Jump to content
Dogomania

KONIEC, ROZLICZAM! Świątecznie, prezentowo i nietuzinkowo ~ dla bezdomniaków do 3.12, godz 22:00

Recommended Posts

Posted
Dnia 22.11.2019 o 12:04, tucha napisał:

8. Stroik z kotkiem-bałwankiem. Świetna alternatywa dla zwykłej choinki, kiedy nasze zwierzaki zbytnio się nią interesują :) Cena 30zł

DSCN4662.jpg

Dodałam nowy stroik :) Mało czasu zostało, ale może akurat kogoś zachwyci :)

Posted
Dnia 22.11.2019 o 12:04, tucha napisał:

8. Stroik z kotkiem-bałwankiem. Świetna alternatywa dla zwykłej choinki, kiedy nasze zwierzaki zbytnio się nią interesują :) Cena 30zł

DSCN4662.jpg

jaka jest wysokość?

Posted
47 minut temu, Babcia Ania napisał:

Mój wianek z kotami dotarł w ubiegłym tygodniu. Masz tucha dar w swoich rączkach i muszę napisać, że jest piękny.

To jeszcze poproszę nr  8. Stroik z kotkiem-bałwankiem.

31 minut temu, Babcia Ania napisał:

Tucha, czy z tego bazarku https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=195769

można kupić nr 3 A? Jeżeli można, to ja poproszę.

3. Duże, zwierzęce bombki z filcu. Formę stanowi styropianowa kula o średnicy 8cm. Szyte ręcznie. Cena 15zł za sztukę.

A) czarny kot
Obrazek

Jak najbardziej można :)

I bardzo miło mi słyszeć tyle słów pochwały! :) Ogromnie cieszę się, że wianek podoba się. Niech służy jak najdłużej :)

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Olena84 napisał:

Spóźniałam się, bo ten wianek z kotkiem mi się spodobał :(

Wianek czy stroik? ;)

Teoretycznie mogę zobaczyć jak stoję z materiałami i ewentualnie dorobić. A druga opcja, to poczekać aż za rok będzie kolejny taki bazarek, bo patrząc po sprzedaży chyba będę musiała postawić właśnie na takie ozdoby bożonarodzeniowe :) 

• Like 1
Posted
22 godziny temu, tucha napisał:

Wianek czy stroik? ;)

Teoretycznie mogę zobaczyć jak stoję z materiałami i ewentualnie dorobić. A druga opcja, to poczekać aż za rok będzie kolejny taki bazarek, bo patrząc po sprzedaży chyba będę musiała postawić właśnie na takie ozdoby bożonarodzeniowe :) 

poczekam ;)