Ewa Marta Posted December 2, 2024 Author Posted December 2, 2024 Leki pomagają w tej chwili Guciowi, w związku z tym poprosiłam Martę, żeby odwołała podanie Librelli w środę. Za to poprosiłam o zapisanie Gucia do ortopedy. Bo moim zdaniem jednak ortopeda powinien zadecydować co mu podawać. Być może Librella w tej chwili to za wcześnie. Zobaczymy. Quote
Ewa Marta Posted December 5, 2024 Author Posted December 5, 2024 Zalecenia ortopedy są takie: Potwierdził moje przypuszczenia, że na Librellę jest za wcześnie. Bardzo dokładnie go obmacal i powiedział, że aż tak go nie boli. Librellę zostawiamy na przyszlość. Nie jest to lek pierwszego wyboru. Po spacerze naświetlanie lampą na podczerwień. W razie bólu pyralgina i raz w tygodniu zastrzyk Milgamme (to bomba witaminowa z witaminą B12 i innymi). Pierwszy zastrzyk już za nim. Ma też dostawać krzem. Lampę przekażę Marcie dzisiaj. Gucia może boleć też śrut, który ma w sobie. Niestety w miejscu nieoperayjnym:( Ja o tym śrucie zapomniałam już, ale rzeczywiście go ma:( Quote
Ewa Marta Posted December 9, 2024 Author Posted December 9, 2024 Odwiedził mnie dzisiaj Gucio. Przyjechali po lampę na podczerwień do podgrzewania Gutka. Poznał mnie i od razu ruszył po schodkach do mojej klatki 🙂 Zawsze bardzo lubił do mnie wchodzić. Niestety dzisiaj Marta spieszyła się, była też Sasza, która właśnie została zacewnikowana, więc chciała wracać do domu, żeby mogła odpocząć w domu. Gucio wygląda doskonale. schudł troszkę i sierść zaczyna nabierać blasku. Mam nadzieję, że lampa pomoże w tych jego dolegliwościach. 1 Quote
Ewa Marta Posted December 28, 2024 Author Posted December 28, 2024 Opłaciłam dzisiaj pobyt Gucia w grudniu i oddałam Marcie za dwa zastrzyki Milgamme dla Gutka. Marta opłaciła od siebie wcześniejsze 3 zastrzyki. Po tych 5 dawkach Gucio odpoczywa. Za 3 miesiące powtórka. Bardzo serdecznie dziękuję Małgosi i Rafałowi za poratowanie nas znowu i wpłatę 200 zł dla Gucia. Dzięki temu nie kończymy roku na minusie, a na małym plusiku ❤️ 1 Quote
Ewa Marta Posted January 2 Author Posted January 2 Bardzo serdecznie dziękujemy Nesiowatej za wpłatę 10 zł na styczeń ❤️ Quote
Ewa Marta Posted January 30 Author Posted January 30 Gucio dostał od Małgosi i Rafała 100 zł ❤️ Ja dorzuciłam 50 zł, bo poza opłatą 200 zł muszę jeszcze przelać 20 zł za odrobaczanie. 1 Quote
Ewa Marta Posted February 3 Author Posted February 3 Bardzo serdecznie dziękuję Nesiowatej za wpłatę 10 zl dla Gutka ❤️ Quote
Ewa Marta Posted February 28 Author Posted February 28 Bardzo serdecznie dziękuję Rafałowi za wpłatę 100 zł dla Gucia ❤️ Dopłaciłam 100 zł, żeby opłacić pobyt w lutym 200 zł. Quote
Ewa Marta Posted March 4 Author Posted March 4 Bardzo serdecznie dziękujemy Nesiowatekj za wpłatę 10 zł dla Gucia ❤️ Quote
Ewa Marta Posted March 31 Author Posted March 31 Bardzo serdecznie dziękuję Ani J. za wpłatę 100 zł dla Gucia ❤️ Dopłaciłam 100 zł, żeby opłacić pobyt w marcu 200 zł. Quote
Ewa Marta Posted April 3 Author Posted April 3 Bardzo serdecznie dziękuję Nesiowatej za wpłatę 10 zł dla Gucia ❤️ Quote
Ewa Marta Posted Monday at 11:41 AM Author Posted Monday at 11:41 AM Bardzo serdecznie dziękujemy Nesiowatej za wpłatę 10 zł na maj ❤️ Quote
Recommended Posts