaraz napiszę. Zdaje się, że 10 zł, ale dokładnie nie pamiętam. Quote
Kamila Proc Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 spoko, cierpliwie czekam, jednak najpozniej do listopada 1 Quote
Livka Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: spoko, cierpliwie czekam, jednak najpozniej do listopada Ha ha dobre ;) Quote
Livka Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 Właśnie doczytałam, że kalendarz kosztuje 35 zł Quote
Kamila Proc Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 oj sporo, niestety na razie mnie nie stac Quote
Livka Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: oj sporo, niestety na razie mnie nie stac Tak myślałam :( Jest dość drogi ... Quote
Poker Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 nr 7 poproszę i można dopisać : będę bardziej dbać o siebie Quote
Livka Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 1 godzinę temu, Poker napisał: nr 7 poproszę i można dopisać : będę bardziej dbać o siebie Czyli masz dwa postanowienia :) Ślicznie dziękuję :) 1 godzinę temu, Radek napisał: Nikt więcej nie ma postanowień? Jednak się ktoś znalazł :) Super :) 1 godzinę temu, omi napisał: To jeszcze poproszę nr 9 :) oraz nr konta :) 47 minut temu, omi napisał: I jeszcze postanowienie 12........ Niesamowita omi :) Dziękuję najserdeczniej :) 1 Quote
Livka Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 Obiecuję wysłać nr konta jeszcze dziś ;) Quote
Livka Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 Jak obiecałam tak zrobiłam ;) Kalendarze Runy po 35 zł - podaję informacyjnie gdyby ktoś był zainteresowany. Quote
Livka Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 Można również zakupić cegiełkę w postaci miseczki z karmą. To ogromna pomoc dla Runy. Quote
uxmal Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Ta wspinaczka jest kusząca...hmmmm P.s. Wszyscy na bazarku spotkali miłość życia. Niesamowite :)) Quote
Radek Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 27 minut temu, uxmal napisał: Ta wspinaczka jest kusząca...hmmmm Chyba, że ktoś ma lęk wysokości;) Quote
Livka Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 54 minuty temu, uxmal napisał: P.s. Wszyscy na bazarku spotkali miłość życia. Niesamowite :)) i nikt nie pali ;) a może pali, ale nie chce porzucić nałogu ... he he i tylko szczupłe i szczupli ... i z kondycją na piątkę, i bez zmartwień ;) Quote
Livka Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 29 minut temu, Radek napisał: Chyba, że ktoś ma lęk wysokości;) Ja mam ... Quote
Radek Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 31 minut temu, Livka napisał: he he i tylko szczupłe i szczupli ... i z kondycją na piątkę, i bez zmartwień ;) Albo zadowoleni ze stanu obecnego;) Też się boję wysokości. Quote
Recommended Posts