Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY!!! bazarek hand-madowo tozowy na zwierzaki z Toz Oddział w Policach do 05.12.2019

Recommended Posts

Posted

Parę dni byłam niedostępna,za co bardzo przepraszam i dziękuję wszystkim cierpliwym w oczekiwaniu na pw,oraz wszystkim podrzucającym  ,trochę się roboty nazbierało i trochę przyjemności ;) Mamy kiermasz świąteczny u nas w mieście na zwierzaki i trzeba było też coś porobić,oprócz tego staruszka psina mi czymś się podtruła,co 3 godziny w dzien i w nocy lataliśmy na qpy ,teraz drugi dzień na zastrzykach i na diecie(gotowany indyk z ryżem,marchewką i siemie lniane) i w końcu 6 godzin w nocy przespane.Od taki tydzień urlopu mój,miał być fryzjer zaliczony i tatu zrobione,a później odpoczynek.Zaliczyć się udało,ale o odpoczynku mowy nie było :/

Pochwalę się,co mi na łapie się utworzyło ,a co :

5da4e972b4078e42med.jpg

se stara (znaczy ja) na urodziny machnęła :)

No i takie choineczki na szydełku się tworzą na kiermasz:

c5d13a42d530a0eamed.jpg

15b1b57fa5bc8f4bmed.jpg

No to teraz czekam na ochy i achy :) :P

• Like 1
Posted
3 godziny temu, tatankas napisał:

Pochwalę się,co mi na łapie się utworzyło ,a co :

se stara (znaczy ja) na urodziny machnęła :)

Nooooo, łapa całkiem, całkiem, wilczur cudny..........

3 godziny temu, tatankas napisał:

No i takie choineczki na szydełku się tworzą na kiermasz:

No to teraz czekam na ochy i achy :) :P

Ja to chyba jestem stara......., ochy i achy przeznaczam na choineczki, cudne są :)))))

• Like 1
Posted
41 minut temu, ona03 napisał:

Nooooo, łapa całkiem, całkiem, wilczur cudny..........

Ja to chyba jestem stara......., ochy i achy przeznaczam na choineczki, cudne są :)))))

A ja lubię łączyć przeciwieństwa,za stara na tatu i za młoda na szydełkowanie ;) no i to by się zgadzało :P

• Like 1
Posted
5 minut temu, tatankas napisał:

A ja lubię łączyć przeciwieństwa,za stara na tatu i za młoda na szydełkowanie ;) no i to by się zgadzało :P

A ja nie mam nic przeciwko :)

A szydełkować i "drutować" lubiłam od podstawówki, i przez długi czas to robiłam, teraz przeniosłam się do ogrodu :)))

• Like 1
Posted
27 minut temu, ona03 napisał:

A ja nie mam nic przeciwko :)

A szydełkować i "drutować" lubiłam od podstawówki, i przez długi czas to robiłam, teraz przeniosłam się do ogrodu :)))

A ja od roku szydełkuję i przestać nie mogę ,wiecznie coś nowego wynajdę,co muszę jeszcze zrobić ;)

I białe choineczki właśnie sończyłam :)

Obraz może zawierać: jedzenie