Malgoska Posted July 25, 2019 Author Posted July 25, 2019 28 minut temu, Radek napisał: A nawet nocne:) i hop 1 Quote
Nadziejka Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 Prosimy jeszcze torebunie num 1 A nowa cena KT 10 zł 2 Quote
Malgoska Posted July 26, 2019 Author Posted July 26, 2019 8 godzin temu, Nadziejka napisał: Prosimy jeszcze torebunie num 1 A nowa cena KT 10 zł dziękuję :) 6 godzin temu, Nadziejka napisał: :) 2 godziny temu, togaa napisał: Cichutkie 'dzień dobry", bo wcześnie rano. dzień dobry 1 godzinę temu, Patrycja96 napisał: Dzień dobry :) 57 minut temu, Aga76 napisał: Dzień dobry :) dzień dobry :) Quote
Malgoska Posted July 26, 2019 Author Posted July 26, 2019 8 godzin temu, Radek napisał: Ruch dzisiaj jak w dzień targowy:) 8 godzin temu, anica napisał: Przywitamy się 6 godzin temu, Isabel napisał: Zapraszamy :) 3 godziny temu, Nadziejka napisał: wiiitaneczko 1 godzinę temu, Patrycja96 napisał: Hoop 8 minut temu, Radek napisał: Weekendowe hop. i hop Quote
Malgoska Posted July 26, 2019 Author Posted July 26, 2019 czy ktoś jeszcze chce może przed zakończeniem bazarku rozliczenie? 1 Quote
Radek Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Po aktywnym dniu padam na buzię, więc się pożegnam na dziś. 1 Quote
Malgoska Posted July 27, 2019 Author Posted July 27, 2019 8 godzin temu, Radek napisał: Po aktywnym dniu padam na buzię, więc się pożegnam na dziś. 1 godzinę temu, Radek napisał: Wszyscy już wyspani? no ja tak lecę zaraz poćwiczyć 1 Quote
Nadziejka Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 wedrujemy z zaproszeniem hahahaaa alez bede miala przecudneka torebunia konieczna boc moje juz sie rozlatuja a z moja ukochana niezwykla kosmitunia lalunia musze wsztystko za kazdenkiem razem zabierac w torebunki miala wyrosnac duzuuuutka wielkutka ale ale jest maciupenka kilkanascie kiloskow szczescia i szalenstwa do kolanka lobuzuje i wojuje za 5 piesiow hihi ... 2 Quote
Radek Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 4 godziny temu, Nadziejka napisał: kilkanascie kiloskow szczescia i szalenstwa To akurat. 1 Quote
Malgoska Posted July 27, 2019 Author Posted July 27, 2019 10 godzin temu, Nadziejka napisał: wedrujemy z zaproszeniem hahahaaa alez bede miala przecudneka torebunia konieczna boc moje juz sie rozlatuja a z moja ukochana niezwykla kosmitunia lalunia musze wsztystko za kazdenkiem razem zabierac w torebunki miala wyrosnac duzuuuutka wielkutka ale ale jest maciupenka kilkanascie kiloskow szczescia i szalenstwa do kolanka lobuzuje i wojuje za 5 piesiow hihi ... torebka jest super to fakt wrzuć zdjęcie swojego szczęścia do kolanka 9 godzin temu, anica napisał: 8 godzin temu, Patrycja96 napisał: Dzień dobry :) 8 godzin temu, Isabel napisał: Witamy się i zapraszamy :) :) 8 godzin temu, NikaEla napisał: dni ostatniej szansy jak to zabrzmiało :) 6 godzin temu, Radek napisał: To akurat. :) miałam dorzucać ale już nie będę bo i tak nikt nie kupuje zostawimy na następny 1 Quote
Recommended Posts