TZmestudio Posted October 3, 2019 Author Posted October 3, 2019 1 godzinę temu, Radek napisał: Dzień dobry:) Dobry. :) Quote
TZmestudio Posted October 3, 2019 Author Posted October 3, 2019 Może ktoś sprawdzić czy przy próbie wgrania obrazka z komputera na dogo wszystko jest ok? Bo ja mam taki komunikat: Wystąpił błąd podczas przetwarzania przesłanego pliku. /home/dogo/public_html/forum/uploads/monthly_2019_10 could not be created i nie wgrywa. Quote
Radek Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 8 godzin temu, TZmestudio napisał: Może ktoś sprawdzić czy przy próbie wgrania obrazka z komputera na dogo wszystko jest ok? Bo ja mam taki komunikat: Wystąpił błąd podczas przetwarzania przesłanego pliku. /home/dogo/public_html/forum/uploads/monthly_2019_10 could not be created i nie wgrywa. Mam ten sam błąd:/ Quote
TZmestudio Posted October 4, 2019 Author Posted October 4, 2019 3 godziny temu, anica napisał: Dzień dobry :) To jest dobry pomysl. Ide. 8 godzin temu, Radek napisał: Ćwir ćwir, pobudka:) No to mnie zaskoczyles. Ale skowronki chyba troche inaczej robia ,:) 1 Quote
Radek Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 3 godziny temu, TZmestudio napisał: No to mnie zaskoczyles. Ale skowronki chyba troche inaczej robia ,:) Mało muzykalny jestem, to może źle dźwięki oddaję;) Quote
TZmestudio Posted October 4, 2019 Author Posted October 4, 2019 2 godziny temu, Radek napisał: Mało muzykalny jestem, to może źle dźwięki oddaję;) Prawdziwy lingwista :) 1 Quote
Radek Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Od razu człowiek czuje się dowartościowany;) Quote
TZmestudio Posted October 4, 2019 Author Posted October 4, 2019 16 minut temu, Radek napisał: Od razu człowiek czuje się dowartościowany;) A było inaczej?? Zapraszam, zostało sporo orzechów i puszek :) 1 Quote
TZmestudio Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 Dnia 4.10.2019 o 05:42, Radek napisał: Ćwir ćwir, pobudka:) Tyrrrli tyrlli, ćwir ćwir Wszyscy dziś pospali? Quote
Radek Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 23 minuty temu, TZmestudio napisał: Wszyscy dziś pospali? Kiedyś trzeba sobie pospać:) Quote
Radek Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Wszyscy pewnie poszli na słońce, a na bazarku raczej luźno. Quote
Tyśka) Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Jeszcze robię listę zakupów, ale może coś dojdzie jeszcze... proszę o wstrzymanie się z wysyłaniem pw do końca bazarku - jak to kobieta muszę się trochę namyślić, co chcę i co moje ptaszątka będą chciały dostać ;) /i w jakim stanie będę mieć konto pod koniec miesiąca/ Na razie poproszę: - śliczną gwiazdkę nr 2 - 1szt. - puszeczkę nr 5 - 1 szt. Quote
Radek Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Już się zastanawiałem, czy dziś będą zakupy. Quote
TZmestudio Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Jeszcze robię listę zakupów, ale może coś dojdzie jeszcze... proszę o wstrzymanie się z wysyłaniem pw do końca bazarku - jak to kobieta muszę się trochę namyślić, co chcę i co moje ptaszątka będą chciały dostać ;) /i w jakim stanie będę mieć konto pod koniec miesiąca/ Na razie poproszę: - śliczną gwiazdkę nr 2 - 1szt. - puszeczkę nr 5 - 1 szt. Ok. zapisałem i czekam..... Quote
TZmestudio Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 2 godziny temu, Radek napisał: Już się zastanawiałem, czy dziś będą zakupy. Każdy zakup jest dobry i dla naszych psiaków i dla ćwirków za oknem :) Quote
Recommended Posts