guccio Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 1 minutę temu, b-d napisał: Ano tak, sorka, że tak późno, ale jakoś przed poniedziałkami spać nigdy nie mogę :-( Dobranoc! Oczęta już się kleją ale Tobie jeszcze dobrej nocki też wyklepałam. 1 Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 8 minut temu, b-d napisał: Pan też niczego sobie, ale tak jakoś mało doceniony ;-) Najlepiej jakby była rodzinka: ta dorodna krasawica, 2a i 1b Nie pasuje ta mini do tego dużego biedroniusza. czyli taki zestawik ? 2a Pan Biedronek(9zł) 1b Dzidziol biedronki (5zł) plus jakąś inną Biedronkę nie tę Zapominajkę? Quote
b-d Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Przed chwilą, uxmal napisał: czyli taki zestawik ? 2a Pan Biedronek(9zł) 1b Dzidziol biedronki (5zł) plus jakąś inną Biedronkę nie tę Zapominajkę? Na kawę może lepiej jutro z rana:-) Ja już może też zasnę. Panią Biedronkę - Zapominajkę, bo do siebie pasują z tym panem (pana też poproszę) i tego Dzidziola, poproszę:-) 1 Quote
rozi Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 4 minuty temu, uxmal napisał: czyli taki zestawik ? 2a Pan Biedronek(9zł) 1b Dzidziol biedronki (5zł) plus jakąś inną Biedronkę nie tę Zapominajkę? Moim zdaniem chodziło o Krasawicę, czyli Zapominajkę za 25. 1 Quote
guccio Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 5 minut temu, uxmal napisał: idę na kawę i wracam :) 5 minut temu, uxmal napisał: idę na kawę i wracam :) A ja padłam. Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 1 minutę temu, b-d napisał: Na kawę może lepiej jutro z rana:-) Ja już może też zasnę. Panią Biedronkę - Zapominajkę, bo do siebie pasują z tym panem (pana też poproszę) i tego Dzidziola, poproszę:-) je je je je:) tadam tadam :) dziękuje :) Quote
b-d Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 1 minutę temu, uxmal napisał: je je je je:) tadam tadam :) dziękuje :) Choć pan wygląda na takiego biedronkowego trutnia;-) Ale może pani go pogoni;-) Oj, już sorka, dobranoc Uxmal! :-) Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 3 minuty temu, b-d napisał: Choć pan wygląda na takiego biedronkowego trutnia;-) Ale może pani go pogoni;-) Oj, już sorka, dobranoc Uxmal! :-) może się Pan Biedronek się zmieni. Pokocha Dzidziola...Wezmą kredyt na mieszkanie.. potem na samochód potem na nową kuchnię a potem na wersalkę I będą żyli dłuugo i szczęśliwie. I na żadną inną Krasawicę nawet nie spojrzy. 1 Quote
rozi Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Mrówkę bym wzięła, ale nie czerwoną. Nie ma czarnych? Quote
Iv_ Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 17 minut temu, rozi napisał: Mrówkę bym wzięła, ale nie czerwoną. Nie ma czarnych? Ma Pani zachciewajki ;)) Quote
uxmal Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 24 minuty temu, rozi napisał: Mrówkę bym wzięła, ale nie czerwoną. Nie ma czarnych? Brązowe mamy .Piękne są Mrówka brąz-3zł Quote
uxmal Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 1 godzinę temu, Iv_ napisał: Dzień dobry :) Poproszę Jaszczusia (piękny jest!} Dziękuję bardzo :))) Quote
rozi Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 4 minuty temu, Iv_ napisał: Ma Pani zachciewajki ;)) Czerwone to chyba i tak zwieją z łąki do lasu, szkoda pieniędzy Quote
rozi Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 2 minuty temu, uxmal napisał: Brązowe mamy .Piękne są Mrówka brąz-3zł Można negocjować cenę? Wzięłabym dwie sztuki, ale po 2zł. Quote
uxmal Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 15 minut temu, rozi napisał: Można negocjować cenę? Wzięłabym dwie sztuki, ale po 2zł. Ok, ale " na kolanka". Rokujące są po 3 zł. 1 Quote
rozi Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Przed chwilą, uxmal napisał: Ok, ale " na kolanka". Rokujące są po 3 zł. Dobrze, na kolanka. Byle nie było widocznych wad, siedem nóg, czy coś. Quote
helli Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 To ja poproszę końcówkę, jakiś mix owadowy na te 53 +Nr konta 4 Quote
uxmal Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 43 minuty temu, rozi napisał: Dobrze, na kolanka. Byle nie było widocznych wad, siedem nóg, czy coś. Robi się :) Quote
uxmal Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 11 minut temu, helli napisał: To ja poproszę końcówkę, jakiś mix owadowy na te 53 +Nr konta Oooooooooo:))))) Dziękuję, dziękuję, dziękuję :))))) 1 Quote
Recommended Posts