Kamila Proc Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 i ja znowu podniose, bo nie ma nic lepszego do roboty Quote
Radek Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: byle do wiosny Zawsze to jakaś pozytywna perspektywa. Quote
Patrycja96 Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Przesyłka już u mnie Dziękuję BARDZO.I ślicznie dziękuję za bardzo ładne naklejki. 1 Quote
Radek Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Dawno nikt nie zaglądał to przypomnę o bazarku. Quote
Radek Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: faktycznie puchy Jak kiedyś na półkach;) Quote
Radek Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: koniec pojutrze A dzisiaj dzień bez zakupów jak na razie. Quote
tatankas Posted December 3, 2019 Author Posted December 3, 2019 Parę dni byłam niedostępna,za co bardzo przepraszam i dziękuję wszystkim cierpliwym w oczekiwaniu na pw,oraz wszystkim podrzucającym ,trochę się roboty nazbierało i trochę przyjemności ;) Mamy kiermasz świąteczny u nas w mieście na zwierzaki i trzeba było też coś porobić,oprócz tego staruszka psina mi czymś się podtruła,co 3 godziny w dzien i w nocy lataliśmy na qpy ,teraz drugi dzień na zastrzykach i na diecie(gotowany indyk z ryżem,marchewką i siemie lniane) i w końcu 6 godzin w nocy przespane.Od taki tydzień urlopu mój,miał być fryzjer zaliczony i tatu zrobione,a później odpoczynek.Zaliczyć się udało,ale o odpoczynku mowy nie było :/ Pochwalę się,co mi na łapie się utworzyło ,a co : se stara (znaczy ja) na urodziny machnęła :) No i takie choineczki na szydełku się tworzą na kiermasz: No to teraz czekam na ochy i achy :) :P 1 Quote
tatankas Posted December 3, 2019 Author Posted December 3, 2019 34 minuty temu, Kamila Proc napisał: samo sie utworzylo? Z małą pomocą,ale kto by szczegółów się czepiał :P Quote
ona03 Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 3 godziny temu, tatankas napisał: Pochwalę się,co mi na łapie się utworzyło ,a co : se stara (znaczy ja) na urodziny machnęła :) Nooooo, łapa całkiem, całkiem, wilczur cudny.......... 3 godziny temu, tatankas napisał: No i takie choineczki na szydełku się tworzą na kiermasz: No to teraz czekam na ochy i achy :) :P Ja to chyba jestem stara......., ochy i achy przeznaczam na choineczki, cudne są :))))) 1 Quote
tatankas Posted December 3, 2019 Author Posted December 3, 2019 41 minut temu, ona03 napisał: Nooooo, łapa całkiem, całkiem, wilczur cudny.......... Ja to chyba jestem stara......., ochy i achy przeznaczam na choineczki, cudne są :))))) A ja lubię łączyć przeciwieństwa,za stara na tatu i za młoda na szydełkowanie ;) no i to by się zgadzało :P 1 Quote
ona03 Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 5 minut temu, tatankas napisał: A ja lubię łączyć przeciwieństwa,za stara na tatu i za młoda na szydełkowanie ;) no i to by się zgadzało :P A ja nie mam nic przeciwko :) A szydełkować i "drutować" lubiłam od podstawówki, i przez długi czas to robiłam, teraz przeniosłam się do ogrodu :))) 1 Quote
tatankas Posted December 3, 2019 Author Posted December 3, 2019 27 minut temu, ona03 napisał: A ja nie mam nic przeciwko :) A szydełkować i "drutować" lubiłam od podstawówki, i przez długi czas to robiłam, teraz przeniosłam się do ogrodu :))) A ja od roku szydełkuję i przestać nie mogę ,wiecznie coś nowego wynajdę,co muszę jeszcze zrobić ;) I białe choineczki właśnie sończyłam :) Quote
Radek Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 6 godzin temu, tatankas napisał: No to teraz czekam na ochy i achy :) Ładne to na ręku:) I choinki też. 1 Quote
Recommended Posts