Ellig Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Kciuki mocno trzymamy za domek dla Gucia. Spacery Gutka :) Wczoraj pogoda zmieniala sie co chwilę. 1 Quote
Nadziejka Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Dnia 19.03.2021 o 11:42, Ellig napisał: Kciuki mocno trzymamy za domek dla Gucia. Spacery Gutka :) Wczoraj pogoda zmieniala sie co chwilę. Przecuuudowna druzynka pozdrawiam lapucki oczki brzusie Quote
Tyśka) Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Dnia 18.03.2021 o 14:48, Ewa Marta napisał: Prawdopodobnie już w piątek przyjedzie poznać Gucia kolejna rodzinka. A ja 15 minut temu miałam okazję go wyściskać, bo przyjechał z Martą zabrać moje sunie na spacer. Czy spotkanie odbyło się? Quote
Ewa Marta Posted March 21, 2021 Author Posted March 21, 2021 20 minut temu, Tyśka) napisał: Czy spotkanie odbyło się? Odbyło na razie na tym koniec. Rodzina chciała przyjechać jeszcze raz, bo Gucio się spodobał, ale po południu wrócił z pracy partner Marty z gorączką i z testem w ręku do zrobienia. Są na kwarantannie:( Quote
Tyśka) Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 O rany, oby jak najszybciej zakończyli kwarantannę... :( Dobrze, że Państwo chcą dać Guciowi szansę, trzymam kciuki. Quote
Ewa Marta Posted March 21, 2021 Author Posted March 21, 2021 Jeśli Marta też zachoruje, to prawdopodobnie zabiorę Gucia do siebie. Jeszcze nie wiem, bo mają duży ogród i teoretycznie psy mogą tam spacerować, ale wszystko zależy od ich samopoczucia. Quote
Ewa Marta Posted March 23, 2021 Author Posted March 23, 2021 Dostałyśmy od Małgosi D. 100 zł dla naszych psiaków:) Podzieliłyśmy ten prezent na 2 i po 50 zł dostają Fido i Gucio:) Bardzo dziękujemy, stale nas wspierasz Małgosiu:) Quote
Nadziejka Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 Sciskam trzymam ogromnie za Panstwa i za psinunie Quote
Ewa Marta Posted March 26, 2021 Author Posted March 26, 2021 Marta ma potwierdzony Covid i kwarantannę do 1 kwietnia. Podjęła decyzję, że Gucio u niej zostaje. Ma naprawdę duży i dobrze ogrodzony ogród. Gucio z Saszą swobodnie sobie tam biegają i jak się zmęczą, wracają do domu. Rozdzielenie ich byłoby dla nich gorsze niż brak spacerów do lasu przez kilka dni. 1 Quote
Nadziejka Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Zdrowka zdrowka niechaj minie co zle Przecudownemu i Panci Najlepsiutkiego Wspolnego Quote
Ewa Marta Posted April 2, 2021 Author Posted April 2, 2021 Gutek, a my z nim bardzo dziękuję za wpłatę 10 zł Cioci Nesiowatej:) Quote
Tyśka) Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Dnia 21.03.2021 o 14:06, Ewa Marta napisał: Odbyło na razie na tym koniec. Rodzina chciała przyjechać jeszcze raz, bo Gucio się spodobał, ale po południu wrócił z pracy partner Marty z gorączką i z testem w ręku do zrobienia. Są na kwarantannie:( Czy kwarantanna już się zakończyła, a Państwo umówili się na drugie spotkanie? Quote
Ewa Marta Posted April 7, 2021 Author Posted April 7, 2021 10 minut temu, Tyśka) napisał: Czy kwarantanna już się zakończyła, a Państwo umówili się na drugie spotkanie? Kwarantanna się skończyła, ale Państwo nie zdecydowali się niestety na kontynuację spotkań:( Marta w końcu przechorowała Covid. Quote
Ewa Marta Posted April 19, 2021 Author Posted April 19, 2021 Moi Przyjaciele jak zawsze stają na wysokości zadania. Po odejściu Barsiczki Ellig najwspanialsza opiekunka upiekła dla nas przepyszne ciasto, bo wiedziała, że ja nic poza słodkim nie przełknę w stresie. Agnieszka dorzuciła się do kastracji Lolka Ania J. moja przyjaciółka od zawsze napisała mi, że mam nie krzyczeć na nią, ale wysyła mi 400 zł dla Gucia, żebym nie musiała w tym miesiącu myśleć skąd wziąć pieniądze na opłacenie jego pobytu. Chciał nie chciał znowu ryczę i myślę sobie, że mam wokół siebie tak wspaniałych Ludzi, że to chyba największa w życiu nagroda. Dziękuję że jesteście moi kochani.... 1 Quote
Ellig Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 3 godziny temu, Ewa Marta napisał: Moi Przyjaciele jak zawsze stają na wysokości zadania. Po odejściu Barsiczki Ellig najwspanialsza opiekunka upiekła dla nas przepyszne ciasto, bo wiedziała, że ja nic poza słodkim nie przełknę w stresie. Agnieszka dorzuciła się do kastracji Lolka Ania J. moja przyjaciółka od zawsze napisała mi, że mam nie krzyczeć na nią, ale wysyła mi 400 zł dla Gucia, żebym nie musiała w tym miesiącu myśleć skąd wziąć pieniądze na opłacenie jego pobytu. Chciał nie chciał znowu ryczę i myślę sobie, że mam wokół siebie tak wspaniałych Ludzi, że to chyba największa w życiu nagroda. Dziękuję że jesteście moi kochani.... Ewuniu, jesteś najlepszą, najukochańszą przyjaciółką na świecie...<3 1 Quote
Ellig Posted April 30, 2021 Posted April 30, 2021 Dzisiaj wyróżniłam ogłoszenie Gucia, dostałam kod rabatowy 50%. Quote
Tyśka) Posted April 30, 2021 Posted April 30, 2021 Przecudny Guciolek :) Potrzebujecie wsparcia ogłoszeniowego? Quote
Ellig Posted April 30, 2021 Posted April 30, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: Przecudny Guciolek 🙂 Potrzebujecie wsparcia ogłoszeniowego? Dziękujemy bardzo , na razie Gucio ma ogłoszenie na Warszawę, bo jest w dt w Warszawie. Jak będziemy potrzebowac to sie odezwiemy ❤️ Quote
Recommended Posts