Ellig Posted September 21, 2019 Author Posted September 21, 2019 Mysza jeszcze nie śpi :) Zapraszamy Wszystkich na zakupy. Quote
Aga76 Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 4 minuty temu, Ellig napisał: Mysza jeszcze nie śpi :) Zapraszamy Wszystkich na zakupy. :DDD Quote
Radek Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 5 godzin temu, rozi napisał: I myszę 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: mysza? Mysz, czy mysza fajne są:) 2 godziny temu, Ellig napisał: Mysza jeszcze nie śpi :) To ją jeszcze odwiedzę. Quote
Ellig Posted September 21, 2019 Author Posted September 21, 2019 44 minuty temu, Radek napisał: Mysz, czy mysza fajne są:) To ją jeszcze odwiedzę. Koniecznie, zapraszamy! Quote
uxmal Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 Napięcie rośnie.........z dnia na dzień i każdego dnia... Czy Radek przygarnie Myszę...?? OTO jest pytanie !! ... -a nie jakieś tam "być albo nie być".. Zobaczymy.... Quote
Ellig Posted September 22, 2019 Author Posted September 22, 2019 7 godzin temu, uxmal napisał: Napięcie rośnie.........z dnia na dzień i każdego dnia... Czy Radek przygarnie Myszę...?? OTO jest pytanie !! ... -a nie jakieś tam "być albo nie być".. Zobaczymy.... :) Dzień dobry! Czy dzisiaj poznamy odpowiedź? ;) Miłej niedzieli i udanych zakupów. Przypominamy, że czekają piękne filiżanki, wyjątkowy pozłacany anioł , niepowtarzalne "Rękocuda " jednostkowe lalki do zabawy lub wystroju wnętrz. Zakończenie bazarku już we wtorek! Quote
Aga76 Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Poszukujemy kupujących :) Dzień dobry w słoneczny niedzielny poranek :) Quote
Radek Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 9 godzin temu, uxmal napisał: Napięcie rośnie.........z dnia na dzień i każdego dnia... Czy Radek przygarnie Myszę...?? OTO jest pytanie !! ... -a nie jakieś tam "być albo nie być".. Zobaczymy.... 2 godziny temu, Ellig napisał: Dzień dobry! Czy dzisiaj poznamy odpowiedź? ;) Nawet sobie nie zdawałem sprawy, jak ważna decyzja przede mną. Quote
Jolanta08 Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Przywitam się i podrzucę ,udanej niedzieli i zakupów Quote
Ewa Marta Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Ale tu miło :) dolaczam sie do obserwacji, czy Radek zakupi mysz:) Quote
Ellig Posted September 22, 2019 Author Posted September 22, 2019 3 godziny temu, Aga76 napisał: Poszukujemy kupujących :) Dzień dobry w słoneczny niedzielny poranek :) 3 godziny temu, Radek napisał: Nawet sobie nie zdawałem sprawy, jak ważna decyzja przede mną. 2 godziny temu, Jolanta08 napisał: Przywitam się i podrzucę ,udanej niedzieli i zakupów 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: i wzajemnie Jolu 32 minuty temu, Ewa Marta napisał: Ale tu miło :) dolaczam sie do obserwacji, czy Radek zakupi mysz:) Zapraszamy! Quote
Radek Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 1 godzinę temu, Ewa Marta napisał: dolaczam sie do obserwacji, czy Radek zakupi mysz:) 47 minut temu, Kamila Proc napisał: Radek jak tam myszka? Chyba po obiedzie będę musiał podjąć decyzję, napięcie czuć nawet przez ekran:) Quote
Aga76 Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 9 minut temu, Kamila Proc napisał: ale oczywiscie bez spiny Luz to podstawa :D Quote
Kamila Proc Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 wujo jest luzakiem, wiec jestem spokojna Quote
Ellig Posted September 22, 2019 Author Posted September 22, 2019 1 godzinę temu, Radek napisał: Chyba po obiedzie będę musiał podjąć decyzję, napięcie czuć nawet przez ekran:) 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: ale oczywiscie bez spiny 54 minuty temu, Aga76 napisał: Luz to podstawa :D 36 minut temu, Kamila Proc napisał: wujo jest luzakiem, wiec jestem spokojna ciekawe co było, będzie na obiad u Radka ;) zapraszamy ! Quote
Radek Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Nie ma się czym chwalić z obiadem. Lepsza Połowa dziś w rozjazdach z psami więc musiałem zjeść zamówione:( Quote
Ellig Posted September 22, 2019 Author Posted September 22, 2019 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: na pewno nam opowie 56 minut temu, Radek napisał: Nie ma się czym chwalić z obiadem. Lepsza Połowa dziś w rozjazdach z psami więc musiałem zjeść zamówione:( 4 minuty temu, Kamila Proc napisał: a co zamowiles? Po obiednio zapraszamy! :) Quote
Ellig Posted September 22, 2019 Author Posted September 22, 2019 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: Hop hop! Zapraszamy! Quote
Recommended Posts